49

Шаоо лин

преди 4 години

Посолството нее турско да уточним то е ясно какво са му направили

48

Ставрю

преди 4 години

Чи то в Блъгария напоследък това е ежедневие. Пък даже и един премиер ги опатква като му пречи некой.

47

Анонимен

преди 4 години

Бутнаха им небостъргачие, Хашоги, а и доста други неща, плюс явно финансиране на каквои ли не, включително и в Сирия.Санкции няма, няма и да има...Затова пък има двоен аршин, а ние си плащаме за всичко, даже двойно, вече платихме над 2 милиарда за нищо...

46

Анонимен

преди 4 години

ето какви режими въоръжават САЩ.Те подкрепят и режима на Мутроолигархията и после се чузят защо българския народ не е амириканофилски вече. Бяхме амириканофили преди да подкрепят диктатурата на Борисов

45

джо

преди 4 години

Това са съюзниците на САЩ, А сега да ги чуем всички дето припяват за свободата, демокрацията и човешките права. Къде е Хагския трибунал . Къде е анонимния Украинец.

44

Ghost

преди 4 години

Въпреки това Доналд Дък направи сделка със СА за оръжията. Ердоган ги шантажира известно време с записа. Лудите крави изчакаха малко да се размирише като се правиха на ощипани и след като се размириса казаха на Ердоган да си гледа работата а той от своя страна пусна записа. Краварските медии се направиха на глухи и така кервана си продължи. Остана чувството за диващината на СА и техните партньори САЩ. Реалноста е съвсем различна САЩ са още по-големи диваци от СА!!!

43

Иванчо+Марийка

преди 4 години

Ето ви АРАБСКИ СВЯТ.

42

xph

преди 4 години

До ля ля: Не говори глупости, това е политика, скапани интереси на нечия богата ***, няма нищо общо с националност, религия и каквото и да е друго подобно. Такива хора има във всяка една държава, такива интереси има на много места. Ако имаш някакви проблеми с други националности... не му е тук мястото!

41

До ля ля

преди 4 години

Хашоги е убит от Саудитска Арабия а не от турци. Престъплението е извършено в посолството на СА, а първа информация за това изнася Турция. Въпреки че САЩ са големи радетели на демокрацията и правото не се разграничиха от Арабите обаче. Не последваха и санкции. Странно с какво Саудитския Принц е по различен от Ким...

40

до ля ля

преди 4 години

много си *** бе. какви турци, това са саудитците!

39

ля ля

преди 4 години

това са турците и до днес!!! най-неприятното е че те още повече ръстат и пъплят! а ние .... горките няма да ни има та Вие и защите си мислите че имаме!! хаха

38

Анонимен

преди 4 години

Да, това се случва в Турция, в посолството на Саудитска Арабия!Тези, които са подслушвали би трябвало да осуетят тези зверства, но нищо не са направили!

37

Георги

преди 4 години

За това им казват хора от арабския свят! Ако не беше петрола щяха да живеят като африканците по джунглите без никой да се вълнува за тях. Ходят зачалмосани напред назад и си мислят че са голяма работа, а реално експлоатират това което земята им е дала без да са вложили никакви усилия и наука. Някой да си е купил стока произведена в Саудитска Арабия ? Турците в голяма част са модерни хора и осъзнати, но от там надолу са 10пгод назад от напредналия свят. Те дори колелета не могат да си произведат

36

12345

преди 4 години

До Анонимен #34Доколкото си спомням, Кашоги възнамерявал да сключи брак, и за тази цел е трябвало да извади документ от властите на СА. Дал мобифона си преди да влезе в саудитското посолство на годеницата, която го чакала пред посолството. Не си спомням как, но чрез този телефон, която годеницата получила от него, събитията, последвали в посолството, станала достояние.

35

анализатор

преди 4 години

Исля-я-я-м,това е исляма.Човешкия живот не значи нищо.Само унищожението не исляма, ще спаси нормалното човечество погиване.

34

Бай ганьо 2

преди 4 години

Влизам да прочета нещо за Бокича,пък вие ме посрещате с някяква *** стагия

33

Анонимен

преди 4 години

Килимното демократично пого - свежи подръжници на американската търговия. Най-важното, че е убит с най-демократични доводи, подпечатани с много милиардни договори с военната промишленост.

32

Анонимен

преди 4 години

"Устройства на националната служба по сигурност на Турция" - т.е. официално признават, че подслушват посолствата на чуждите страни.

31

христо

преди 4 години

тоба стаба в Саудиско посолство журналиста бил гражданин ха Саудиарабиен там отиба са документи с годеникаси штели да се женйат

30

..

преди 4 години

"минути преди да влезе в турското посолство и никога повече да не излезе от там."В какво турско посолство е влазъл Хашоги бе, ***, писачко некаърна? :)В Саудитското посолство е влязъл, не в турското, той е бил в Турция, какво турско посолство в Турция?