48

Анонимен

преди 4 години

Ламбич. Ти българин ли си или интернационалист? Дай първо да отговорим на този въпрос пред електората,пък после ще разправяме за ,,Киностудия-Бояна''.Нали така??

47

На всеки км.

преди 4 години

Има за какво да се притесняваш, Ламбо.И от комитета, и от това, че вече сигурно са похарчили парите, които смятат да спечелят "ала Иванчева"...Нали оставените от Гешев са за 70 години... :)))Ама на теб вече всичко ти е простено...

46

анонимен

преди 4 години

Ламбо, тая година едната става, до-година другата и направо ще станеш като ТЕРМИНАТОР! !!ха ха ха

45

Анонимен

преди 4 години

Единият от комитета май е перач на пари? Откъде милиони приходи? Същата схема беше с Ванко и Шамара, май? Прокуратурата не забелязва.

44

аман

преди 4 години

Стига смешки и не бройте левчетата на човека.Спазарил се бил .*** и ти се спазари,но никой няма да си купи билет,да те гледа.Гаранция.

43

:)

преди 4 години

....Като започнах да прохождам прилично си казах защо да спирам представленията..._Е как да ги спреш като си се спазарил за 15 000 лева, за вече разпродадени 15 представления на"Актрисата"за 10-минутно присъствие в пиесата.За кратката си, поява на сцената с електрически скутер хонорарът му е 500 лева.Още толкова обаче зам.-лидерът на БСП и червен депутат получава и като постановчик на спектакъла, който е съвместна продукция с Народния театър и продуцента Кирил Кирилов.По100лв за 1 мин.Не е зле.

42

Анонимен

преди 4 години

Времето лети.Днес минаваш шестесет,утре-седемдесет.И Кирил Маричков му е почти набор,но изглежда и разсъждава много по-добре от конграчулейшън и компания.

41

ДртПрч

преди 4 години

И бат Ламбо, като всички на неговата възраст, бистри политиката. ;-) Лошо няма, ама и няма защо да го вземаме на сериозно.Прекрасен актьор е. На тия години идеалист човек като него трябва да е разбрал, че политиката е *** работа и да не се занимава с това.

40

Анонимен

преди 4 години

edin komunist,edin *** dnes vsicki sa grabiteli i kradzi-tozi maroder sashto-vsicki komunisti sa dostoini za opluvane i prezrenie.vsicki deza i vnuzi na komunistite sa za ztvora,kadeto da gi prevazpitat v demokraticnite tradizii.

39

ай сик

преди 4 години

Я се вижте вие бе,шопари,преди да критикувате човека.Стар бил,болен бил,червен бил,зелен бил.Повръща ми се от неграмотни чичаци като вас.Ай сиктер.Време е Началника отгоре да се намеси и да измете тая пасмина.

38

Анонимен

преди 4 години

tova e edn cerven negodnik.ne si e doplatil za operaziata v burgas-vsicko bezplatno za nego,a bolnizata shte si vzema parite ot drugite bolni.

37

Malian

преди 4 години

Време е вече Бат Ламбо, да си седне на трибуквието, да си чете вестник"Дума"и да си говори за проблемите с простатата с останалите пенсионери в кварталното кафене.

36

бай Танас

преди 4 години

Ламбо, Ламбооо... И ти си изплискал легена наборе.Мая Манолова кмет на София... Смях...

35

Анонимен

преди 4 години

Няма значение за кого и дали ще гласуваш,докато не се пернат яко мръсните ръчички в цик и квик,които му служат и подреждат нещата.Време е да запеем и ние Марсилезата-Алон з,анфан...контрьо ла тираниьо...

34

Ха-ха

преди 4 години

Кой за който иска да гласува, но не и за БСП. Тези вече трябва да се махнат от хранилката

33

Атанасов

преди 4 години

До Анонимен бЕШЕ В ПЕТЪК РУСКАТА.....ЯВНО САМО СИ ЧУВАЛ,АМА ИНАЧЕ ПЛЕЩИШ ГЛУПОСТИ....И ИМАШЕ ДОСТА СТОЙНОСТНИ ПРОГРАМИ ЗА РАЗЛИКА ОТ ПРОСТОТИЯТА И ОСКОТЯВАНЕТО СЕГА.

32

Киро Х

преди 4 години

Манолова загуби изборите в момента, в който се съюзи с чалгаджийки и най-откровени отрeпки, като Анелия и Криско, при това все провинциални ***! Ако се състезаваше за кмет на родния си з Кюстендил, Монтана или Перник примерно, този съюз щеше да й бъде от полза, но в София я обрече да загуби. А дедо Ламби да си гледа здравето, че само пречи с глупотевините, които ръси така обилно!

31

Ст.Данаилов оглупя

преди 4 години

Стефан Данаилов съвсем оглупя. Въпреки старческата му деменция, желанието му за власт все още е много силно. Все пак никога не е късно да станеш за резил...

30

Додо

преди 4 години

Легендата на киното все пак пожела да има повече женственост, мисъл и по-малко емоция в кампаниите на Фандъкова и Манолова.==============Докато ти си пожелаваш повече женственост, ние искаме по-малко червени, комунистически отрeпки, като тебе, да ни казват какво да правим!

29

Анонимен

преди 4 години

Освен "На всеки километър" и "Седемнадесет мига от пролетта", друго не се пускаше по телевизията,а четвъртък беше руска програма! Е това му е легендарното!