39

баба мара

преди 4 години

мен изобщо не ме интересува англия от векове ограбвала човечеството напълнилазамъците със злато и диаманти щели да изпаднат в криза ами да конфискуватимотите на безделниците наречени кралско семеиство и ще се оправят цялата работае че не искат да плащат за напускане на ес и затова протакат и се правят на ударени

38

Анонимен

преди 4 години

Още ми е пред очите ,как малко преди референдума -палячото Плевнелиев - скимтеше пред камерите и редеше , че няма как да гласуват за Brexit.На англичаните пък персонално им желая всичко най-лошо.

37

123

преди 4 години

Поръчкова статия. Само в ЕС ли може да има добър стандарт на живот. Сърбия като не в ЕС да не живеят по-зле от нас. ЕС би трябвало да е нищо повече от съюз за свободна търговия, а се превърна в държава която налага свои закони на държавите членки, закони които не да свързани с търговията.

36

Анонимен

преди 4 години

Събитията са много поучителни. Допреди няколко години у нас се говореше за глобализацията като за нещо положително. Вече не. Видяхме "Когато гръм удари, как ехото замлъква" .

35

Анонимен

преди 4 години

Искам Великобритания да излезе от ЕС, след това да продължи естественият и разпад. Веднага след излизането да започне постепенно намаляване на използването на английски в европейските институции. Неприемливо е за официален език да се използва език на офшорна зона като Малта. Проблемът на Европа е банкирането. Лондон може както на Венецуела и на Иран да откаже ползването на капитали, депозирани в неговите банки. Това ще ускори създаване на друг тип финансов световен модел.

34

Анонимен

преди 4 години

Синята Британска аристокрация се самоуби и ще унищожи всички монархии по целият свят благодарение на Симеон Сакскобурготски и Цска от 5.5.1948И аз вече смятам че Карл Маркс е познал че комунизмът ще се завърне първо със страшна сила откъм Великобритания ама не и марксизма умрял завинаги тъй като няма еволюцияКомунизма ще тръгне от Великобритания ама онзи с Гилотината и първи ще си изтребят до крак всички аристократи а после ще изтребят и монарсите извън Острова

33

Анонимен

преди 4 години

до 32Прав си, тази група която пречи на ингилизите да излязат от ЕС след референдум на който гражданите заявиха позицията си , се наричат глобалисти !!! Те пречат и не искат ингилизите да излязат от кошарата им и проекта им наречен ЕС създаден от тях !За тях най омразната дума е референдум -гражданите на съответните страни да заявят своята воля и управляващите да се съобразяват с нея !!!!!!

32

Mockingbird

преди 4 години

еврогейчетата нямали да тласкат британците в пропастта, в която сами се намират... ах, неее...

31

Анонимен

преди 4 години

Защо ЕС да удължава срока, при положение че парламента на два пъти отказа избори, предложени от премиера? Избори няма да има скоро следователно това не може да е повод за отлагане. Тогава какъв може да е повода? Малка елитарна група се е окопала в парламента, пречи на излизането с всички сили и е обединила усилия с ЕС. Напрактика в момента ЕС в комбина с опозицията в британския парламента с цел да пречат на държавата да напусне съгластно демократичния референдум. Срам и позор.

30

Анонимен

преди 4 години

това че голяма част от нас са траки/народ от средиземноморски тип е истина. виж дали повече си приличаме с италианците и испанците или с руснаците и татарите. да доста сме умешани и ще намериш доста руско/турско/татаролики между нас ама преобладаващо сме южноевропейци.

29

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 26 Ариеца-тракТетрахидроканабинол!!!!

28

Брекзит

преди 4 години

Рижавия ще забърка една каша и ще се изниже като бит ..

27

Брекзит

преди 4 години

Какви ариици те гонят ве луд.Ние сме доста омешени, но все пак си държим българското в себе си.По темата - няма как да стане Брекзит и двете страни нямат интерес.Просто се наслаждавайте на цирка.

26

БрекСит Завинаги

преди 4 години

Британците им се чудя какво чакат - да насочват атомните ракети към Брюксел, Париж, Берлин и да се свършва!! Номер 1 ядрена сила в Европа са!

25

Анонимен

преди 4 години

Русия е вредна за България .Няма нито славяни ,нито пра- Българи .Ние сме Траки арийци. - това да напишат в учебниците по история ..

24

men

преди 4 години

аз искам. бих ги подритнал даже. толкова мизерии са ни причинили а и не само на нас че ако путин утре потопи целия лайнянчев остров нема да липсват на никого нечистоплътните кръвосмешени дебиляци.

23

Анонимен

преди 4 години

Лондон, 2192 година - британският премиер тържествено отпътува за Брюксел, за да моли за удължаване на крайния срок за Брекзит. Никой вече не помни откъде води началото си тази традиция, но всяка година тя привлича много туристи от целия свят.

22

Анонимен

преди 4 години

до 8Ако всеки си гледаше себе си щеше Европа да е по добре .Такива номера като с бежанците и крадливите гърци никога нямаше да минат. Бюрократичният съюз създаде и финансира тероризма . Кой реши Брюксел да комадва света ?Защо само две институции- световната банка и международният валутен фонд останаха са единствените финансово "помагащи" на страните "чл/енки " . Как "помоща" се дава в замяна на отрязване на вътрешните бюджети за образование , здраве ,отбрана на всяка страна.Прочети още на: https://dnes.bg/eu/2019/09/14/nikoi-v-27-te-ot-es-ne-iska-da-tlaska-britancite-kym-propastta.42

21

Край

преди 4 години

Малиийй какво ще правят англичаните без Мария Габриел да им управлява младежта и иновациите. Ми те направо падат в пропастта.

20

Анонимен

преди 4 години

Какви са тези 27-те ,там управляват Германия и Франция , тях пък ги управлява САЩ - истинските господари на положението ,а брюкселските бюрократи ги интересува само да не изпуснат златната кокошка Британия и нищо друго !