17

Lan

преди 4 години

А може да се иззида до долу, да се боядиса светло и тротоара да се промени, така че да не насочва директно към зида...От блока ще се сдобият с някаква ниша (може децата да си паркират там тротинетките) и готово!

16

за зазидана тераса

преди 4 години

Те са хиляди такива тераси, ама тука проблема е с тротоара и дървото с/у тераската. В блока при дъщеря ни имаше подобна, даже по-ниска и се удряха само по-малките деца и решихме проблема със зазиждане. Обаче собственика се съгласи, прави се събрание, по-някой лев се събра и труд от нас като доброволци. Като пари е нищо работа, сега от входа имат и гараж за 3-4 колелета. Имаше спор дали е законно, но младите майки надделяха с викове и казаха, че не ги интересува изобщо!

15

РМ

преди 4 години

Потърпевшите да не се чудят, ами да вземат по една кирка и да свършат работата на общината, като съборят това недоразумение!

14

Бау

преди 4 години

До СеленаПочти 15 години живях в квартала - още от времето преди да се забиват носовете в телефоните. Мога да те уверя, че точно на този тротоар винаги си гледах в краката, защото има счупени и надигнати плочки. Тъй че дилемата си беше - краката или главата да се пази. Но това беше само в първите години - после се минава на автопилот.

13

Pipi

преди 4 години

Израснала съм в квартала и хиляди пъти съм се чудила как е възможно толкова глупаво да е проектиран този блок. Видях заглавието и бях сигурна, че става дума за същата тераса. Тя е просто уникална и единствена по рода си. За жалост!!!

12

Анонимен

преди 4 години

Кметът да раздаде безплатни каски на всички от района.

11

Пепи

преди 4 години

До АнонименНаучи българския.Каква е тази шлъокавица.И става въпрос за Пловдив.Объркал си се.

10

..

преди 4 години

"чул удар от главата на една жена"!Писачката на статията май доста си е удряла главата...

9

Анонимен

преди 4 години

manolova zastrelia fandakova...nova porcia partizanski komunisticheski korupcionen teror na maya manolova v rbg. maya manolova da si pokaje diplomite za zavarsheno obrazovanie i cv pred bg mediite, kakto i vsichki drugi kandidati za kmet na sofia. grajdanite e nujno da vidiat kakvi experti kandidatstvat, kakvo sa rabotili, koga, kakvi referencii imat ot predishni rabotodateli i za kakvi rezultati. i kakav proekt za razvitie predlaga, s kakav budjet?!

8

Пепи

преди 4 години

Като гледам балкона е на 150 сантима максимум от пода.Хора като мене - 186 сантима,биха го заобиколили

7

Анонимен

преди 4 години

Едното око трябва да гледа надолу за отворени шахти, другото да гледа нагоре за балкони.

6

Ганчо

преди 4 години

Намерих терасата на Street View и установих че проектантите доста са се изгаврили... Освен всичко има и улична лампа, която свети директно в стаята зад терасата...

5

Анонимен

преди 4 години

Погледнах мястото в гугълмапс, като че ли най-доброто решение е балконът да се доиззида до нивото на тротоара и хората да нямат пряк контакт с острите ребра. Така щат не щат, ще го заобикалят. Тъй като мястото за преминаване ще се стесни много, може да се сложи знак от двете страни кой да мине с предимство :)

4

Не е смарт, за това

преди 4 години

Друго си е да чупи глави на избрани минувачи.

3

Анонимен

преди 4 години

Колко пловдивчани са със счупени глави?

2

Селена

преди 4 години

Има и още един вариант,хората да гледат къде ходят!С поглед заврян в телефона ни боя ще видят ни табела.Последните две-три години хората са спрели да виждат по далеч от телефона си!

1

zeus

преди 4 години

Ясно, че няма да го съборят, ама поне една ограда няма ли кой да сложи?