28

аз

преди 4 години

липсвали кадри нема такова нещо телевизиите и радиата са пълни с безделници какви хубави сервитьори ще станат политолозите и социолозите

27

Ганьо

преди 4 години

Работниците не искат да са роби в собствената им държава,в държавната администрация също се работи за малко пари,извънредния труд не се заплаща а иначе си длъжен да отидеш ако те викнат,иначе те плашат с уволнение това не може да продължава повече събудете се докато не са избягалите и малкото останали кадърни и образовани хора!!!

26

Реалноста

преди 4 години

Хората не искат да работят, не само защото заплащането е ниско а и защото се изхабяват много нерви покрай работата.Като включим извънредното работно време, което разбира се не се плаща, явно предпочитат да не работят.

25

Въпрос

преди 4 години

За 10 години заплатите се били удвоили, а защо не казва че цените са се утроили?

24

Georgia Guidestones

преди 4 години

Безработица, липса на кадри, репресии спрямо журналисти, насилие над жени, демографска криза, еко криза.Една група от "мутри" искат България да стане като Швейцария. За тази цел, те искат да редуцират населението. Нима това не е гениално? Не! това е САТАНИНСКИ МОДЕЛ възприет и описан в "Georgia Guidestones"

23

Реалист

преди 4 години

Нормално е безработицата в България да се увеличава, както и да се увеличава недостига на кадри. Изменя се етническия състав на населението и това е пряка последица.Това го предвидих още през 1991-1992 година, когато стана ясна демографската катастрофа в България.

22

белгиец

преди 4 години

Вие, българите трябва да си оправите собствената държава и да не гледате в паничката на другите. Франция, Испания, ЮК, Холандия, Белгия, все бивши робовладелски държави, някои са бивши империи. Защо българите се сравняват със тях ? Глупаво е.

21

Анонимен

преди 4 години

Кадри има много. Бизнеса не знае какво иска. Има много и специалисти и майстори и хора с образование и инженери. За бизнеса работника не е инвестиция а необходимо зло за което трябва да плаща да се завърти далаверката.

20

Анонимен

преди 4 години

17.-Тук са казани нещата.Василевазаработва ,а нетърси проблема.Щяла датрапоса статистика,която и в момента еизкривена.Ромейте,годните са 450 хил.Турците с производните и те там някъде.За нас администрацията е исновендоказан материал,другото е плаващасубстанция.170 хил умножено по4 може,да доближат картината.Отделно пазачите да ги броят за безработни,щотои те са прескочи кобила- 500хил.Медии-но,есенен листопад.

19

Смешник

преди 4 години

В един от най големите пазари на труда сме част и ако се оплакват че няма кадри да помислят къде е проблема

18

Кадър

преди 4 години

Идим ве. Ша ви бачкане за по 300 евра. Лозунг- работете роби за стотинки, за да може с вашия труд шефа - мутра да кара луксозна лимузина и да поддържа няколко метреси. Желая пресен фалит на всички добре облечени бизнесмени

17

доволен селянин

преди 4 години

цените европейски заплатите африкански кадро нема що ли задавате толко умни въпроси веке не сме конкуренти дори и на Сомалия ако си направите труд да видите какви са там

16

Анонимен

преди 4 години

След като издигнахме в култ феминизма и джендърството, няма как да има деца, а като едно общество не създава деца то ерозира и в крайна сметка фалира, изчезва. Демографския срив води след себе си много тежки кризи, икономическа, социална, културна и т.н., а когато внасяш пришълци те само ускоряват процеса, един афганистанец никога няма да стане немец, това е положението.

15

Анонимен

преди 4 години

Е как нараснала безработицата , нали НЯМА НИКАКВА БЕЗРАБОТИЦА , ТА ЧАК И ВСИЧКИ РАБОТНИ МЕСТА СА ЗАЕТИ ?????

14

Светльото бъдеще

преди 4 години

Как бе?500 000 държавни огъзници при 6 милиона население.Холандия 16 милиона 23 х.души държавен апарат!!!!!!

13

Анонимен

преди 4 години

До ЦК на ГЕРПАми дали в България е решението или *** ще се взимат роби за Измир.

12

Светльото бъдеще

преди 4 години

Тия кръжоци по плетене на бримки и *** на убиеца копанар т Живков не върши работа в нормална държава..трябват труд труд и фобро познаване на чуждит език писмено и говоримо...комунизма учеше да си се гордееш с ленин сифилиса-написал "рускобългарскославянският" ,да напишеш писмо до съвецко дрОгарче и да събереш стъклени бутилки и вестници ,че партията няма суровини за нищо и вземаха заеми от Запасни банки и давахме всичко за рубли

11

Анонимен

преди 4 години

Значи, безработните растат ама кадрите не достигат. Как стават тези мисловни формирования ? Ако си останал без работа, нямат нужда от теб, ама видиш ли имат нужда от други... Сега и за внос на работна ръка говорят, при условие че заплатите им изгониха 2 милиона, или пък за - роботизация представете си ! Смях в залата. Ако цените на основни продукти в Европа и България са се изравнили, защо техните продавачки вземат по 1500-2000 евра, а нашите по 560 лв.? Оборота е един.

10

ЦК на ГЕРП

преди 4 години

Сека като отворим и завод на Фолксваген...

9

Анонимен

преди 4 години

ХахахаЛипса на кадри, защото НЕ СА НАШИ ХОРА и ИСКАТ ВИСОКО ЗАПЛАЩАНЕ.СМЕХ ЗА ТОЗИ ЦИРК