23

,,,,,,,,,,,

преди 4 години

Пука и , от ресора , заплатката е важна

22

Тотал щета

преди 4 години

Това е звучен шамар и скандално унижение да дадат нищо не значещ ресор. Единственото предимство за ГРОБ е на практика безконтролното крадене от фондовете за иновации чрез готови сайтове за по 20$, финансирани със стотици хиляти евро.

21

пенко

преди 4 години

ТОВА Е НАЙ ТЕЖКИЯТ И ОТГОВОРЕН СЕКТОР !!! НЯМА СЕКТОР ДЕЦА ,КОЕТО ОЗНАЧАВА ,ЧЕ ЕКЪМ ТОЗИ ! АКО МЛАДЕЖИТЕ НЕ ПОЛУЧАВАТ ПЪТ И ПИСОКА -И ПОСОКИ -КЪМ НОВИ ХОРИЗОНТИ / ИНОВАЦИИ И В ПОЛИТИКИТЕ / -ТЕЖКО ИМ НА ОСТАРЯВАЩИТЕ ИМ СЪЗДАТЕЛИ / И ДНЕС И УТРЕ И В БЪДЕЩЕ / !!!!!!!!!!!

20

Анонимен

преди 4 години

На Бг вече с нищо не може да се помогне..Тя е пионка без глас,марионетка на много големи играчи с опит.Остават й сладки сънища и приказки без край.

19

Анонимен

преди 4 години

Българина умееше от нищо нещо да направи(сиромах човек-жив дявол).Не мисля, че си разбрах тази фраза правилно ... Освен ако не си някое гаднУ Андрешко.

18

Анонимен

преди 4 години

Аз желая да знам, при успех, къде ми е сигурността в тая държава?

17

Валентин Тодоров

преди 4 години

Върха.Откакто имаме Министерство на младежта и спорта,от 2002,нямаме спортни успехи в значимите спортове,а всеки младеж иска да избяга от България.Иновациите ни,доколкото ги има са внос.Време е да внесем този челен опит в Европа.Не,че без нашата помощ досега чиновниците в Брюксел не правят всичко възможно да задушат иновациите и спомогнат спада на IQ (коефициента на интелигентност) очертал се като тенденция през последните 15 години сред европейската младеж..

16

Анонимен

преди 4 години

добре че се махна от мрежите, че щеше да съсипе свободния интернет

15

Анонимен

преди 4 години

еврокомисар с ресор "оператор на биологични единици" - овчар, казано по народному

14

Анонимен

преди 4 години

Ще е иновация ако научи да четат, пишат и говорят български над 1млн "българи". А ако вместо на български ги научат направо на немски, с оглед бъдещата им интеграция, това ще бъде гениално.

13

Iceblast88

преди 4 години

Всяка позиция където калинката ще взима пари за нищоправене е повишение, нали я уреди. Дреме му дали е повишение или понижение! Важно е да се цоца, пък и тук тъкмо няма да има абсолютно никакъв шанс да и се наложи да прави каквото и да е. Сладка работа е това, по цял ден в офис и накрая на месеца, бум и заплатката е в сметката!

12

Анонимен

преди 4 години

За този пост който получи нашата комисарка може да се каже,преливане от пусто в празно.Демек ще прави дупка в морето и ще я пълни с вода.

11

червен шпионин

преди 4 години

Сменихме политкомисарите, с еврокомисари.А Китай строи ли, строи комунизма ...

10

Най-добрия избор

преди 4 години

Всеки знае какво е младеж-безделно,мързеливо същество,което присъства в училище,за да си получи четворката.При наличие на нет, бирица,тревица и колица,е ненужно някой да "отговаря" за него.С иновациите нещата са по-сложни-там големите капитали колят и бесят и гледат да ИКОНОМИСАТ от всичко, за това няма никакви генерални открития или технически събития години наред.Българина умееше от нищо нещо да направи(сиромах човек-жив дявол).Сега от нещо нищо прави!"Габриел"-високопоставен Ангел?!?

9

Иновации ами...

преди 4 години

В Брюксел явно са възхитени от иновациите на наш'та комисарка с "бисквитките" в интернета, дето сега само с тях се занимаваме - та за туй са и дали поле за нови "иновации"...

8

Анонимен

преди 4 години

Някой вярва ли още ,че с европейските пари ще се повишин стандарта на живот в БГ, те отиват единствено в джобовете на боковата номенклатура....

7

За всекиго по нещо !

преди 4 години

Така стана раздаването-получаването.

6

Радомир

преди 4 години

Пунта Мара Гаргамел ще е добър комисар с голям биджет за усвояване. Нека да побългари европейското образование и то да достигне до нивата на българското. Успех.

5

ЮнкерИшиаса

преди 4 години

а, дрътите чичета от ЕСССР я обожават. подават и го, тя го ***, удрят я с рибите през лицето, онази се усмихва и вика пуцай куме, търбушат я отзаде с юмрук, онази вика още един да доде, такива ми ти работи. онези корумпирани чичета апаратчици, жалки подобия на мъже и човеци, даже компаньонките се отвращават от тях и съсухтените им тела и с погнуса си вършат работата, за това скачат на малки беззащитни деца и прощакеси помакеси като тази дето с удоволствие се унижват и апват говненца. това е ЕСССР дръти кривоноси чичетга, фондацийки тип аденауер и хамериканистан за бугаистан и слугинажките и

4

Анонимен

преди 4 години

От парите на Еразъм гербадж..иите очакват да получат О..ргазъм....само като чуят за пари и настръхват...