17

Уши фон дер ботокс

преди 4 години

избрахме се! Ура! Шампанско и ботокс на корем за всички! Бугаристанците плащат сметката!

16

Анонимен

преди 4 години

БОРИСОВ ИСКА КЛЮЧА ОТ КАСАТА С ПАРИТЕ НА ЕСН.

15

гл. шеф

преди 4 години

до. цял. свят. от гл. шеф на тайно разузнаване. вписвамеви да знаете че полицията и съседите на румен крумов йорданов гр. кюстендил ул. гърлянски черешарник 10 днес са платили на роми да нарапат с нож румен. за полицията имаме доказателства заснети матреяли и щеги съдиме. за рушвети. и др. мърсотий. всекидневно винът румен че той вписва тези съобщения ние вписваме всичко. съкретно тайно разузнаване.

14

Georgia Guidestones

преди 4 години

GGСамо едно мога да призная на "МУТРИТЕ", които управляват България.Толкова сте умни, че дори не се усещат и следват като мишки САТАНИНСКИЯ ПЛАН за редуцирането на населението.Нещо повече, дори изповядват тази идея публично. Казват, че искали България да стане като Швейцария и за целта редуцират населението чрез миграцията.От другата страна на Земята дори са си направили паметник - "Georgia Guidestones".Браво мутри!!! Сега вече разбрахте ли къде ще се озовете след този живот? В АДА!!!

13

House M.D.

преди 4 години

А кой наркомат ще оглави другарката с типично българската фамилия Габриел?

12

Анонимен

преди 4 години

Ако ни дадат образование и култура ще е голям смях. Държавата, която закри над 1000 (хиляда) училища за 30 години, държавата с премиер прочел една книга да получи такъв ресор.

11

1234

преди 4 години

Щом е така искам полово равновесие не само при чантаджиите комисари, но и при тираджиите, шофьорите, моряците, миньорите, военните, строителите и всяка една професия в скапания ес иначе си е дискриминация! Както и в ражданията! Упссс, грешка, там все още не може защото хората са различни и за това заемат различни длъжности.....

10

Анонимен

преди 4 години

Не е ли по-логично след като определят ресора за еврокомисар, да се търси подходящия за ресора специалист.

9

Анонимен

преди 4 години

Първо определяме човека за еврокомисар, после какъвто и ресор да му предложат, той все става. Странни универсални специалисти има в България...

8

1234

преди 4 години

ЕС става по зле и от ссср.... Защо не сложат квоти и за *** де си, *** и основните групи бозайници? Така ше е още по справедливо, по полов и животински признак. Добре че му се вижда края. Той ще се случи когато всички си мислят, че се е разминало и им е простено

7

БСП специалисти

преди 4 години

Специалисти по кражби и корупция са другарите от БСП - фалирали и разграбили България поне два пъти .....,

6

гербисто-патриот

преди 4 години

Браво на господжа Габриелова, тя заслужи поста, защото има нужните роднински отношения с когото трябва. Освен това има дългогодишен стаж из структурите и е от кариерата.

5

Моузес Къ

преди 4 години

Няй-подходящия ресор за герберастите е кражби и корупция.

4

Анонимен

преди 4 години

Не може да се задават неудобни въпроси така повеляват демокрацията и свободата на словото.

3

Анонимен

преди 4 години

В цялата работа ,основното е половоторавновесие.Там се отива за свободенполов празник и разгул.След време, щесе омелят да издадът алманах на котил-ния фронт.Още при пръмова поискаха да е дама.Там нещо с Барозу а,а.Реше-нията неги взима комисията.Да пожелаем полово равновесие на жиравчето.

2

Анонимен

преди 4 години

Изискването за полово равновесие си е чиста дискриминация. Означава да не се гледат качествата на кандидатите, а от какъв пол са.

1

Анонимен

преди 4 години

Още утре за обяд супица от зарзават.