57

Анонимен

преди 4 години

Летището в Симферопол е модернизирано през 2012 от Украйна за Европейското по футбол. Също и летището на Донецк - ултрамодерно, което руските терористи унищожиха до основи, само за да не напомня за европейската ориентация.

56

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 57Рече Крим, та и аз да споделя. Вчера пийнахме по чашка водка с един, който за трети път беше в Крим, откакто е руски. Впечатлен е от новите автомагистрали, а за летището на Симферопол каза, че няма такова в Европа! Е, не забрави да похвали вината на винзавода "Масандра". И новите археологически открития. Било пълно с немски и английски туристи. тези поне ще разправят какво са видели!

55

Анонимен

преди 4 години

Западни племена,изостанали в средновековието,напреднали били,на какво а.На ГМО,МОНСАНТО,ГЕЙЩИНИ,ЛЕСБО,ДЖЕН.,ИНЦЕСТ и още ред неща

54

Жоро

преди 4 години

До Чичо 56 Прав си.И нещо друго-само много прости хора могат да искат неутралност-нито САЩ,нито Русия.Европейските цоциалисти забравиха кой ги спаси от Хитлер и Русия.Ако САЩ оставят Европа-само след 6 мес.ще стане като в Украйна.Много,ама много *** народ в ЕС.

53

Плювналиев

преди 4 години

Ако бяхте ме избрали пак, сега Русия нямаше да я има...................

52

CRRC

преди 4 години

Коне стърчащи символи речеш че германия е велика сила а не треторазрядна регионална сила победила само обратният си съсед Франция.ЕС клоуни.

51

Pen

преди 4 години

Ейй ден не минава без новина за Русия...... След обяд ще има ли нещо за Путин ?

50

Анонимен

преди 4 години

Роската и Мони Паси да обличат униформите и да ходят да се бият в Крим - да отстояват евро-атлантическите-израелски ценности на практика , не само с тролене по медиите !

49

Чичо

преди 4 години

Няма как да си неутрален,след като на твоя територия има бази на нато,насочени към Русия.

48

Анонимен

преди 4 години

37Сата НАТОза съжаление е прав. Щото няма никога повече да имаме суверенитет. Това за армията сравнете с Швейцарската армия!! Какво има тя и на какво е способна - същото и за Израел!

47

Анонимен

преди 4 години

Някои хора са толкова боси, че възприемат стратегически суверенитет като стока в мола. Имаме ли достатъчно пари, при желание отиваме и си го купуваме. Грънци!

46

Анонимен

преди 4 години

интересно къде е българия?иначе аз специално напълно споделям настроенията на европейците, ЕС трябва да има собствени интереси и външна политика и пълен неутралитет към проблемите САЩ-Русия-Китай

45

Калигула

преди 4 години

Искат ама няма... Европа ще е точно м/у ч,,ука и наковалнята.

44

Анонимен

преди 4 години

"... централизиране на властта в ключови области, ако ЕС може да се покаже компетентен и ефективен."-------------------А ако ЕС не се покаже като компетентен и ефективен, какво ще се получи при централизиране на властта в ръцете на карикатури като Ишиаса и тем подобни? Кой да ти каже?

43

Веско

преди 4 години

Aбе тея секретни изследвания кой ги е правил и как така ги публикувате!? За един преятел питам.

42

да ама

преди 4 години

ЕС няма външна политика или поне не самостоятелна. Външната политика на ЕС се определя от САЩ.

41

noFreeman

преди 4 години

По-скоро да се разпада тая фалшива *** ЕС..................

40

Роско Синоптика

преди 4 години

Аз ще водя европейската армия към пълна победа, никакъв неутралитет! Най-отпред ще наредя българските младежи, че животът им е най-евтин. Поздрави от Уранополи от резиденцията!

39

Мишо

преди 4 години

Абсолютно вярно, ЕС трябва да отстоява своите интереси. Не тези на САЩ и Русия.Винаги съм казвал, че във своите външни взаимоотношения всяка една държава трябва да търси устойчиво развитие и взаимна изгода и то най-вече икономическа, политическата изгода води до кризи в икономиката.

38

Истината

преди 4 години

Всъщност всички българофили са и русофили. Просто няма как да си българофил, без да осъзнаваш значението на Русия за България.