275

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Аз това се питах хиляди пъти преди 1989 та......а ти?"Май вече ти е време да го проумееш! Личи, че още не ситурска азиатщина

274

Анонимен

преди 4 години

България е диктатура управлявана от американското посолство

273

анонимен

преди 4 години

ХАРЧАТ ПАРИТЕ НИ ЗА ПРОСТОТИИ

272

Анонимен

преди 4 години

'Чула ли си какво е Свобода на Словото и Свобода на Мисълта?"Аз това се питах хиляди пъти преди 1989 та......а ти?

271

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"А трябваше да започнат преди 30 години."Чула ли си какво е Свобода на Словото и Свобода на Мисълта? Пусни едно търсене и прочети. Би трябвало да ги има при демокрацията и дори са един критерий за демократично общество. Но ги няма на практика, както в този случай и в много други. Няма ги и в мисленето на хора като теб, които се изказват по този начин

270

Анонимен

преди 4 години

'Произведени в знаменития Ижорски завод"Товариш........нормален ли си.....въпросът е риторичен......не ми отговаряй.

269

Анонимен

преди 4 години

"Вече и за русофилство арестуват"А трябваше да започнат преди 30 години.

268

Анонимен

преди 4 години

Вече и за русофилство арестуват... Диктатура!! Предатели на народ и родина!

267

Анонимен

преди 4 години

Кефи ме как Бойко реже крилцата на руската партия БСП. Първо им прибра олигарсите в затвора (след толкова крадене винаги ше се намери защо) та да не финансират БСП. После им резна субсидиите от държавния бюджет. А сега им резна и тайното финансиране от Русия с което си пробутаха Радев за президент. Всички руски *** и Нинова и Радев са бесни. Най боли като ти бръкнат в джоба. А и ги е страх че господаря от Кремъл ще им дърпа ушите дето не са свършили възложените задачи.

266

Анонимен

преди 4 години

Фактът, че срещу финансиране отвън се наемаш да работиш за промяна на геополитическата ориентация, означава, че работиш срещу законно приетата в Парламента държавна политика. Има легални и законни начини да изразиш себе си, каква е логиката това да става с непрозрачно финансиране отвън, някой да ти купи телевизия, за да лъжеш по-масово? И този някой отвън е основният противник на сегашната ни ориентация, доказана терористична държава.

265

Анонимен

преди 4 години

Я ми кажете, какво е шпионирал, човек който нито е в парламента, нито в дадена институция?

264

Анонимен

преди 4 години

До Unufri"Може да се шпионира, например, какви са обществените нагласи и настроения на хората, на държавната администрация, на висши офицери към една определена държава."YES БЕЕЕЕ! Всеки втори селянин на улицата знае, на кой какви са обежденията. Това не е тайна, това е публично достояние.

263

Анонимен

преди 4 години

"До 325 - не се шпионира само армия и технологии, моето момче."Не съм момче, па още по-малко твоето.

262

Анонимен

преди 4 години

Ама чакайте малко бе! Най-накрая службите казаха това, което всички знаят в тази държава! Я само сменете имената Русия със САЩ или Турция и да видите тогава как нашите родолюбиви съотечественици от БСП, Атака, воглаве с Президенто, друга песен ще запеят! Чуждопоклонници нямат място на българска земя!

261

Unufri

преди 4 години

До 325 - не се шпионира само армия и технологии, моето момче. Може да се шпионира, например, какви са обществените нагласи и настроения на хората, на държавната администрация, на висши офицери към една определена държава.На базата на тази информация, въпросната държава може да си променя политиките на влияние и въздействие. А може да вземе решение и да нахлуе с неидентифицирани зелени човечета, както на един полуостров, и да каже тук всички ни искат, добре сме си дошли.

260

Анонимен

преди 4 години

Шпинини мионини ...

259

Отговор

преди 4 години

До Анонимен 324 Който не знае пита , а не пише глупости.

258

Оставка

преди 4 години

Оставка!

257

Анонимен

преди 4 години

Ами честито на обвиняемите, след обезщетенията няма да им се наложи вече да работят, ами ние ще ги платим ама какво да се прави в държавата на тиквите е така.

256

човек

преди 4 години

Предлагам, да изчакаме докато минат предстоящите избори, пък после да се раздухва истерията кой бил шпионин и кой патриот.Дотогава - пълно мълчание и неутралност.