17

Анонимен

преди 4 години

До 14За котака ревеш, ама ако е човек в нужда, ще го подминеш, защото миришел лошо ...

16

www

преди 4 години

ПЪРВО ЩЕ БЪДЕ УНИЩОЖЕН ОТКРИВАТЕЛЯ - ЛЕКАРСТВЕНАТА МАФИЯ ПРЕДПРИЕ ВСИЧКИ МЕРКИ...

15

Анонимен

преди 4 години

Таьи дъвка СПИН още ло я дъвчат?!? Не намериха ли други измишлоьтини да оправадат наркоманските уморания?

14

само питам

преди 4 години

Котката нали се е излекувала или е умряла? Да не зарази други котки и в един момент да се предава и по хората?Ако учените нарочно са заразили котката,е жестоко. Знам,че е за доброто на човечеството,ама дано котката и тя да живее! Явно не са можели да използват плъхове.

13

Кратун

преди 4 години

Юруш на сливите! СПИН-ът вече се лекува....

12

Гoшу

преди 4 години

До сзо-мафияИди им го кажи това на Международния екип от учени. Току виж осъзнали те колко са глупави, а ти колко си умен и те наградили с Нобелова по медицина. И не забравяй като тръгнеш за института, да вземеш дамаджаната с домашнярката, буца сирене и домашен суджук. Че иначе откъде вечер ще черпиш вдъхновение

11

Анонимен

преди 4 години

е хайде започвайте да го унищожавате, че с тия кондоми не си работа ....... 🤣😂🤣😂

10

Доктор Иванов

преди 4 години

Това го слушаме от 30 години

9

сзо-мафия

преди 4 години

как работят върху вирус който никога не е бил изолиран или виждан от някого. съществуването на вируса е само хипотеза, която е взета прекалено на сериозно.никога никъде никой не е откривал или заснемал такъв вирус. за него се предполага само по наличието на анти-тела в организма, а те се появяват заради придобитата имунна недостатъчност, която обаче не е заразна, а коктейл от болести, които нападат слаби организми. анти-телата са реакция срещу тези болести, а не срещу въображаемия вирус

8

Анонимен

преди 4 години

Защо? Много данни говорят, че вируса е бил оставен да се развива в Африка, защото и без това са мого мамуни. В последствие започва да се среща и по *** и наркомани и всичко е нард. Изведнъж обаче решават да спасяват човечеството. Защо? И без това западния свят е превърнат в едно колониално блато с всякакви *** и полуфабрикати.Дано поне да изкарат някой нов ГМО ретро вирус, който да изчисти поне 3-4 милиарда от Земята. И без това стана една кл0зетна яма.

7

Анонимен

преди 4 години

"...отстранява цинка от вируса ХИВ, правейки го безполезен."Аз не знаех, че ХИВ някога е бил полезен.А, и правилно е да се изпише само ХИВ, а не "вируса ХИВ".

6

Циник до 5

преди 4 години

Не знам за тоталното му Онищожение... Но сега и последната страхова преграда в Африка ще падне, и десетте милиарда ще ги стигнем бързо!

5

Анонимен

преди 4 години

ХИВ отдавна вече не е толкова голям проблем има достатъчно лекарста които да го контролират, но наистина тоталното му онищожение би било революционно.

4

Анонимен

преди 4 години

Откакто има PrEP вече никой не го е страх от ХИВ. Което води до бум на сифилис и гонорея.

3

Анонимен

преди 4 години

Явно се готвят да го заменят с нов вирус.

2

Анонимен

преди 4 години

А какви са данните за разпространението на котешкия СПИН?!?Както става ясно от статията, учените са правили опити с котки.

1

Анонимен

преди 4 години

Те изкуствено го създадоха и знаят как да го унищожат, но няма да го направят, защото го замислиха като едно от многото средства за редуциране на населението.