32

И ОЩЕ,И ОЩЕ.КОГА, А?

преди 4 години

И ПЛАШИ СЪС СЪД. НАИСТИНА ПО КАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ВЕЧЕ НАМЕКВА, ЧЕ НЕЩАТА ОТИВАТ КЪМ СЪДА? ВСИЧКИ ИСКАМЕ ДА ЗНАЕМ И Е ДЛЪЖЕН ДА КАЖЕ ТОВА, КОЕТО ИСКА ПРЕЗИДЕНТА, ЗАЩОТО МУ ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТАТА. ЧУМАТА ПО СВИНЕТЕ, ВЕЧЕ Е ПО СВИНЕПОДОБНИТЕ ЛЮДЕ. ГРУХ! И КАК СОБСТВЕНО СА УВРЕДЕНИ БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ? КОГА ТОГАВА ЩЕ АРЕСТУВАТ ДОКАЗАНИТЕ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ, НАЧЕЛО С ОНЯ ОТ БАНКЯ, ЗА СПРЕНИТЕ РУСКИ ЕНЕРГИЙНИ ПРОЕКТИ, С КОЕТО РБ ВСЯКА ГОДИНА ГУБИ ПО 800 МИЛИОНА ЕВРО!!! И ХИЛЯДИ РАБОТНИ МЕСТА?АМИ ЗЛАТОТО

31

ПАДЕНИЕНАГЛ.ПРОКУРОР

преди 4 години

КОЛКО МУ ПЛАТИХА НА ШИШКО 1, ЗА ДА СЕ ОРЕЗИЛЯВА ПО ТОЗИ НЕСКОПОСАН НАЧИН. МНОГО ГИ БОЛИ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТЪТ РЕДОВНО ГИ НАСТЪПВА ПО МАЗОЛА. НЯМА ТАКЪВ ГЛАВЕН ПРОКУРОР, НО БОКО СИ ГО Е ИЗБРАЛ И СЕГА ТОЗИ ОБРАЗОВАН МЪЖ С НИСЪК МОРАЛ ЩЕ МУ СЛУГУВА И КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ НАВЕЖДА, ТОЛКОВА ПО-ОТВРАТИТЕЛЕН СТАВА. НЕ ЗНАМ КАТО СЕ ГЛЕДА В ОГЛЕДАЛОТО КОГО ВИЖДА.МОЖЕ БИ Я ВИШИНСКИ, Я НЯКОЙ САТРАП ОТ ПО-ДАЛЕЧНОТО МИНАЛО. С КАКВО ГО ДЪРЖИ МУТРАТА, ТА ТАКА СЕ СГРОМОЛЯСВА И НАГЛЕЕ, ЗА ДА ОПРАВДАЕ ПАДЕНИЕТО СИ?

30

Анонимен

преди 4 години

Обвинител 1 от парламентарната трибуна: "При цялото ми уважение към това искане и към автора на искането му по отношение на представянето на неоспорими факти, неоспорими факти се представят пред съд. Те не се представят пред други държавни органи. Не, защото тези органи трябва да бъдат омаловажавани и да не бъдат уважавани, а защото такава е Конституцията на страната." Я, този се сети, че имаме Конституция.А защо НАП-аджийската афера се разиграваше по медиите и се изнасяха доказателства?!

29

Анонимен

преди 4 години

Абе на Малофеев може и да му е наложена забрана да влиза в България,ама на наказателните му отряди не е.

28

Анонимен

преди 4 години

Как елегантно Цацата шутира Радев. Че тоя се мисли за бог и се меси и в 3-те власти. Вместо да си гледа президенството и собствените си задължения той на всички се меси. Иска му се да е диктатор като Путин ама не му се полага по конституция.

27

Анонимен

преди 4 години

спиред думите на гл прокурор че неоспорими факти се преставят само в съда излиза че прокуратурата може да побърка който и да е, само щото има някакви съмнения непотвърдени и всеки българин е потенциален арестант, докато успее да се оправдае.

