23

Кой управлява там ?

преди 4 години

И за какво се бори и какво означава искам Русия да е велика--добре ли живеят руснаците спрямо съседите си от западна Европа ,Щатите , Канада--ако не живеят добре как все него и Медведев избират....какво е да си президент на Русия,дава ри обяснения на някой или е като владетел разполагащ с абсолютна власт...

22

Анонимен

преди 4 години

"... в три от които има възможност за експериментално електронно гласуване."------------------------В Русия електронното гласуване отдавна е рутинна практика. На тези избори в Москва за пръв път електронно могат да гласуват жителите на всички градове в РФ, където днес се провеждат местни избори. Ако тези хора по някаква лична причина днес се намират в Москва, те могат чрез електронно гласуване да вземат участие в изборите в родния си град. Електронната с-*** отчита гласа им по постоянния адрес.

21

Анонимен

преди 4 години

Прав е Путин, хора които не умеят да крадат не трябва да бъдат допускани да бъдат избирани.

20

Sicht Punkt

преди 4 години

Матюшката иска железна дисциплина, железна като на Путин главата, железна. Той управлява строго, но корупционно и не трябва външен човек да им се бърка в олигархичните схеми. Инак ще се разтури задругата.

19

Анонимен

преди 4 години

И какво точно направихя? Взривиха ядрена бомба над собствената си теротория!Евала, пак за тях гласувайте.

18

До 17

преди 4 години

Абе..като ви спускат опорките...не се ли замисляте поне малко...какви глупости реално ви карат да пишете?

17

До 18

преди 4 години

Никой няма проблвми с т.н. силна Русия. Стига тя да не е управлявана от кагебисти и откровени престъпници, които анексират територии и създават конфликти със съсвдите си.Но...на червени ччуугуни това няма как да се обясни.

16

Анонимен

преди 4 години

Никой не иска силна Русия, нито САЩ, Канада, Китай, цяла Европа. Представлява заплаха. Хората я мразят. Асоциира се с комунизма, който е бил реално болшевизъм - мутризъм, запазен и до сега. При нас е същото. След майдана Русия и Украйна тръгнаха яко надолу, особено Украйна. Кой създаде конфликта и после санкциите?

15

Анонимен

преди 4 години

В Европейския съюз вече се предлага само по един кандидат, който се избира с болшевишко болшинство от 99,99 процента.Това е новата демократична тенденция в Европа. Един кандидат, един обединен съюз нерушим.

14

Гoшу

преди 4 години

Иначе като естет, не мога да отрека, че костюма му е жесток. Абсолютно добре ушит, с правилни размери, не като на нашия Зелен Чорап, най-вероятно на Хюго Босс и струва колкото заплатата на някой колхозник за цяла година, че и повече...

13

Гoшу

преди 4 години

*** вече прилича на настъпена ботоксова жаба в тиkBата. И хиалурон има в скулите, познавам ВИП ескорти жени, като него, дето си слагат там и имат такива скули

12

Анонимен

преди 4 години

Над мен няма никой!

11

Анонимен

преди 4 години

И как работят избраните бе Путин? 30 години не сте мръднали нито икономчески нито цивилизационно въпреки огромните си ресурси.

10

До анонимен 6

преди 4 години

Русия винаги е раждала и големи личности като Толстой, Чайковски, Пушкин, и пълни *** като всеки управник от Ленин и Сталин насам. А Путин вероятно е заченат с дисекция на жаба и агент на КГБ.

9

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха------------ Българска демокрацияБорисов-Борисов- Борисов-Борисов

8

Анонимен

преди 4 години

Путин се е изказал като тьпак, добре, че народът му е по-тьп и от него, та го търпи.

7

Путин

преди 4 години

Важното е избраните да ми се подчиняват безбрекословно. Колко политзатворници и бити демонстранти има не е важно. В Русия аз съм Царят Слънце и най-умният и най-добрият джудист и най-красивият.

6

Анонимен

преди 4 години

Русия е велика защоти може да ражда личности като Владимир Путин.

5

Унуфри

преди 4 години

Всеки народ си заслужава диктатора. РФ е най-голямата по територия и най-богата на природни ресурси държава. И не само по абсолютно измерение, а и по критерии - на единица население. Същевременно гражданите на РФ са два пъти по бедни от най-бедните в ЕС - българите. РФ се афишира като "православна", с традиционни семейни ценности страна, а на централния им площад има езически монумент - мавзолей с мумия на умрял от сифилис гей. И после таваришутка пика на аванта в Несебър, че и с претенции...

4

Зозо

преди 4 години

Хахахахаааа, руска демокрация?!? Путин-Медведев-Путин-Медведев ~