12

Анонимен

преди 4 години

Получихме нещо, от което не разбираме нищо.Какво разбира най-изостаналата бедна и пълна с простаци тип Панайот от биг брадър държава от иновации.На какво ще учим Европа на чалга на това как се става елитна *** или мутра или как се правят дакавери и се източват еврофондове.Щото само на това може да научи някой, държава, която обижествява физическия труд, а гледа на умствения и културния, като на нещо излишно и ненужно.Бойко го каза културата е за богати републики, ние нямаме пари за това.

11

Анонимен

преди 4 години

Няма що, много голям ресор.

10

House M.D.

преди 4 години

Другарката с типичната българска фамилия Габриел ще ръководи наркомата "Иновации и младеж". А е по-подходяща за наркомата "Вътрешни работи".Какво означава "Иновации"?

9

Анонимен

преди 4 години

И... следва смях в залата!

8

42

преди 4 години

Първата и последна иновация в Европа е да ни смесват с маймуноподобни в големи размери, за да анализират разни луди учени последиците от този процес.В ЕВРОПА НЯМА ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ВОЕННИ С ИЗКЛЮЧЕНИЕ МОЖЕ БИ НА ШВЕЦИЯ, КОЯТО ИМА ГОЛЯМ ВПК. Даже и електрониката по лъскавите возила е неевропейско производство.

7

Анонимен

преди 4 години

Всички се нуждаят спешно от прегледи и почивка, т.е. освобождаване от всякакви постове завинаги! Не може да им се помогне - тежки клинични случаи са.

6

Анонимен

преди 4 години

Тези от ГЕРБ живеят в някакъв измислен свят. Реалност е много плачевна.

5

ай сиктир

преди 4 години

Когато кеша е достатъчен всеки ресор е голям и настъпва луда радост сред управляващите, защо ли ???

4

iceblast88

преди 4 години

Ясно защо Баце се радва толкова! Не само протика поредната некадърна рода в Европата, а и я сложили за комисарка на ресор с милиарди за папкане. Все нещо може и да се насочи към личната сметка на родата от ГРОБ. Ура за Баце изреваха роднините от ГРОБ и дружно затанцуваха танца на корупцията под веселия поглед на Баш Бай Тиквондур които доволно потриваше ръце и главата му се пълнеще с иновативни методи за кражба и точене на поредния европроект! Иновативни в кражбата е новото мото на ОПГ ГРОБ!

3

Анонимен

преди 4 години

Как пък всички се издигнаха в цялата комисия :D

2

Анонимен

преди 4 години

Пък и като вземем МВФ с над 1000 милиард доларе (по думите на Борисов) ставаме световна сила, ей нямаме спирка.p.s. баце си мисли, че ще ги разпределя той тези пари ама нейсе.

1

Шопо

преди 4 години

Байно,до тебе стотинка нема да стигне,ти си шеста глуха...