14

Наблюдател

преди 4 години

Озеленете градските автобуси!

13

Анонимен

преди 4 години

Те са толкова пренаселена държава с малка територия и пак намират как да озеленят а ние с толкова зеленина и пространство и го бетонираме само

12

Край

преди 4 години

От 2г. се опитвам да накарам общината в София да засади 2 /две/ дървета на един паркинг без асфалт - прахоляк и кал. Дърветата могат да се обикалят при паркиране а прахта да не влиза в домовете ни. Предложих да финансирам засаждането и самите дръвчета но да го направи общината Законно. Резултата е НУЛА. За да не се пречи на паркирането. Такова е мисленето на 90% от българите и на тях угажда властта.

11

123

преди 4 години

Скоро ЕС ще се превърне в едно мултикултурно блато по подобие на САЩ. ЕС е враг на белия човек.

10

Анонимен

преди 4 години

Тука е същото тръни навсякаде, между фугите на всички плочки никне треволяк.Между пътя и бордюра навсякаде има треволяк, ама да ви кажа при нас не помага ... мръсникчо и прашно е.

9

Анонимен

преди 4 години

Мъжете им бездействат,чакат на соцялни.Тука вие сте същата работа!Такива елементарни грешки като "соцЯлни", прави само бай ти Груйо от село "Мазно cвинcкo" и то само когато "нагъва" токущо изпражени пръжки.

8

Анонимен

преди 4 години

Аз не видях нещо кой знае красиво.

7

До 6

преди 4 години

Бонго, човек вижда в света, каквото носи в себе си. В случая, едни виждат красивото, а ти като си минал с вкиснатия си провинциалистки мороглед, си се вторачил в това, което виждаш навсякъде. Отражението на собствените ти комплекси. Прибирай си се в *** на топло и кротко. Не си за света. Един марокански бежанец е по-отракан и отворен от теб.

6

Бонго

преди 4 години

Миналата година бях в тоя град,все едно си в Саудитска Арабия,забулени жени бол.Мъжете им бездействат,чакат на соцялни.

5

Гледна точка

преди 4 години

Ние сме само 100 години назад и около 50 в ляво.Нали са *** или греша? Как може да харесвате едни ***? В могушая жендърьi нет.

4

Анонимен

преди 4 години

За някои неща сме напред Например в Япония ПВЦ дограмата е позната едва от 5-6 години А американците се чудят че същата дограма може да се отваря и по друг начин , само малко от горната страна При тях имали само нормално отваряне на целия прозорец

3

Анонимен

преди 4 години

У нас от 50 години има тръни и храсти по спирките, тея са назад

2

Анонимен

преди 4 години

Ние сме фалшива реалност!

1

мила моя... майнольо

преди 4 години

Ние сме само 100 години назад и около 50 в ляво.