26

Анонимен

преди 4 години

Интересно, защо от официалните поборници за народа и борци против Русия, на хранилка в ГЕРБ няма нито един под 150 кг, като ги гледам така?

25

До 11

преди 4 години

С толкова лой и мас натрупани от непосилна грижа за народа, няма как да се намъкнат в дупките си лесно.Ще заседнат ще ритат с късите си дебели крачета и ще скимтят.Ако някой им обърне внимание и ги освободи от заклещването, ще започнат да мъркат и да се отриват. Те тези неща ги знаят и могат перфектно.

24

Анонимен

преди 4 години

Цацаров: Акцията не е политическа, нито е срещу "Русофили"...Да бе, да ... и един мармот завива шоколадите със станиол.ГЕРБ и Цацаров - смешни артисти, некадърни за ролите които им раздават от Козяк и превърнаха страхотията в комедия.

23

Анонимен

преди 4 години

Истината е,че кръгът около трите прасета се е нъсрал от страх заради близо милиард евра,които кочинката им дължи на руснаците заради спрения Южен поток и Виваком.А рашките си ги искат,а прасенцата ги нямат,защото са ги профукали.Но вече ножът е опрял до кокала.В параноята си свинският кръг сътвори най-чутовната си гламавщина.Този път мечката се разяри от ***.И забележете поведението на отявлените русофоби Гном Атанасов,Коритаров,дори Инджев.Та те по-ниски от тревата станаха с тоя скандал.

22

Анонимен

преди 4 години

"Да не би в България да е забранено получаването на финансиране? В София има огромно количество американски фондове, неправителствени организации, които от време на време буквално поемат функциите на правителство в българската столица. Никъде на Балканите няма по-голяма концентрация на американски организации, отколкото в София там е центърът на американското присъствие

21

Анонимен

преди 4 години

Цаца а кога ще тикнете в затвора шпионите от НАП дето ни продадоха личните данни и сега абсолютно цялото население е ощетено?Остави ги тез смешни руски шпиони дето си ги измисляте!

20

Явно

преди 4 години

Българските интереси са да дадем 2,5 милиарда лева за 8 вехти самолета!Браво бре Цацаров!

19

Анонимен

преди 4 години

Това е най-голямото усиране на българските служби и прокуратура в цялата им история.Ама какво да очакваш от една топка свинска мас и една гумена гологлава чутура(пърдон"радост").Арестуваш свидетел,окован с белезници.После обвиняваш някой,който иска да създаде партия с определени политически цели,забележете,в шпионаж.Шпионажът е съвсем друго нещо.И най-подир това се оказал председателят на русофилите.Все едно КГБ са от детската градина,та да турят главния си шпионин там,а не в ген.щаба или власта

18

анонимен

преди 4 години

който ни посочат американците го обявяваме извън закона не може да се оспорва бахси и колонията сме

17

ivailo

преди 4 години

"Акцията не е политическа..."...........................Замалко да ти повярвам , шишко :))

16

Анонимен

преди 4 години

Нещо взе да ги тресе параноя. Оплетоха се в подозрения, а и явно бранят Кой. Хем Гербер агент на руснаците, хем руснаците го тровят. Брей, че удобна изтривалка!

15

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонименне си прав!..Пратат ли ония ракети,сичкото НАТО "като един" ше скочи да ни пази и с гърдите си ше спрат "тъпите" руски ракети..................Абе с други думи:-Да пази Господ!

14

да бе

преди 4 години

Не е политическа ама друг път.Иначе както ударихте русофилите на 09.09, трябваше днес на 11.09 да ударите сащ-исаните.

13

ПроСоТо

преди 4 години

и тоя,подобно на фъндъчката,ще "работи до последно"..Работяги,ей!..Ако си беха останали на село,по три реколти щеха да берат с тая си "работливост"..