8

Анонимен

преди 4 години

Великия манипулатор в действие.

7

Аман

преди 4 години

Тея хем ги боли, хем ги сърби...

6

mdaa

преди 4 години

пишете за брекзита и англия и дума нне обелвате за ЕС, че те там нещата са зле,а по форума "загрижени" за Англия а не казват нищо за ЕС в който има една свръхдържава - подписаха съюз германия/франция i другите са просто банановите републики, ама тръгнали да коментират Англия. Ми тя ви показва колко са изпуснати нещата в ЕС, спасение няма за никой.

5

Анонимен

преди 4 години

Европейцците нямат нищо против британците най-накрая да се разкарат, но няма да искат да изглеждат лоши в очите на хората. Няма да са те, които ще са изгонили британците на сила.

4

Анонимен

преди 4 години

И без Брекзит страната е прекалено майймунска. Цветните са единствено паразитират на готови системи независимо в каква област и скоро системата ще се срине. Собствената *** също помага. Див капитализъм с учтиви изказвания по върховете и колониален социализъм в наиското, при който "Всички животни са равни, но едни са по-равни".

3

yes

преди 4 години

Давай, Борко!Сритай ги тия соросои'дни либерасти в Парламента, те не работят за Англия а за собствения си джоб. Твърд Брекзит, което означава граници и никакви мигранти, Меркел като си ги кани да си ги дели с остналите 27 дружки, които са се надупили.

2

Raptor

преди 4 години

Франция се обяви против повторно отлагане на Брексит. Така че, UK е ще бъде вън на 31 октомври и без значение какво ще гласува британския парламент или дали ще поиска от Борката да иска от Брюксел нова отсрочка.

1

Анонимен

преди 4 години

*** държавата си имат тия, герб и мутрата са цвете направо.