44

ь

преди 4 години

До До Да ама /38/Остави ги да си наливат още съвсем сами. Само гледай как ще те подхванат "да ама защо не ходиш на маникюр и сешоар, аа ааа".

43

До Да ама /38/

преди 4 години

На теб кой ти шета у дома, бре? Кой ти готви, кой те пере? Кой влачи пълните пазарски торби и редом с теб ходи на работа? Това все резултат от мързел ли е?От *** ум ли твоята родителка не ходи на фитнес, козметик, фризьор и по бутиците, за да не те притесни материално и за да отделя семейството пари, с които ти да поддържаш личния си автомобил, защото за разлика от родителката си, ти считаш, че е под достойнството ти да пътуваш с обществен транспорт?Ако си ерген, дано налетиш на феминистка!

42

Доизясняване

преди 4 години

Замениха със звездички синонима на "родителката ти". Кой ги знае защо.

41

До 44

преди 4 години

Когато е студено и няма работа в градината, ще ринеш сняг. На Витоша можеш да се качваш по всяко време на годината.И ако жена ти поне веднъж те накара да лъснеш паркета, да изтупаш не само килимите, но останали по-дребни неща, които тупа тя, после да забършеш прах по шкафовете, да разтребиш стаята на децата, да измиеш прозорците и да изтичаш три пъти до мазето, за да донесеш нещо, после хем да месиш нещо тестено, хем да наглеждаш готвеното на печката, ще те питам накрая дали не си свалил 1 кг?

40

Анонимен

преди 4 години

Част от коментиращите не са прочели статията и не са разбрали, че се говори конкретно за обездвижените британки, които явно имат и ще имат сериозни здравословни проблеми. Друга част не са стъпвали във фитнеса и плюят по ползите от фитнеса. Ходели много пеша, вършели домакинска работа и такава в градината или тичали в парка, много хубаво. А фекември, януари и февруари? Пак ли така? А да вие не спортувате редовно плюс минус 11 месеца в годината нямат значение.

39

Помните ли

преди 4 години

какво е казала София Лорен в прословутата интервю, дадено по времето когато е била на върха на славата си? Поддържала е физическата си форма, като всеки ден по половин час се е занимавала с градинарска дейност на двора си. Доказано е, че земеделският труд най-добре и най-равномерно натоварва мускулите. Веднага след него са нарежда домакинския труд. Доказано е.

38

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30А когато преустановиш да практикуваш вдигане на тежести, какво се случва с тялото ти? Този момент рано или късно ще настъпи и физически ще деградираш много по-бързо в сравнение с онези твои връстници, които са поддържали форма чрез леки упражнения у дома, разходки сред природата или тичане в парка. Защото тези техни упражнения могат да бъдат практикувани и след 70-годишна възраст.

37

Анонимен

преди 4 години

Защото ежедневния фитнес ги кара да приличат на мъже

36

Анонимен

преди 4 години

"..средностатистическата британка е активна само четири часа дневно..". Сега след брекзит, като се прибере леля ми Мара и още хиляди българки, работили като за две във фабрики, хотели, ферми и на полето, ще осигурим възможност за активност на британките без да е необходимо да ходят на фитнес и ще имат самочувствието, че вършат нещо полезно, а след тях ще тръгнат и принципно "трудолюбивите" пакистанки и индийки.

35

4575

преди 4 години

Защото ги мързи

34

Да ама...

преди 4 години

Изпуснали сте най-важният фактор - овчия поголовен МЪРЗЕЛ на разплутите български жени!!!!!!

33

Анонимен

преди 4 години

Дори не са необходими тежести, всички упражнения могат да се направят със собствено тегло, в книгата "тренировките на затворника" 1 и 2 всичко е подробно описано.

32

гражданин

преди 4 години

До АнонименЧак пък да е същия ефекта, не бих казал.

31

Анонимен

преди 4 години

И защо трябва да си даваш парите и да си губиш времето като ходиш на фитнес, след като със същия успех може да тренираш вкъщи или на открито, ефекта е същия, дори по-добър.

30

гражданин

преди 4 години

Защото е пълно с мъже, които постоянно ги оглеждат. Мадамите във фитнеса или са някакви търсачки на злато, или мъжкарани-спортистки, или мутреси, които трябва да се поддържат.

29

и верният отговор е

преди 4 години

мързел

28

Джонката

преди 4 години

Освен вонята на пот и чорапи, пърдите ли във фитнеса ?

27

Цепеняк

преди 4 години

Глупости, фитнесите са пълни с всякакъв тип жени. Има кифли, има жени на средна възраст, има пенсионери дори. Фитнеса вече не е само за батки, както беше през 90-те. Ако идеята просто е да напишем някаква статия, това го разбирам, иначе написаното не отговаря на истината. Авторът просто трябва да се престраши и да влезне в един фитнес.

26

Анонимен

преди 4 години

До 20Виждам, че от фитнес и спорт като цяло си нямаш никаква идея. Първо вдигането на тежести изгаря повече калории от кардио спортовете правено правилно. Хайде преди да пишете глупости вземете се образовайте по темата.

25

Анонимен

преди 4 години

Тук пак коментирата хора които са виждали фитнес само отвън.