20

Qwerty

преди 4 години

Хах, то аз се плаша, пък за децата незнам. Вчера висях 4 часа да взема униформата за дъщеря ми...

19

Анонимен

преди 4 години

Стига с тези гаменизирани глезеничета!Спрете,защото вече сте създали едни терористи и срещу учители и срещу родители//А МОЖЕ БИ ТОВА Е ЦЕЛТА НА КУКЛОВОДИТЕ!//.Някога,когато ги нямаше тези дивотии,някои от моите съученици от прогимназията,ВСЕКИ БОЖИ ДЕН ИДВАХА ПЕША ПО КОЗИ ПЪТЕКИ И БАИРИ ОТ СЪСЕДНО СЕЛО,НА 3 КМ.Дъжд,сняг,а те идваха...и след часовете си отиваха!Даже нас ни изумяваха,НО НИКОЙ ОТ ТЯХ НЕ СЕ Е ОПЛАКВАЛ!!!Считаше се за нещо нормално!А сега,направо се с тези гаменчета!

18

родителските срещи

преди 4 години

До родителВръщаш се от работа преуморен и 4 часа стоиш на родителска среща принудително.Прибираш се у дома и си го изкарваш на децата и даскала си изкарва надницата!

17

Анонимен

преди 4 години

До Бай СтавриНе съм бил в елитно езиково училище, като партизанските *** с предимство!!!Безпризорните деца разваляха цели класове, крадяха ни всичко и си отиваха.Домовене ни ги превръщаха във занимални за тях и всичко ти разграбваха!

16

с две думи казано

преди 4 години

До Бай СтавриКъдето и да съм бил, комунистите бяха навсякъде и се страхуваха от сянката си!

15

Анонимен

преди 4 години

Ако разчитах на уменията от училище, щях да умра от глад ...

14

Анонимен

преди 4 години

Учелището е много смотано, не заради това, кеото се учи, а заради това, че трябва да си в една среда с наследници на говедари, престъпници и прочие!В университета (извън България, ест...), нямаше такива! Няма ги и в квартала ми! Няма ги в работата ми, нито в дома ми, нито в ресторанта ми! Те са си някъде и си правят, каквото си правят селянетата! Ама с тея система, трябва да си пращаме децата, че да ни ги облъчват! Е да, ама не!!!

13

Анонимен

преди 4 години

До 12Зависи къде си бил ....

12

Бай Ставри

преди 4 години

До училище-мъчилище!Ти добре ли си ве, кога е било това и какви са тези глупости, дето си наредил?!

11

човек

преди 4 години

Днешните деца не ги плашат с училището.Плашат ги с русофобите:"Ако не си легнеш навреме да спиш, ще дойде някой русофоб и ще те отвлече!"

10

първи учебен ден

преди 4 години

До честноТова беше най-черния ми ден в живота - Дни на терор и насилие против волята ни!Разпитваха ни за личния ни живот във семейството и какво работят родителите ниДа не говорим за внедрените сред съучениците доносчици, дето ни обаждаха...Прадварително ни пишеха в началото на срока слаби оценки да ги поправяме накрая.Подтикваха и насърчаваха родителите ни за побоища на родителските срещи

9

училище-мъчилище!

преди 4 години

До честноНатоварването беше огромно! Всеки ден ни обискираха и всичко лично беше задържано за училището без да ти го връщат. Наказваха ни да оставаме след часовете уморени и гладниЗа ваканциите ни възлагаха да преписваме половината учебници и нямаше почивкаНа летните лагери носехме книги и учебници. Даскалите ни крадяха парите и багажаПо улиците ни спираха и питаха защо сме навън при дневен режим за спазванеПроверяваха ни по домовете и каквото им харесваше си го взимаха уж за училището

8

честно

преди 4 години

Те децата има време да се наплашат. Не стига агресията, делението на деца от самите учители,ами и разни матури и всякакви изпити им измислиха всяка година. Не се учудвайте ако детето още след първия месец не му се ходи на училище още в 1-ви клас.

7

Щерю

преди 4 години

Не ги плашете. Кротко им обяснете, че ги чакат 12 години затвор и опит да ги направят немислещи роби на труда...

6

даскал

преди 4 години

Новия председател на ЕК Урсула фон Лайан създаде полов паритет сред еврокомисарите 14Х14. Похвално ! Българското училище е ултрафеминизирано. Това създава ужасни изкривявания в учебно-възпитателния процес. Докато приблизително половината от учителите не са мъже....горките деца! Много деца се отглеждат от еднополови двойки - майка и баба. И когато дори в училище дечицата нямат модел на мъжко поведение, се стига до брутални психически изкривявания.

5

Анонимен

преди 4 години

Те после децата сами се плашат след първия срок, защото се преуморяват от многото ненужен материал и тестове с въпроси, които не са им преподадени.

4

Анонимен

преди 4 години

Че кой ги плаши децата с училище.

3

родител

преди 4 години

То страшното е за родителите. Още на първата родителска среща ти обясняват, че макар и възложител на образователна услуга по силата на правилото за делегиран бюджет, нямаш право на мнение. За сметка на това те суровакат с едни бързи 200 - 300 лв уж за разни подобрения и помагала, а в същност за джоба на училищната мафия. И въпреки, че детето е от 08,00 ч до 18,00 ч в т.н. училище,поне два часа след това в къщи трябва да компенсираш пропуски под формата на формално забраненото домашно...

2

дзън дзън

преди 4 години

то родителите се плашат от първич учебен ден защото само учебниците са сумати пари но иначе безплатно и задължителни образование се води ,безплатно и пожелание за индианците и платено и задължително за останалите

1

Анонимен

преди 4 години

Много по-добре е частни учители и вкъщи! Така го предпазвате от вредното влияние на децата на разни загубеняци, защото децата са доста наивни и ряазвиват ненужни симпатии.Подготвяйте децата си, да с алодери, а не работници!