13

Бобчо

преди 4 години

Изтрещелите хомеопати обаче въобще не ги оправдавам. Като всяка наука, медицината също се развива и лекарите, като всички други специалисти трябва да се развиват, да изучават нови методи на лечение и пр. Затова написах, че в компетенцията на лекаря е да реши с какъв метод да лекува пациента. В този ред на мисли, хомеопатия помага, но приложена правилно и в точно определени случаи. Не може всичко да се лекува с хомеопатия.

12

до Бобчо

преди 4 години

Да, и за това детето ти боледува 6 г.

11

Бобчо

преди 4 години

Първо направете разлика между вирус и бактерия, тогава коментирайте. От 6 години си лекувам детето при педиатър, работещ и с хомеопатия. Хомеопатията е щадящо лечение при най-често срещаните вирусни инфекции. Бактериалната се лекува с антибиотик. В компетенцията на лекаря е да прецени дали една инфекция е вирусна или бактериална, чрез кръвен тест за нивото на белите кръвни телца. Много често обаче това не се прави, а просто се дава антибиотик, което още повече вреди на организма.

10

Анонимен

преди 4 години

До До АнтонАз си спомням поне за 2 случая от предната година в Бг. където детето е...

9

До 6

преди 4 години

Ползите определено са в пъти повече! Не плюйте по напредъка на науката, защото сте първите, които пият антибиотици като видят дебелия край

8

Анонимен

преди 4 години

Странно, но английската версия на новината няма нищо споменато на ваксини и против ваксини..До кога новините в Бг ще са свободен преразказ?

7

Лора

преди 4 години

Един път съм ходила на хомеопат и няма да повторя. Опита се да лекува астмата на дъщеря ми с някакви отрови. Само влоши нещата. Може за леки настинки да помага, но за сериозни заболявания традицонната медицина е най-подходяща.

6

Анонимен

преди 4 години

Антибиотиците са вредни. Ако не е наложително е добре да се избягват.

5

Павката

преди 4 години

Запуквайте антибиотик още при първите симптоми на температура освен ако не искате да се върнете 1 век назад и да умрете от обикновен грип.

4

До Антон

преди 4 години

Можеше, ама не е!

3

Антон

преди 4 години

Детето спокойно можеше да бъде убито и от нормален доктор в нормална болница с нормални антибиотици.Дали леко не се преекспонира един случай?

2

Бе

преди 4 години

оставете ги да се лекуват с хомеопатия! Това, че някой е решил да се самоубива или да убива близките си, си е негова работа!

1

Питайте бг мама

преди 4 години

Там знаят всичко...