11

До 5

преди 4 години

И как си наблюдавахте децата, докато спите?! Не е ли възможно между две Ваши ставания да ги видите, да се случи нещо? Да заспите дълбоко? Да сте имали гости вечерта и да сте пили по чаша? Защо винаги, когато се случи нещо лошо, хората са толкова зли и само критикуват?! Поставете се на мястото на тези родители! Дали имат нужда от куп обвинения в такъв момент?! Никой не е застрахован. И по сто пъти на нощ да ставаш.

10

Пипи дългото чорапч

преди 4 години

Вие всичките бяхте ли там.Знаете ли как е станало.Като не знайте не коментирайки може веднъж да не си бдителен и точно тогава да изтеглиш късата клечка.Но да ти вземат детето е крайна мярка.Да постреснат младите родители малко и като се уплашат ще си знаят урока.Вземете и *** бе,не искайте само българчета да отговарят на всички изисквания.Ние да не сме овце все нас да стрижат,нека има такива завишени изисквания и към ***,не социалните да наблюдават 13годишната майка през2месеца

9

Да сме коректни

преди 4 години

Полетяло е малко преди да падне, не е като да не е полетяло.

8

Долу ръцете

преди 4 години

Айде бе, бегемами, защитете българското семейство. Крепостта на българщината!!! Смееееех

7

Бай Иван

преди 4 години

Да идват норвежките хомосексуални африканци да го прибират ;) !!!

6

Активист на БКП

преди 4 години

Е как ! Ще го експортират за Норвегия...

5

Анонимен

преди 4 години

Колко ромски деца живеят при животните, голи и боси, пребивани и насилвани от роднините си, с бълхи и кърлежи...Там кога ще се свърши нещо?

4

Анонимен

преди 4 години

Неможе в най палавата възраст на която е детето да го оставят без надзор па макар и в кошчето в което е спяло. Две деца съм отгледал днес са 30 годишни с техни деца и семейства. Никога не сме си позволявали с майка им да ги оставиме без надзор. Нощно време сме ставали по десет пъти да ги проверяваме да не са се отвили или да се опитват да слязат от леглата. И сутринта в 5 часа тръгвах за работа първа смяна. Да си родител е трудна задача и нее за безмозъчни.

3

Щерю

преди 4 години

- Защо не пишат каква е съдбата на децата от детските домове след това, когато Държавата ги изостави?

2

въпрос

преди 4 години

Добре де какъв е този напън социалните да отнемат деца,за трупни донори ли продават,щото в Пакистан ,Бразилия,Арабия и СА Щ пазара огромен,бизнес ли правят!?

1

Анонимен

преди 4 години

Пак използвате термина "полетяло", пак ви казвам, че е паднало...