21

Анонимен

преди 4 години

Да попитам господин премиера,кога ще платят за умъртвяването на животните във фамилните и индустриални ферми срока от 1 месец изтече отдавна,а така пишеше в УВЕДОМЛЕНИЕТО,то дори не беше и заповед за умъртвяване на прасетата.

20

ЗЕТЯТ

преди 4 години

Почнах пласирането на замразеното свинско от USA.

19

Анонимен

преди 4 години

явно затриването на свиневъдството у нас се дължи на правителството което очаква пари за свършена работа .Аби българино защити си интереса .Интереса на Б.Б явно не е твоя тогава действай-неговият интерес са парите , а твоят България да продължи

18

Анонимен

преди 4 години

как така в Румъния откъдето дойде "чумата"няма такова ликвидиране на прасета като у нас или в Сърбия -тук затриха свиневъдството -Б.Б тези пари ги чака да ги раздаде на пострадалите фермери или за да ги прилапа както обикновенно прави .Парите на държавата ни са у него а ние сърбаме супата -Ние сме си виновни че търпиме такъв селски тарикат да управлява

17

На него

преди 4 години

Само пари са му в акъла. Бърза да краде.

16

Анонимен

преди 4 години

Да, България се справи отлично с проблема, като изтреби всичките си ***. То това ако беше решението на коя да е чума, нямаше да има човечество вече. Мисля, че е най-добре ЕС изобщо да не дава пари на България, защото се справи толкова чудовищно зле. Но разбира се това няма да стане, защото на ЕС целта е именно да се унищожи българската икономика, отрасъл по отрасъл, докато не остане нищо освен една фалирала, опустошена и най-важното ПРАЗНА територия, готова за размяна с Турция.

15

Анонимен

преди 4 години

Аре бе давайте парите за АЧС че умреех отглади бе. Намутах се се с над два милиарда суа пара за краварските кошници и сега сбирам фасове от пурите дет ги пушех. Е имам некой милиард у офшорките ама те са за унуко. Като порасне ше му купим и буалка да раздава правда. Крушата не пада по далеко от дедо си. Нали така бе.

14

Анонимен

преди 4 години

Как така му се получава на тоя да има и да не жали пари за пиндостански таралясници, а да чака някой да му даде пари за мерки срещу АЧС, за здравето и безопасността на народа?

13

Анонимен

преди 4 години

Абе тя срещата не се прави за решаване на проблемите, ами само да ядат и пият, тези три неща.... и бб да ги облъчва с просто..тиите си, фъш фъш, бум бум и прочие

12

бай Тъпчо

преди 4 години

А бе нашта манда-поща баба Лала чула от нейде, че на Бойко зетя фирма имал, та голям договор с Америка направил за свинско мясо десет годишно заморожено, щото на войската тамка трябвало да им подменят складовата база бе.Ама го направил договорат още преди да дойде тука чумата и да натръшкат прасяците...Ееее, то на Лала много и не вервам, ама що не го питат Бойко-ей тъй, профилактино бе, пък и документи да разровят както за други работи правят, ама сигурно ги мързи бе, от друго няма да е...

11

Анонимен

преди 4 години

Всъщност питането беше към българския сумист Котоошу, докато японците приготвяха сушито. Това гостуване на Борисов в Япония е достойно за написването на нова глава в "Бай ***".

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11Това беше въпрос към японец приготвящ му суши.

9

Анонимен

преди 4 години

Сега вече разбрахме какво означава култовата фраза на Борисов: "У ваше село прасета клали ли сте?"

8

лелеее

преди 4 години

Нека, нека да е бързо че изборите ей ги, дойдоха!

7

Анонимен

преди 4 години

Бърза да вземе парите Боко. Хич не му дреме за прасетата на хората.

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6Не му плащат, ама могат да го вкарат на топло.Западните му началници са му казали лъвския пай е за нас друго каквото си откраднеш от робите е за теб.

5

Моузес Къ

преди 4 години

Тия от ЕС срама нямат Борисов може да се зарази всеки момент.

4

Анонимен

преди 4 години

Миналата година - кози и овце, тази година - прасетата, догодина и след изборите - хората. План изпълнява и му плащат, очевидно е и даже не го крият.

3

Анонимен

преди 4 години

Тоя некадърник както винаги проспа поредната епидемия и пред свършен факт тръгна да се прави на спасител.

2

Анонимен

преди 4 години

На Борисов козел изотзадзе да му се радва.