136

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 146И ти веднага се обади в полицията нали? ;))

135

Решетников

преди 4 години

Всъщност Решетников е заклет монархист, затова бива пенсиониран от Кремъл.Ама много е трудно да се провери в нета.

134

Анонимен

преди 4 години

На мен пък ми разказваха как застрелял един човек и обрал стотина други

133

Анонимен

преди 4 години

за ген. Решетников са ми разказвали много интересна история - как помогнал на едни хора в много трудно положение. Благороден човек, истински мъж!

132

Анонимен

преди 4 години

Много добре го е написал! Образован и достоен човек.Нашите слушкат каквото им наредят отвън, сами нищо не решават. Ние сме продадена, заробена държава

131

Гошето

преди 4 години

...И когато приятелю млади когато другарюси тръгнеш ти от нашия град,си тръгнеш ти от България.Вземи във оня хубав денедна българска роза от мен.Нека тя да ти напомня с ароматния си гласза Балкана, за морето и за всички нас (всички нас).И не забравяй нито ден ти таз българска роза ...и мен.Нека тя да ти напомня с ароматния си глас за Балкана,за морето и за всички нас (за всички нас, всички нас).

130

Анонимен

преди 4 години

Иначе пише че всичките му семейни са българофили, но никой нма да стъпи в България без него. Какви българофили, дето заради някаква забрана никога няма да искат да са тук? Не ме разбирайте погрешно, децата на шпионите от рано се учат и те, тъй че най-добре да не идват.

129

Българин

преди 4 години

-Ей ти, русофил и американофоб ли си?-Не, аз съм русофоб и американофил.-Нищо, и на теб да ти .. майката!Цялата история на България от 1878ма насам се определя от това "коя от великите сили мразим и коя обичаме в момента". Че станахме смешни пред целия свят отдавна е известно, но щом вече сами почваме да си се смеем... Ако американец и руснак водят дебат под прозореца ми, кой повече обича/мрази България и кой ѝ е по-нужен и полезен само ще си затворя прозореца.

128

Анонимен

преди 4 години

до 131Колкото повече санкции, толкова повече ще си личи "добронамереността". Но, ако се стигне до по-остри ситуации, тъкмо ще можем да изметем всички руски комунистически паметници накуп. Като едно време минаретата в София по време на гръмотевична буря. За една вечер 21. Хвала на тогавашния кмет на София. Истински българин.

127

Анонимен

преди 4 години

До 131България има катастрофален външнотърговски баланс с руския Гулаг бе - 1:100Какви санкции повиче може да ти наложи руския Гулаг бе ?Ще спрът газа ли ? Та нали България плаща кеш на Кремъл за него, което означава, че той е по заинтересован да го спира, защото ще умори един град като Волгоград от глад бе !

126

Анонимен

преди 4 години

Мека му глава на Решетников, но лъже, че няма да се занимава с подмолна дейност срещу България !Ченге на КГБ, винаги ченге !

125

Was

преди 4 години

Никой не те иска в България,руско пиянде! Е, може би само съществата наричащи се русофили/българомразци!

124

Анонимен

преди 4 години

Сбогом Рассия. Като измирате от глад ще ви пращаме храна и ако може не замърсявайте с радиация, избивайте се иначе както ви е кеф, че Китай чака тая земя.

123

Сата

преди 4 години

Славянин съм с черна коса и кафяви очи, много здраве на решетников, само не знам той какъв славянин е с тая мутра. Калмик, татар, ерзянин или мордвин, там вече не мога да им хвана края. А маленкия Миша изобщо да забрави да гледа на Запад.

122

Родолюбци

преди 4 години

Ако Никола (а не Николай!) Малинов е Български патриот, ние защо не го познаваме?

121

Анонимен

преди 4 години

А семейство Гьончеви кога ще си обере крушите барабар с Корнишоните?

120

Анонимен

преди 4 години

Доста хора с право се опасяват че опита да спрем руските кражби ще доведе до санкции на Русия срещу народа ни.

119

Анонимен

преди 4 години

Съвецкия му заместник сигурно е в България още отдавна, скоро ще научим и неговото име.

118

Гост+

преди 4 години

Писано било на българите да преживеят не само Сталинизма, но и Маккартизма. Кога ли пък е имало едновременно ред, законност и демокрация в България?..... Всеки народ си заслужава историята, която си пише,......

117

Анонимен

преди 4 години

Повече като него да се сбогуват всеки ден.