85

Ivan

преди 3 години

You will loose a lot of turist because of selenduryte...

84

Пейо Яворов до Лора

преди 4 години

До Лора 91,Ех Лора, капризна като венецианка. И в чужбина НЕ на всяко публично място се допускат кучета или котки.В Германия в ресторант или пицария ще те изгонят,ако си с домашен любимец. В България, също хората си качват кучета в градския транспорт,просто не им плащат билет.Билетът за тях в Германия е наполовина от този на възрастен човек.И Лора,кучето не го е страх да стои само на двора, в гените му е заложено да пази имота(дори да е с малки размери) и се радва да тича свободно,ако има двор

83

Елена Михайлова

преди 4 години

Моето куче получи инсулт и епилептични пристъпи точно на плажа. Кучетата не бива да се водят там, защото им е много горещо,а те не могат да говорят. През горещите дни трябва да стоят на сянка и прохладно място. Друг е въпросът с плажуващите. Не на всеки човек му е приятно някое куче да му се мотае в краката.

82

Лора

преди 4 години

Ние отдавна не почиваме на българското черноморие. Освен наглите хотелиери и концесионери, почиващите са основно селски елементи, които смятат, че кучето може да седи само на двора, за да пази. В цивилизованите държави домашните любимци се допускат в транспорта (има билет сепциално за кучета), и на всички публични места, включително на плажната ивица.

81

Анонимен

преди 4 години

Не е хигиенично, нито пък е полезно кучета да има на плажа. Нормалните хора са отишли на почивка със семействата си, с отдих, почивка, отмора от работата и развлечение, а НЕ да гледаят как поредните тъ.паци, които ненавиждат хората, да им развалят почивката. За такива кучкари само солени глоби и взимане на кучето/тата им. Самите кучкари са психично болни хора и човекомразци, които прекаляват с привързаноста си към кучетата. И тази болна тяхна привързаност пречи и вреди и на самите кучета.

80

Анонимен

преди 4 години

Куче на плажа? Това вече е ПРЕКАЛЕНО! В София има вече изградени места само за кучкарите и техните п.с,е.та, но МАЛКО са кучкарите, които водят кучетата си там. Другите УМИШЛЕНО и НАРОЧНО НЕ ги водят, а ги разхождат околко градските градинки, където има хора, майки с деца. Кучкарите НАРОЧНО водят кучетата без надморници си при детските площадки, градските градини. И пак НАРОЧНО от кучкарите има оставени и непочистени от тях ку.чешки ***. Това НЕ са нормални хора! Тия са болни човекомразци.

79

K

преди 4 години

Веггани,кучкари и тем подобни трябва да посещават отделни плажове

78

СС

преди 4 години

В Испания има обособени плажове за кучета. На всички останали плажове са забранени всякакви животни. Просто е.

77

до 68

преди 4 години

Кучетата не оставят фасове, празни бири, хартии, и още хиляди други *** като ходят на плажа.***Да ама ***,пикаят и хапят,а ако се падне мъжко и женско куче да се подушат на плажа ще решат и да се размножават пред всички. Кучешка им работа,как да им обясниш да са дискретни???

76

Боне Крайненеца

преди 4 години

Моята крава Сивушка,също заслужава малко слънце,че е много сива. Що да не се попече на плажа? Ще черпя децата с прясно мляко като я издоя там.

75

Анонимен

преди 4 години

И във Франция са забранени кучета на плажа. Факт.

74

Бай Ганьо пита

преди 4 години

А аз що не мога да си замъкна на плажа любимото ми розово пра*Сенце? Обещавам да го изкъпя от *** да не мирише,за да не се излагаме пред чужденците. Ваксинирано е против свинска чума,обича да грухти като го галят по муцунката. Ще взема и козела,че ще му е самотно без грухчо. Е, Няма да има млада върба да лющи,ама може да забие рог у чадъра като иска толкоз.

73

Българин

преди 4 години

Някой чете ли изобщо драсканиците преди да ги публикува?

72

Анонимен

преди 4 години

Ако бяха три напомпани батки с татуси и със златни ланци, дето си паркират джипа за 200 000 лева в пясъка, с голям ротвайлер, дали щяха да им кажат нещо ... Питам. Че знаеме, че в страната има двойни и тройни стандарти.

71

Анна

преди 4 години

Много се радвам, че охраната е помогнала на господина да спази правилата. Писна ми от хора, които много обичат да има правила, но да не се отнасят за тях. Не сме длъжни да ви търпим *** и на плажа, нагли сте, но ще се научите.

70

шматка

преди 4 години

Някой хора са нагли по рождение.Въпреки всички табели и предупреждения той решил че трябва да е с кучето си.От такива бягайте далече

69

До 72

преди 4 години

Ами то няма да останат туристи в случай, че пияните британци се откажат от България като дестинация. Бизнесът ще заквичи. Иначе и аз не харесвам пияни на плажа дето могат да повърнат върху човек докато си лежи под чадъра. Някои са пияни нон стоп.

68

Анонимен

преди 4 години

който си има дом. "любимец" да му бере гайлето. Моите любими са семейството ми и няма да позволя там където си играят децата ми да има животни.Просто и ясно.

67

Анонимен

преди 4 години

До КрайМного комунистически настроено колега. Аз, като съм на 20 години, да не съм ли нормален човек. Или да направя 2 деца, на някоя 17 годишна, да се оженим и да го гледаме морето на картинка... чудейки се, как да си нахраним на децата. Да си на 30, да, бива да, ама и тогава не е задължително. Братовчедка ми, след като роди едно дете, вече не може да има други. Ненормална ли е? Човек ли е изобщо?

66

Мишу Шамара от Варна

преди 4 години

Плажа, требва да е честен. Само газари, сутеньори и шефчета!