42

Fonseka

преди 4 години

До АнонименМи ти на ниска, трътлеста, кривокрака туркиня как ще и дадеш 50 евро ? Тя и 10 не заслужава !

41

Анонимен

преди 4 години

Българките в ЕС работят масово като гледачки на стари баби и се интегрират успешно. Веднага научават две чужди думи: сак енд фак-50 ойро.

40

дедо Боре

преди 4 години

Аз познавам български турци, които са се родили в БГ и не знаят и дума български.

39

ЮнкерИшиаса

преди 4 години

китайците, цингапурците и тайванците правят дъмпинг на *** си по цолея свят. подкупните местни мижетурки им дават обществени места за паркинЗи. в швейцария също пробваха, дори с колелета. удавихме ги в езерото. макар че сега има швейцарски и създават същите проблеми като в софия.

38

Анонимен

преди 4 години

Е, как да научат немски, като не могат. Некадърни са. За 500 години български не научиха, та за 50 немски.--- be te nemtsite beter ot nas( turtsite) i te ot 70 g. sme v germaniya dve turski dumi ne nauciha :)))

37

123

преди 4 години

Няма голяма разлика. Все гажал. Тези нямат интегриране.

36

От Англия

преди 4 години

До ТюркАли Реза, и с кво око ни гледат ? Гледат ни с онова око заради ромеите и турчеещите се *** като теб. И в никъв случай не сме по-лоши от другите източноевропейци. Не казвам, че сме и по-добри. Но да ни изкарваш най-долни маймуноподобен плоскоглавецо, ще има да вземаш. От 15 години живея в Англия и имам нормална работа, освен английски говоря руски и полски и досега проблеми , свръзани с произхода си не съм имал. А ти, Али Реза, хвърлай Бг паспорта и заминавай в Тюркието при шебеците.

35

Глупости

преди 4 години

ТУРЦИЯ Е ВЕЛИКА СТРАНА!!!МЕН МИ ХАРЕСВА ТАМ!!!!ЖИВОТА ТАМ Е ЧУДЕСЕН ЗА РАЗЛИКА ОТ ТУК!!!!!

34

Глупости

преди 4 години

РАБОТЯ С МЮСУЛМАНИ И НЕ ВИЖДАМ ПРИЧИНА ЗА ОМРАЗА.КЪВ Е ПРОБЛЕМА....... ХАХАХАААААДА НЕ СА ТИ ПОРНАЛИ ЦВАЙТЕРЧЕТО КАТО СИ БИЛ НАГЪЛ??!!

33

Анонимен

преди 4 години

Турците имат доказано по-ниска интелигентност. Щом човек е мюсюлманин, значи има ниска интелигентност. Средно интелигентен човек няма как да вярва в тази сатанинска секта. Турците не могат никога да научат чужд език, нямат акъл за 5 стотинк==Mnogo tochno si obqsnil kak e bay ganyo!Poznavam dosta ot vas koito jiveqt ot desetiletiq v chujbina no z aqta sam zdravey zdrasti

32

Salih

преди 4 години

Разликата е от земята до небето. Турците в Германия бачкат здраво, някои имат свои бизнеси и дават хляб на немци. Младите са добре интегрирани и се справят наравно с немските си връстници. Сирийците в Турция са неграмотни, бедни и агресивни. Нямат желание да работят, а да правят само бели. Въобще на кого му хрумна да сравнява турци и араби? Не мешайте олиото с водата.

31

Анонимен

преди 4 години

До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР.Даа , вижда се , че си изпатил много - нищо ще ти мине , ще ти останат само спомените ....

30

Наблюдател

преди 4 години

Турция започна трайно да се ислямизира и радикализира, да върви право към арабския свят , вместо към Европа. От Светска Турция ще остане само споменът , както остана споменът от светски Иран от преди 1979-та.

29

муспи

преди 4 години

Всичко от Мароко чак до Виетнам и Мексико, и от Азербайджан до Южна Африка са диваци. Белите ги наричат диваци, но само белия духовен и творчески елит знае че те са без души, защото са създадени от дявола Йехова. Има и доказателства, за което копнее дивака: Всичко създадено - духовни извисявания, идеи, изкуство, материални блага и социално устройство, виждането че диваците са без души е все от този бял елит. След като се оттегли, за света остава само човекоядството.

28

Анонимен

преди 4 години

Турците имат доказано по-ниска интелигентност. Щом човек е мюсюлманин, значи има ниска интелигентност. Средно интелигентен човек няма как да вярва в тази сатанинска секта. Турците не могат никога да научат чужд език, нямат акъл за 5 стотинк. Отдавна съм го казал, сирийци, мирийци, турци, мурци, не ме интересува. Мюсюлманин ли си - ерго - терорист - ерго - нямаш място в цивилизацията, нямаш място в Европа. Марш в турция, марш в саудитска арабия, марш в египет, марш в на майка си, но НЕ ЕВРОПА

27

Анонимен

преди 4 години

Решението е лесно - всички фенове на Ердоган - марш обратно в Турция. Всички фенове на Путин - марш да живеят в Русия. Всички, които обичат Европа - да продължат да си живеят и пътуват в Европа. Проблемът е решен.

26

хъша

преди 4 години

ясно е че тази контрастна нация на западната в случая немската не може дори и на половина да се интегрира поне не и първото поколение но и ние които сме по сходни с европейските нации и ценности не сме по различни след като се преместим в западна държава повечето от нас се заключват в един изолиран от местните БГ свят и отказваме в мнозинството си да научим езика поне на едно средно нивоговоря от лично наблюдение по слабо интегриращи сме от много други по изостанали нации навън

25

НЕбългарин

преди 4 години

Те и край Варна го бачкат това туркините, ходил съм там :D-Из цяла Европа няма бардак в, който да не "бачкат" българки този тръгнал с туркини да се оправдава?! Не случайно България винаги се прочува с износа на п.оститутки! Влизай в, който и да е сайт за платени труженички и виж с очите си как 99% са българки! Даже някои допълнително се хвалят, че не са от малцинствата!

24

Анонимен

преди 4 години

Най добре прочетете книгата на Нострадамус има и направен филм и ще разберете какъв дебел с котешка глава ви чака. Това което се случва е нищо пред това което предстои. Много хора знаят за предсказанията на Нострадамус но има и такива които не са и чували за него. Това са предимно 30 годишни които са израснали с Мутренските ценности. Те ще са свидетели на нашествието окупацията и унищожението на европа.

23

До Тюрк

преди 4 години

Ромите масово се представят за българи, така че защо се чудиш?Когато с братовчедка ми бяхме на екскурзия в Австрия преди 20 години, всеки път, когато станеше въпрос откъде сме, хората се чудеха "Значи има синеоки руси българи?!" Постепенно разбрахме, че за много австрийци представата за "българин" се покриваше с впечатленията им от ромите, които вече бяха плъпнали там.Дано след приемането ни в ЕС да са разбрали разликата, защото много етнически българи вече работят легално в Западна Европа.