26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 27Не, те искат да напуснат, но да ползват всички благинки без да плащат!

25

Анонимен

преди 4 години

Пълна лъжа. Те изобщо не смятат да излизат и това е цирк за пред хората. Партиите са единни, макар и всеки да играе своята различна роля в този сценарии. Позицията на държавата е: по-добре мъртви отколкото да излезем от ЕС. Ще лъжат, мамят, крият, мотаят и т.н. докато могат. Това е положението на голямата сила и просперираща икономика, която само се бабанеше и говореше против ЕС. Едни насраняци.

24

Taня

преди 4 години

До рфлВсичко е интереси ....в голяма заблуда живееш ако си мислиш че някой ни помагал. Осъзнай се България е просто сателит на този или онзи според ситуацията от над нищо не зависи.

23

Анонимен

преди 4 години

С мафията шега не бива плащат му да свали малко гарда на англичаните и да минат технологиите им към американските конгломерати , а всеки знае че мафията плаща добре но ако не си свършиш работата не е здравословно, човека даже намира за по добре да умре вместо да живее нездравословния живот който ще му поднесе мафията , но пък ако си свърши работата ще си живее царски цял живот.

22

рфл

преди 4 години

Добре е нещата да се решават с референдум. В ЕС или не Англия остава силен съюзник на България срещу Просия. Преди са ни помагали много и пак ще ни помагат. А ние трябва сериозно да си погледнем в нашето канче и да си отговорим на въпроса: правим ли достатъчно да спрем Просия?

21

шляпалника

преди 4 години

Лесно може да му се изпълни желанието на този...перко!

20

Анонимен

преди 4 години

Имаше референдум и хората гласуваха. Тия в парламента вече години наред съботират процеса и не изпълняват народната воля. В БГ да се подиграят с референдум е едно, но на острова да се подиграват с хората...

19

шматка

преди 4 години

Джонсън ще го набият с пръчката май.

18

Дедо

преди 4 години

Тез няма ли да излазат веке.Уморих се да ги слушам.Ката ден иде ми-дойде ми.

17

Колкото и вие:

преди 4 години

До ИдеалистГлуп.ак това е края на една 500 годишна неоколониална хегемония! Отивай си в Англия ***!Или чакай *** в главата си!

16

Просто е!

преди 4 години

Всички уважаващи себе си братовчеди на английското кралско семейство им показаха среден пръст! А значи ние ви дърпахме нагоре 50 години и ви възстановихме за да може после някакъв неонацист да ви излъже и да напуснете съюза! Едвам съборихме Хитлер и третия райх за да тръгнете вие по неговият път? Айде марш и вън! Аз подкрепям тоя човек и бих гласувал за него! Който и да седи зад тяхното излизане на тия консерви от съюза аз съм за с двете си ръце!

15

Идеалист

преди 4 години

Надявам се Борис Джонсън и Кралицата да спасят Британия от извратените и алчни чиновници на ЕС. Щом комисарка по образованието е нашата джендърка Мария Габриел, която става за всико и за нищо. Боже, опази ни от брюксеската ***!

14

Изкарай ги!

преди 4 години

Тоя човек е демократ, той знае, че неговите са абсолютни нацисти и ще спаси Европа от себе си и свойте като изкара предателската нацистка Англия от съюза! Точка!

13

никой

преди 4 години

Никога не казвай никога!

12

Анонимен

преди 4 години

В България нямаме и един политик, който да се бори за кауза, различна от "По-добре богат, отколкото беден" ... Затова вярвам, че каквото и да правят, накрая ще се оправят, а тук ме е страх, че до 50 години, може и да няма държава.

11

Анонимен

преди 4 години

Ами казали са му евреите, отложиш ли Брексит си мъртъв!

10

Анонимен

преди 4 години

"Ми аз не се знимавам с простоий и не се гавря с 80 милиона хора. така че..."Чакай ... Хасково или Ямбол? Познах ли? Или ако не там, то поне от "селата".

9

Анонимен

преди 4 години

До ДртПрчНе знаех, че Джонсън е решил да умори украйна от глад, че е тръгнал, да си избива генералите преди война, или че е разпоредил да нахлуят във Финландия ...Гласуваха за Брекзит, получават Брекзит!!! Само ц Ървулите в България си мислят, че Да, занчи НЕ. Още помня референдума в Македония и глупостите, котио се писаха тук, че хората гласували, като не гласували ...

8

дедо поп

преди 4 години

До АнонименДругото което е този без извинение *** е нелигитимен. Никой не го е избирал, така че той няма правото да се гаври с англичаните

7

Анонимен

преди 4 години

До АнонименМи аз не се знимавам с простоий и не се гавря с 80 милиона хора. така че...