23

Новичокохолик

преди 4 години

Да бяга сега от онова МИ-ти МИ 5-6 с Новичока, че после и ЦРУ няма да го спаси Като ще се пристрасти към Новичок Глей ме мене ...

22

Слав Караславов

преди 4 години

Не му завиждам на спечеленото! А от сега нататък? Няма нищо по-страшно от това да живееш под страх! Все едно от какво. Просто страх от това , за което подозираш че ще се случи но, не знаеш какво е, и не знаеш кога ще се случи.

21

отегчен

преди 4 години

Чиста проба пропаганда. Защото изловиха тука разни дупeдaвци пишман шпиони и изведнъж пуснаха успоредна новина за руснак шпион на Америка и т.д.

20

Анонимен

преди 4 години

Човека се е борил, за промяна в Русия.

19

Анонимен

преди 4 години

Уау ... Не че нещо, ама CNN не си ли работи срещу държавта по този начин?

18

Анонимен

преди 4 години

Такъв е живота на тия, които предават родината си! Криене, бягане, нерви, страх и най-накрая получават я полоний в чашка чай, я новичок, я "български чадър" и всичко това лично от покровителите си. А покровителите им започват да обвиняват Путин, ГРУ, Руссия и т.н. по познатата схема. Разни медии почват да ги изкарват герои-мъченици, налагат се санкции на Русия, а Путин се подсмихва весело, кахва с ръка и си го мести в другия крачол.

17

Анонимен

преди 4 години

"Твърди се, че той е снимал тайни документи на бюрото на Путин и ги е пращал на своите шефове в Америка."-----Лекомислено твърдение. С тайните документи се работи и след привършване те се прибират и заключват. Няма уважаващ себе си държавен глава, който да остави тайни документи на бюрото си дори за секунда.

16

Анонимен

преди 4 години

До 14. Ако мислиш, че си интересен, не си.

15

Решетников

преди 4 години

До 12. Ти пък кой си и откъде знаеш каква е истината бе, "разбирачев"?

14

Inter pole

преди 4 години

След донос на сваления от ефир Лъфчо, опасният шпионин Сънчо вече трети ден дава показания в ареста по обвинение в налагане на руска хибридна пропаганда, а именно излъчване на Маша&Медведь в праймтайма на националната телевизия. Помолен за коментар, педя човек даде пространно интервю, в което обвинява кумчо вълчо и дъртите комунисти в разсипване на държавата, а изявленията на банани в пижами по този въпрос, не могат да бъдат публикувани преди 23 часа.

13

Анонимен

преди 4 години

Други мъдрости има ли по темата?

12

:):)

преди 4 години

оффф поредна партенка за наивници любители на 007, аха и косъм от банята на Путин им е доставил ама къдрав от зад ника му

11

До 7

преди 4 години

Не съм писал, че не съществува ГРУ. Писах, че КГБ съществува още . То се използва само за " горещи" задачи по света.

10

Waffen SS

преди 4 години

Ама защо е още жив,освен ,ако не е "двоен",или "подсадная утка"

9

Анонимен

преди 4 години

Сега пък стана агент на цру?! Последно вижте там уточнете какво е заданието и тогава пишете. Само за информация, цру никога, ама никога не разгласява в медиите имена на свои агенти, независимо важни или не важни, на служба или в пенсия. Никога. Такъв случай няма. Това по повод "агента на цру '

8

Дани

преди 4 години

Ако се отпусна мога и да реша, че щатите ще го гътнат този ще обвинят руснаците и ще получи чудесен повод за скандал да си чешем езиците една година с него.Иначе като предател заслужава точно това.

7

До 4

преди 4 години

Ми аз си мислех, че е ГРУ, но от теб разбирам че не съществува. Е, явно си запознат...

6

Втора легия

преди 4 години

ДГД сащ, ссср и всички скапани предатели по света.!.

5

Анонимен

преди 4 години

Сега САЩ ще го свитнат, защото вече не им е полезен жив, а мъртъв ще им е, като обвинят Русия и ... всичко е точно!

4

До 2 още

преди 4 години

Не ГРУ а КГБ, то още съществува но не се говори за него