8

Анонимен

преди 4 години

Тази година бях в Сеул ,пребивавахме една седмица в Гангнам най-тузарския квартал ,нещо невероятно е . Пп корейците(мъжете) са много красиви и изключително стилно облечени

7

Анонимен

преди 4 години

През 2011 имах късмета да посетя Корея, после и Тайван. Не е много патриотично, но сме много, мнооого петилетки назад във всичко, което се сетя. Най-назад сме с хората (както ни викат "матр 'ала") и с броя небостъргачи може би. БВП го вижте в и-нет.

6

Анонимен

преди 4 години

Корея е на другия край на света и не виждам как може да предложим нещо на корейците ,което те нямат и е конкурентно на държавите от Далечния изток!Транспортните разходи са огромни,а ние не сме китайци ,за да работим за няколко долара на ден!

5

Анонимен

преди 4 години

Ала бала,Ала бала

4

Анонимен

преди 4 години

При толкова много корейци и такъв висок стандарт на живот (живеят по-добре от германците и французите), много важно, че сме изнесли стоки за 106 млн. долара. Това е все едно, че сме продали на всеки южнокореец по 1 пакетче семки за 1 година, което е супер смешно!А те си имат всичко, освен храна, т.е. има много потенциал, но ние нямаме какво да предложим. Вече сме нетен вносител, не износител...Ядем полски домати, македонски зелки и карофи от Египет...Поне сте видяли Сеул, блазе ви, красив е!

3

Пълни глупости

преди 4 години

То една крава няма те сирене и кашкавал ще изнасят .Корейците няма да хапват френски и италиански сирена ще ядат българско с палмово масло сирене.

2

бай ганю

преди 4 години

отново смях фантазии и празнодумиеа то друго има ли какво да се предложи на напреднала технологична страна?

1

Анонимен

преди 4 години

Защо изобщо ни занимавате с това, сякаш за пръв път в историята ще изнасяме продукция за чужбина?