14

Анонимен

преди 4 години

Добро утро!

13

Анонимен

преди 4 години

Тия са *** ако си мислят, че Ким ще пусне ядрените оръжия които му струват толкова време и пари защото тези оръжия държат запада на дистанция и му гарантират спокойствие. Мислите ли че малкия е толкова баят?

12

Мда

преди 4 години

Турските *** и норвежци станаха,ама не хвърлят българските паспорти!

11

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Това е шанс не за Корея, а за САЩ да се спасят като прекратят агресивната си политика.Иначе рано или късно някой ще им напълни задните части с ядрени ракети.

10

Анонимен

преди 4 години

"Маниакът на войната" Болтън си отиде шанс ли е това за Ким Чен Ун?--------------Шансът на Ким е Ядрената Хиперзвукова Ракета със Среден Радиес на Действие (силно наподобяваща на Искандер???)!!!!Ким няма да се откаже от ядрената си Сопа, а Тръмп поне до изборите няма да го притиска.Болтън повече пречеше на Тромпета отколкото на Ким.

9

А сега сериозно

преди 4 години

Споменаването на "Либийския Модел" му изяде главата на Болтън. С какъв акъл Болтън си е вярвал, че Ким ще пожелае съдбата на Кадафи???С право Тръмп го е уволнил!

8

Анонимен

преди 4 години

Отначало помислих, че е отишъл при Джони Маккейн! Тфу!

7

Анонимен

преди 4 години

""Маниакът на войната" Болтън си отиде шанс ли е това за Ким Чен Ун?"И аФторката на статията ни дава отговора! За което благодарим от сърце!

6

Анонимен

преди 4 години

Ще се окаже, че Тръмп е по - миролюбив от онзи черничкия мирния нобелов лауреат за мир... Един от друг по - миролюбиви ;)

5

rusnak

преди 4 години

Шанс за ФАЩ за оцеляване.

4

Ала_Бала

преди 4 години

Докато на власт в САЩ е Тръмп с твърдите Републиканци, значителна война няма да има.Тръмп ще направи САЩ отново велика индустриална страна.

3

бай ганю

преди 4 години

дали се казва болтън или друго то едно е сигурно и то е че всичките са супер брутални безкрупулни амбициозността да се докажеш и да бъдеш супер успешен може и да е вредяща

2

ХХХ

преди 4 години

И Либия си премахна ядрените оръжия и .........пламна ......Северна Корея направи ли го и тя ще пламне ......САЩ защо не си махнат ядрените оръжия ми искат всички други да ги махнат ? За да господстват и правят каквото си искат .....аре бе ....

1

Така е ..

преди 4 години

Не знам за Ким , ама Путин трябва да разбере, че няма шанс срещу НАТО и да спре да се въоръжава до зъби. Никой с нищо не го заплашва. Човека си е манияк от КГБ.