6

Анонимен

преди 4 години

Английския Милко Калайджиев, критикува Тръмп.

5

Анонимен

преди 4 години

Пак ще има "бедните да го д....".И какво постигат с тия протести? Сами си слагат въжето на врата. Откъде си мислят, че ще дойдат парите? Полимерната революция = Проклятието на Уолъс Кародърс. И той работил като глъмпер за Дюпон до откриването на "Найлон 66" и после като взел да претендира за права му били шута. Самоубил се по-късно, но проклятието му ще отнесе в гроба множество тарикати.

4

Анонимен

преди 4 години

До 2А те понеже в Европа и Азия левитират хората , не се придвижват с коли и камиони и самолети :)Аре стига филми... Като си много загрижен почваш да ходиш пеш и да сееш храна, не да купуваш храни опаковани с найлони. Къв тръмп трябва да ти каже да го направиш?Сам Неможеш ли? Уж даваш морал, а ползваш всички блага съсипващи планетата. Големи сте лицемери :)

3

Анонимен

преди 4 години

Всеки се прави на много загрижен и упреква политици и разни там свръх естествени бизнес общества. А работата е по проста. Всеки един от вас полза кола, телефон, удобства, купува тонове пластмаса, яде серее, ползва 1 милион уреда и производни на нефт неща. Обаче сте много загрижени :))) ами спрете да карате коли , като сте много загрижени? Отивате махате я и ходите пеш или с колело? Защо трябва някой политик да ви забрани и чак тогава? :) Нали сте много загрижени смвшковци

2

Тео

преди 4 години

Тръмп НЯМА как да поеме в посока промяна на климатичния тренд, просто защото ако го направи, това означава да унищожи производството на САЩ. Там всеки се придвижва с автомобил, ето защо и петролните деривати са почти без акцизи и са толкова евтини. Ако направи придвижването с автомобил неатрактивно, тогава ще унищожи виталността на производството. Хора ходят средно по 40 километра на работа. В Европа е пълен фарс - принуждават хората да ходят с метро, обаче една линия да закъса и става срив!

1

House M.D.

преди 4 години

Германецът Михаел Йегер ги подкрепя, но какво от това? Новите активни борци против фетишизма и он*ан*изма, истински герои на половия труд, не разбраха ли, че са бита карта?