159

Pif

преди 4 години

Да живееш извън БГ и още да си разбрал че правилата се спазват, без значение дали са хубави или лоши.Недопустимо!

158

Тест

преди 4 години

Поставили са я на място. Пак да го дири.

157

До 161

преди 4 години

Байко, ти от кое село търкаш клавиатурката на 15 годишния си компютър. Едното от двете деца на тая "пръчка" знае повече от теб и ще има повече успех отколкото можеш да си мечтаеш. Айде обратно в дупката и завиждай от там. Б...ти скапаняка.

156

Fake news

преди 4 години

Просто не е истина 160 коментара за поредната ***! Отебана първо от Матю и после от бюрократите на нейно кралско величество. Ами нормално е сега да си гепи куфарете и назад в Рая наречен BG.

155

Анонимен

преди 4 години

Придобиването на гражданство или на постоянен статут изобщо не е проблем ако имаш необходимите документи.Просто тя,понеже е решила че ставайки държавен служител в местния кансъл и омъжвайки се за местен,значи край,никой не може нищо да и каже относно статута и. Е да,ама не. А и тя видимо няма никакви документи,особенно за последните 5 години. Така че...правилно са и отказали. А тя го направи световен проблем. Но тя се прави кариера,започва се с евтин PR и напред!

154

Ключа от бараката...

преди 4 години

Оказва се обаче, че НУЖНИТЕ ДОКУМЕНТИ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ПЕТ ГОДИНИ ЛИПСВАТ, пишат от Daily Mail.........Значи , тя НЕ МОЖЕ ДА ДАДЕ ДАННИ какво е правила последните 5 ПЕТ години в Англия ?Това не е "нежелание и ОТКАЗ на Британските власти" да и дадат гражданство а ТОТАЛНО НЕХАЙСТВО към личната документация .Как не може да покаже един документ за платени сметки, фиш за заплата, писмо за платена такса, писмо от банка, свидетелство за сключен брак ... ? КОЙ е виновния ?

153

Върли авропийци

преди 4 години

Подразбира се,че длОгарката е Андрешковица - карала е по тъчлинията пък сегИ рИве. Точно заради такива англичаните искат да излязат от ЕС,а всичките там навлеци от последните десетилетия са върли Авропийци.

152

Георги

преди 4 години

Късно е либе за китка

151

Анонимен

преди 4 години

Ако беше пакистанка или от Бангладеш ,щеше да получи гражданство,а тя горката...българка!

150

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 154Баш заради тебе, хората бягат и не се връщат.

149

Неграмотна статия

преди 4 години

Заглавието е подвеждащо. Все едно й отказват българско гражданство! Придобиването на гражданство в Англия е доста проблемно от едно време. Просто сега Брекзита им служи за оправдание!

148

Анонимен

преди 4 години

Британия не желае балкански бежанци. И затова е Велика Британия !

147

Lora

преди 4 години

Броят на желаещите да учат във Великобритания е намалял драстично. С тази неизвестност, най-вече по отношение на таксите никой не иска да рискува.

146

Решила

преди 4 години

Явно е решила, че там само нея я чакат. Но се оказало, че не било точно така. Сега реве. Жива да я ожалим.

145

Изумен

преди 4 години

Като чета коментарите се радвам, че не живея в България вече... толкова злобни и дребнави хора рядко се срещат, а ние, цял народ...

144

ШибиРиби

преди 4 години

Не си е събирала документите и сега реве. Щото си мислят че всяко нещо се урежда с високо вдигнати крака

143

Анонимен

преди 4 години

Некадърна и непрофесионална журналистика. Фактите не са изложени. Цели се просто безсмислена дискусия на базата на предположения. Да цъкат хората с език и да кликват върху скандално заглавие и да пишат коментари.

142

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Всеки работещ плаща ежегодно данъци, които при Маги липсват. Била омъжена, пък няма данни за пристоя й там. не е ли теглила от банка или банкомат, не се е ли лекувала - тя или децата й, няма ли застраховка? Очевидно, като повечето българо-англичани, и тя е против проверката на "законното" й пребиваване на Острова.Защо ли против Брекзит са най-вече източноевропейци и мигранти от къде ли не, а англичаните се опитват да се измъкнат ЕС?

141

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 142Има високо-квалифициран труд "физици", "хирурзи", "програмисти", чиито заплати в България са достатъчни за достоен живот. Проблемът че те би трябвало да са много високо платени, а работодателите тук ги експлоатират, като евтина работна ръка: "Ей ти 5000 лева и се радвай колко по-добре си от останалите".Затова те се изнасят в чужбина. Много е късогледa мафи... правителството ни. Вместо да дои една нормална страна, скоро само от фондове за интегриране на малцинствата ще живее.

140

Анонимен

преди 4 години

А чии го дири там?И нито едно от децата и не носи бългатрско име.Май се срамува от произхода си,а сега се жалва.Направо ще се разплача от мъка заради нейните дертове.