9

Анонимен

преди 4 години

И Джон Беркоу подаде оставка, но нали само преписвате статии и няма как да знаете. Ако има избори ще е председател до тях, а иначе каза, че на 31/10/2019 ще му е последния ден като председател и вероятно като депутат.

8

Анонимен

преди 4 години

Трябваше да направят втори референдум, както предлагат лейбъристите. Не същия, а с различни въпроси. И с него Брекзит няма да има. Даже тогава с тоя протестен вот на сляпо разликата беше малка, а сега, като са им ясни последиците, изходът е предрешен.

7

дедо поп

преди 4 години

Ако лудото Боре не изпълни закона, то в панделата черните батковци с големите патки много ще му се радват

6

До ратомиръ

преди 4 години

Народа чака да се изпълни искатенето му а то е да се ОСТАНЕ в ЕС. Всички си промениха мнението тия 3 години след като разбраха как са изиграни от янките и продажните британски поддлоги да гласуват за брексит. Е да ама Брексит няма да има и янките пак ще са с гол *** в ръка - приятен ден недоразбралий

5

Питър

преди 4 години

До РадомирБаш от този премиер може да се учите единствено на лъжи, лъжи и пак лъжи. Същият, дето ще мре в канавка, ако отмени Брекзит, каза и че ще легне пред булдозерите на Хийтроу едно време, ама като тръгнаха булдозерите беше умишлено на другия край на света. В момента използва гнева на най-долните британски ***, за да плаши парламента, който Е най-висшият орган на властта в Кралството. Уволняван два пъти за лъжи - турският му ген явно не може без да лъже тоя ***

4

Анонимен

преди 4 години

a, mnogo umno... videli sa ot Karayancheva...ste posetiat izbiratelnite si rayoni da se srestnat s vsichkite si izbirateli ot kralskata im himperia...da tropnat po edno dalgo horo s britanskia bayrak...da opitat mandjite im... da chuiat kakvo iskat horata ot vsichkite im kralski impeski rayoni v europeskia souz...:-)

3

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Обяснявам, защото Е.Л.К.А. е написала нещо дето... помия.Англ. парламент гласува промени, които влизат в сила от днес. Тези промени задължават премиера на Англия да търси споразумение с ЕС във връзка с БРЕКСИТ. Ако не го направи подлежи на санкции и затвор.Премиерът, от друга се държи като актьор достоен за Оскар и потвърждава, че няма да търси отлагане. Типична комедия в английски стил. Накрая, обаче всички ще спазят закона дори и премиера. Защото дори той не иска да попадне в затвора.

2

Радомир

преди 4 години

Браво, само можем да се учим на демокрация от този пример. Върхушката се опита да замете референдума, после се опита да прави всякакви въртели, а народа чака да се изпълни искането му. Ами като ще има въртели, правилно е да се махне корупциониралия парламент и да се пристъпи към брекзит без сделка. Не може всички да се правят на дръж ми шапката и вече 3г. да се отлага и да се спъва брекзита.

1

Анонимен

преди 4 години

Джонсън ще потърси отлагане - ще пита шефовете от Европейския съвет и Европейската комисия, те ме му кажат, че няма да има отлагане. Джонсън след това може да продължи с брекзита с чисти ръце.