65

Боби

преди 4 години

Тази "новина" за коя поредна година се пуска...???

64

Анонимен

преди 4 години

Ами с 3 хиляди Евро /6 хилядилева/ на месец е Чудесно в Бг !питай ги нашите пенсионери Как са с 300 лв ?

63

A

преди 4 години

Ела да видиш аз как живея на село. Комшийката като си почисти при нея и *** пред моята порта, ако и го подбутна - ходи да ме клевети на кмета. Ако кмета (щото не е без очи) не и обърне внимание, следващият път през оградата и *** и е в двора ми.Да не описвам и други по-подли нещица, които всеки ден измисля. Е, към чужденците българина е винаги бил уважителен.

62

A

преди 4 години

До въпрос 37Защото и при тях тогава беше хубаво, по-хубаво отколкото в Б-я. Сега там са новите, *** гости и нещата всеки ден се влошават. Но ще ти кажа, че като поседят няколко год. в Б-я и им претарашат къщите, докато са на посещение за месец при децата си в Германия - не само че започват да не я харесват, но се чудят как по-бързо да се изнесат.

61

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 64Сравнявал си ябълки с круши. Много продукти в Германия са по-евтини отколкото в България, но са на много ниско качество. Ако искаш истински продукти които да не са плод на индустриална магия, цените са в пъти по-високи отколкото в България. Иначе купуваш чушки отгледани на хранителни сокове които пръст не са виждали. Единствено млякото, маслото и сиренето е обективно по-евтино, защото е силно субсидирано.

60

Анонимен

преди 4 години

Имах възможност да сравня цени м/у БГ и ФРГ и останах изненадан от малката разлика...И ако имам възможност бих отишъл да живея в Австрия, Унгария, Дания или някоя Скандинавска страна.

59

Анонимен

преди 4 години

Ако ги надушат къде са и 6000 кв. м градинка ше и се стъжни животеца. Защо сте написали името на селото бе за информация на айдуците ли. Или си мислите че айдуците не четат новини и сайтове. Очакваме новината че това немско бабе е обрана изнасилена и заровена.

58

Иванов

преди 4 години

Дано българските села пак се заселят с хора, защото това е България, не жълтите павета в София! В моето село, близо до Севлиево, има страхотни къщи, големи, с прекрасни дворове, гледката е също уникална, но българите нямат работа по селата и заминават за София или чужбина, а живота в една бетонна кутийка в града си има и удобствата, но не е живот! Точно, като хамстер в клетка. С удоволствие си ходя събота и неделя там. По добре чужденци да се заселят, отколкото да е празно и безлюдно.

57

ФАКТИ

преди 4 години

За хора с пари медицинското обслужване в България не е проблем! Само един пример Мутрата Митьо очите с 8 куршума спешно транспортиран с хеликоптер от Слънчев бряг до Софиямед болница в София беше върнат към живота!

56

хахо

преди 4 години

Ами тъй ще е след като част от парите за пенсиите на германците отиват за амуджите.Що не идваха у нас преди 10 години,и тогава бяхме в евросъюза и беше още по-евтино у нас?

55

Анонимен

преди 4 години

Как майка ми и баба ми, бог да я прости, с по триста лева пенсии един път не се оплакаха. Имат нашите родители едно благородство и достойнство, мъдрост и стоицизъм да понесат, а и не само, а и да помогнат на младите колкото могат...

54

Антон

преди 4 години

Да прекараш старините си в България не е от най-добрите идеи. Само един аргумент против - медицинското обслужване.

53

Анонимен

преди 4 години

Абе то са едни сметкаджии, сравнения, цени, евтино- скъпо... Тия немци едни еснафи само пари броят и мрънкат ли мрънкат, че и ни го налагат като важна тема... направо гнус. Може да сме по- бедни ама туй тяхното живот ли е- духовна мизерия?

52

разочарование

преди 4 години

Пишман ще останат! Временно са добре! Няма нищо вечно и всичко си има край!

51

до Авторката

преди 4 години

Дзелке Васливова ти български знаеш ли щото само копираш и постваш тука готови Нивини от други сайтове , да не си Дасикане Ромка теа хрисяинизираните/българизирани у нас

50

заблудени

преди 4 години

До ШопоНамериха те спокойствието защото ало-апашите не са ги надушили! На ви спокойствие!

49

Дойче Велле

преди 4 години

До АнонименВинаги са знаели много повече от нас за положението ни откакто съществуват! Защо ли?

48

Анонимен

преди 4 години

Ако прочетеш Текста не би трябвало да напишеш коментар на краден Текст от интернет

47

Гробницата

преди 4 години

До ШопоКакто идват - така и ще си заминат разочаровани от безредието ни!

46

Анонимен

преди 4 години

всички коментари са на сайта тука , никой не коментира отвън тука