21

Ала_Бала

преди 4 години

До 21. Господине, Вие ходили ли сте в Китай. За какъв комунизъм ми говорите? Тази старна е с цивилизация от хиляди години. Много са искали да я покорят, даже са я побеждавали, но после ставали китайци. Остявяли са по някой ген в китайския народ, колкото да има разнообразие. Китаи е велика империя, работливи, ученолюбиви и имат умни управници. Това в Хнгконг си е чист американски майдан. Няма да мине!

20

Анонимен

преди 4 години

Мачкай диктаторите.

19

АнонимеН

преди 4 години

Е ВЕЧЕ ЛЪСНА КОЙ СТОИ ЗАД ПРОТЕСТИТЕ В ХОНКОНГ!!!А АЗ ПЪК СИ МИСЛЕХ, ЧЕ НА ТЕЗИ ИМ Е ДОШЪЛ АКЪЛА САМ :DКАКВО ПАДЕНИЕ!

18

Елементарно Уотсън

преди 4 години

Име пуснете си кандидатура за НАТО. Щом оранжевият петел ви продава американски изтребители значи не сте под китайска диктатура и може да маневрирате колкото и да лае ламята.Въоръжена карантина е единствената оправия срещу червената чума.В Китай е като в Хонконг, с разликата че там властта е престъпна, тоест комунистическа диктатура, а такава власт е нелегална.Но народът не може да каже гък защото той се върти около властта а не властта около него.Който не е съгласен с партията влиза в затвора.

17

Анонимен

преди 4 години

Самия Китай - номенклатурата си създава проблеми. После в печата им сигурно ще пишат .лошите капиталисти насъскват населението на Хонконг.против власта. Умните китайци неще се хванат на тая пропаганда. Опита за заробването на Хонконг от Китай няма да стане. -

16

Анонимен

преди 4 години

Разбира се след провала във Венецуела, американският *** се прехвърли в Китай да подклажда огъня. Явно са отчаяни щом упорито си търсят къде по света да започнат война.

15

Анонимен

преди 4 години

Лека-полека цветните протестъри започнаха да подсказват кой им плаща.

14

:-) :-) :-)

преди 4 години

Ето един напълно спонтанен и независим протест! В никакъв случай не става въпрос за цветна революция!

13

рфл

преди 4 години

Добре правят, отстояват си позицията, за разлика от нас. Затова САЩ им помага,защото искат независимост. На нас си ни е добре с освободителите ни. Дори сме направили паметник пред парламента. Във всяка държавна институция виси портрета на Вожда,а по мазета та бюстове на Сталин.

12

Анонимен

преди 4 години

Не щат комунизъм и това си е. Да дойдат танковете, изпитаното комунистическо средство за освобождаване.

11

ТHE Патриот

преди 4 години

Има ли някакви съмнения кой стои зад тези протести вече!

10

Хахахахахаха

преди 4 години

Всъщност има логика :) Искат веднага да кешират хонорара за участието в протеста и не им се разкарва после до другия край на града.А после трябва и да доказват че наистина са били там. А така направо ще ги видят от прозорците и ще им дадат 30-те сребърника.

9

Анонимен

преди 4 години

Освободители са руснаците, да се молят на Путин да ги освободи. Всички останали са поробители. Така пише в руската история.

8

Анонимен

преди 4 години

След години ние българите ще искаме американския президент да ни помогне в борбата с Русия но ще е късно.

7

Анонимен

преди 4 години

Това е фалшив митинг, нарочно тролят американците.

6

Анонимен

преди 4 години

Глупави,глупави инглзи ся се оплачете на Далай Лама в Тибет.

5

Анонимен

преди 4 години

трябваше да се оплачат на арменския поп! хонконг си е китайски! просто сто години беше ингилизка колония по някакъв договор, който изтече! а тръмпи нищо няма да направи, защото ще настъпи котето по опашката!

4

Анонимен

преди 4 години

Палячото щял да го играе освободител! Тия освен нагли, взеха да стават и противни!

3

Гoшу

преди 4 години

Що всички молят "диктатора" САЩ, а никой не моли Путлeристaн, Северна Корея, Венецуела или Китай за помощ? Такива добри, демократични и свободолюбиви държави, пък никой ги не ще и само лошия САЩ търсят

2

Анонимен

преди 4 години

Англичаните стават все по нагли. Струва ми се, че това няма да свърши добре за никого.