177

Милчо

преди 4 години

Тоя ,кога ще го арестуват ,дето возеше натовски генерали в трабанта си ,вкара ни в нато ,да не говорим колко невинни хора работили за нашето разузнаване бяха предадени и пострадаха !

176

Анонимен

преди 4 години

Независимо за какво плямпат ,става въпрос за ,"пари"

175

Анонимен

преди 4 години

Като се знаят арестувайте ги а не невинни хора, които явно работят за добри отношения с Русия и славянските страни.Паси ти какво направи за България?предложението ти да станем зона с ядрено оръжие - СЪРБИТЕ КАЗВАТИ ТИ ЙЕ СЕ НОРМАЛАНН БРЕ ЧОВЕЧЕ?

174

Нищо ново

преди 4 години

Соломончо брои като е'врейски л'ихварин, като че ли някой има да му дава нещо.

173

9

преди 4 години

Всички сме деца, на Бога. Като малки си играем заедно и се радваме на живота а когато порастнем ставаме неадекватни. Имаме нужда от лидери които да ни насочат към единство и любов. Другото са само празни приказки и загуба на време. На кой му се живее в живот пълен с омраза?

172

Анонимен

преди 4 години

При краварите колко са ?

171

честно

преди 4 години

Той Соломон Паси се мазни на американците.НЕ забравяйте,че той набута България в НАТО.Защо нямаше РЕФЕРЕНДУМ? Голяма работа,че сме в НАТО,ползват безплатно базите ни,купихме им свръх скъпи самолети,а и таксата да сме в НАТО никак не е малка. Според мен янките стоят зад ,,шпионския скандал". Те вечно дебнат за някакъв конфликт на Балканите да се намесят. Помните ли войната в Сърбия? Милошевич какво ги беше ядосал толкова? Добре,че Путин подхожда с безразличие,иначе щяхме да сме между два огъня.

170

шматка

преди 4 години

Хехе този откри топлата вода.Всички служители в което и да е посолство на която и да е държава работят за държавата си.Това включва и шпионаж.Американците и руснаците се ритат по кокалчетата а Боко козирува.

169

Анонимен

преди 4 години

Щото самото пасе е вода ненапита.Имало е ден на отворените врати запреброяване на шпи,они.Официално 90%в едно посолство са шпиони.Това да се казва още в първи клас.И марионеткатаревлива какво ни казва,или да изплуванаесен с песен.

168

До SS

преди 4 години

Кой ще го вземе в Шин Бет този, за Мосад да не говорим, най-много да полива градинката в някое консулство в Еритрея например.Такива като този на снимката стават за броене на комари в Колумбия - и за там не става.Какви неща излязоха на повърхността, човек да го е срам да каже, че е българин, никой не обича предателите.

167

Пако

преди 4 години

И колко са американските бе,Цурул?????

166

Глупости

преди 4 години

А поименно може ли да ги посочи другаря Паси, както и доказателства за шпионажа им? В противен случай руското посолство може да го съди до дупка за клевета!

165

Пътеводител

преди 4 години

Това някакъв "Пътеводител на галактическия предател" ли е!

164

Отврителна гад

преди 4 години

е тоя ***

163

Кандидат номер1

преди 4 години

За Народния съд

162

Паси

преди 4 години

Тоя е шпионин, кога ще му щракнат белезниците?Заради такива като тоз на снимката стават граждански войни.

161

Анонимен

преди 4 години

Та Паси е един от най-големите съветски агенти у нас. Баща му също беше.

160

Един

преди 4 години

Всяко едно посолство, на всяка една държава, във всяка една друга държава, е група агенти, които работят за собствената си държава(по идея). Знае се, че е така. Соломондър кво се прави, че е открил топлата вода?

159

Анонимен

преди 4 години

Мони, а колко американски шпиони има?А турски?А В ПРАВИТЕЛСТВОТО?

158

Анонимен

преди 4 години

До бай хИ аз това се чудя!