45

Наблюдател

преди 4 години

Мвого лошо гледа , аха да рита. Оттам сигурно идва и фамилията и .

44

Ццц

преди 4 години

Физиономията й е толкова агресивна и злобна, сякаш ще набие някой.

43

Убрее

преди 4 години

Тази тетка е по-грозна и от Таско Ерменковия! Плаши кокошките, като мине през двора и спират да снасят!

42

Активист на БКП

преди 4 години

Кака Корнела

41

Активист на БКП

преди 4 години

Освен че са prosti ГЕРБ са и грозни !!! А кака *** е красавица !!!

40

Додо

преди 4 години

Изпълзя преди 3 дни от мухъла тази калинка с безумна фамилия, и оттогава ни дебне по вестници, радиа и телевизии! Где що погледне човек - Дариткова това, Дариткова онова... казала била??!! Каква е тази бясна кампания да ни се налага, че тази калинка е някакъв еквилибриум на познанието, та й се приписва компетентност по всички теми?!? Па на всичко отгоре е и грозна, та дУри страшна! Вук, та живо дави! Ай сиктep! Дариткова, Дабуткова, Даблъскова... или каквато е там.

39

Анонимен

преди 4 години

Те от герб всички умни и красиви. То и името и е злобно, и се превежда сякаш "да ритна стадото"

38

Бургаски

преди 4 години

Как няма да подкрепи бъза процедура за тежките престъпления.Там в тези среди са главните им и верни поддръжници.И погледнете я това ***, какво ли би казал за него, президента на Бразилия.И един съвет Дариткова - стой в сянката.

37

Анонимен

преди 4 години

Когато хората си купуват папагали ги избират ,защото са забавни ,красиви ,пъстри а тази каква порода е бе ? Стреля с поглед ,нацупена и вечно недоволна и плаши хората инак е папагал наистина !

36

Анонимен

преди 4 години

Може ли по-рядко да я показвате тази....децата се плашат.....

35

Х73

преди 4 години

Не мога да повярвам, че тази жена с това злобно излъчване и злобни приказки е лекар. Всъщност, тя толкова е и лекар, след като не практикува системно професията си.

34

А може ли

преди 4 години

Някаква семпла женица от Смолян, да не говори кое е добро за софиянци?

33

Анонимен

преди 4 години

До СлънчарскиМного Tъпa и нarлa.

32

Слънчарски

преди 4 години

До Анонимен 13Е трябва да има баланс. Не може всички да са такива сладки толумбички като Нинова. А това да си красив и умен само по народните приказки е винаги вярно.

31

Слънчарски

преди 4 години

Типично по български всеки почва да коментира по една снимка колко била зла и как не разбирала от нищо. Познавам я и семейството й от както съм проходил и бих ви казал, че е много готин и земен човек. Да не говорим, че почти всички в Смолян и околностите я харесват, защото не един или двама е лекувама. Тя и баща й. Но вие си пишете, защото явно от всичко разбирате.

30

Анонимен

преди 4 години

Като цяло подобни изявления са чиста тапотия.Да оставим, че няма особено значение колко бързо е съдопроизводството - все пак от бавенето е съда губят само подсъдимите, но никога и никъде не е имало бавно съдопроизводство. Всяко надлежно доказано тежко престъпление е манна небесна за съдиите и никой не бави такива дела. Въобще - чист популизъм.

29

до 13

преди 4 години

Народът си ги избира бре,матрияла както ви го каза началникът им.

28

Анонимен

преди 4 години

Цялото гербераско войнство усещайки,че губи почва под краката си е впрегнато със зъби и нокти да пази статуквото си на една безконтролна,г,абителска шайка!

27

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНЕ Е ЮРИСТ ЛЕКАРКА Е. В ГЕРБ всеки се занимава с това което не е учил - даскалица - кметица, пожарникар - полицай и тн

26

шуробаджанащина герб

преди 4 години

Качествата на тая е, че е роднина на Миро Найденов - в интернет го пишат Миро Мър шата, заради някакви меса внасяни по негово време като земеделски гербав министър. КОМПЕТЕНТНА Е ПО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ СЛЕДОВАТЕЛНОКАК ДА НЕ Е ВАЖНО ФАНДЪКОВА ДА Е КМЕТ АМИ КАК ДРУГ КМЕТ ДА ПРАВИ РЕМОНТА НА ГРАФ ИГНАТИЕВ...