39

Анонимен

преди 4 години

Ей,много вълна...След изборите - много епилация!

38

Анонимен

преди 4 години

До 30А нас не ни ли манипулират с лъжи? Комунистът Борисов всеки ден ги ръси щедро.

37

Анонимен

преди 4 години

За разлика от демократична България, в Москва избирателите могат да гласуват електронно през смартфоните си.

36

Анонимен

преди 4 години

До ГoшуДа ти кажа съчувствам на обикновения руснак.Не че при нас няма, някакъв вид диктатура, но при тях си е фрапиращо!Путин е на власт от 20 години и руснаците се усетиха че ги манипулират с лъжи и основно с патриотизъм, но явно това вече не върши работа за върхушката.

35

Анонимен

преди 4 години

Жълтите жилетки в Париж си протестират, полицията ги черпи със сайдер и няма никакви ексцесии!

34

Бил

преди 4 години

Хилари Клинтън,ако се кандидатира за кмет на Москва ще ги бие всички матрьошки.

33

Гoшу

преди 4 години

Я? Ти да видиш. Крепостниците се разбунтували срещу Царя си. Този, дето в секция с 10 000 избирателя, печели с 14 000 гласа. Самите колхозници му се подиграваха на Цаp Джуджарик. Но така е, комплексите за малоценност никога не прощават. Аре бе, другаре, нали щеше да ви връща комунизма Джуджаka, де спи? Хахахахахахах :)))

32

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Аман от мъже на три ракии в селската кръчма. Това ви остана - да величаете Русия в жалкото си съществуване....""Говорим за твоята злоба. Не съм ***, американофил и т.н. Но не съм озлобен спрямо другите, не обиждам.."Сигурно съм разбрал грешно трите ракии в селската кръчма и жалкото съществуване...

31

Shark

преди 4 години

И във Франция има протести и арестувани. За там какво ще кажете?!

30

До До До русофили.:)

преди 4 години

Това ви остана - да величаете Русия в жалкото си съществуване... Живота не само Велика Русия... Радвай се на живота и не сме всички русофили, но сме нормални хора със семеъства и работа.За всеки либераст-демократ другото мнение е комунистическо, за всеки русофоб - останалите са нещастни русофили...Демократи! И ние, другомислещите, сме нормални хора с работа и деца.Май и на вас това ви остана - да опълювате Русия и комунистите заради вашето жалко съществуване. И ползвайте пълен член..

29

ПЕНКО

преди 4 години

"ВЪЛНАТА ОТ ПРОТЕСТИ " Е ОКОЛО 00.01 БАЛА, КОЕТО Е ИЗМЕРИМО В 3 САНТИМЕТРОВА -"ВСЕПОМИТАЩА " ВЪЛНА И СЕ ПРИРАВНЯВА С "ВЪЛНЕНИЕ" !!!!!!!!!

28

Ясно

преди 4 години

ДПА пише лъжи и глупости,в Германия подобни лица също нямаше да се допуснат до изборите.

27

Анонимен

преди 4 години

До До 28Освен простотии и обиди нещо друго знаеш ли. Или това е единственото интелектуално постижение. Да псуваме, заплашваме и обиждаме. Много ниска топка, поне малко се цивилизовай. Дори и да има нещо хубаво в русофилството, твоето поведение ще отблъсне всеки нормален и интелигентен човек. Пак го казвам - това не е начина. Злобата не е решение, а падение. Аз просто се радвам на живота и ценя неговата красота. Пре теб всичко е окаляно от злоба и простотия.

26

До 28

преди 4 години

Не се напъвай да се правиш на умен. Липсва ти мозъчен капацитет за тази сложна дейност. Напъването може да доведе само до испускане и обгазяване

25

Анонимен

преди 4 години

До До 12 русофилите вънКъде в провинцията. В село Горно Чукурлево ли. Аман от мъже на три ракии в селската кръчма. Това ви остана - да величаете Русия в жалкото си съществуване. Аз съм в провинцията и не сме русофили. Осмисли си живота- работи, ходи навън, образовай се. Стиго с този средновековен псевдопатриотизъм и селски бабаитлък. Живота не само Велика Русия, ракия и побоища. Радвай се на живота и не сме всички русофили, но сме нормални хора със семеъства и работа. Иначе може и в Русия.

24

Анонимен

преди 4 години

В навечерието на единния ден за гласуване в Русия, за една седмица, руски изтребители 23 пъти бяха вдигани във въздуха, за да прехващат чужди аероплани, приближаващи границите на РФ.

23

Анонимен

преди 4 години

До 8..... Убеден съм.Че не виждаш разликата между тези 2 Несъвместими по структури и значение " организации" ЕС и американският военен блок НАТО! Но повтаряш шаблонно ЕС НАТО!-:) Неука е младежта днес! Манипулират я 30 г вече!

22

до русофилите предат

преди 4 години

Копейкаджийте русофили им харесва да бият невинни граждани-------Що забрави французите, бе - Жълтите жилетки - над 10 убити и стотици ранени, някои останаха с по едно око щото "демократичната" френска полиция използваше гумени патрони срещу демонстрантите!Ами испанската полиция в Барселона пребиваща и мачкаща дори бабите!?Ами немската полиция, ами британската, ами американската полиция която може да ти тегли и куршума!!!

21

noFreeman

преди 4 години

оффф не ви ли омръзна да лъжете...

20

САМО ТУПАНИК

преди 4 години

За русофилите, за да не пискат, че у България имало ДВОЕН СТАНДАРТ... ХАХАХААААА..... Я, КАК ИМ Е КЕФ КАТО БИЯТ НЕКОЙ ДРУГ..... НАПРАВО ПОЛУЧАВАТ ОРГАЗЪМ... ХАХАХААААА... ...