22

Разумен

преди 4 години

Обожавам тези изрази: "Раздадохме се на 110%", "Ще се раздадем над 100%" и т.н. Трябва да си помоствен *** за да сътвориш подобно нещо.

21

Анонимен

преди 4 години

по младите национали ако беха дошли с родителите си щяха да играят на по високо ниво сега вече е практика мама и тати да ги карат на тренировки с колата за да не се преумори детето и по възможност да присъстват на тренировката да не би случаино тренера да ги нагруби или им се скара много ми е чудно едни от наи големите бг футболисти на времето като СТОИЧКОВ БАЛЪКОВ СИРАКОВ И ТАКА НАТАТЪК и тях ли са ги водели родителите на тренировки или със скъсаните си гуменки на краката сами са ходели

20

baikobaev

преди 4 години

Отборите са неравностойни , но това не означава да си играе без хъс и самочувствие от нашите !Четири пети от отборите в ШЛ са на нашето ниво !

19

бай Ставри

преди 4 години

До Валентин ТодоровПо твоята логика, състезателите на дълги дистанции, се натоварват, 30%

18

наблюдаващотдалеч

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!ха-хо, политическите ти изяви, са ни убедили че си с нарушено мозъчно равновесие. Не е нужно,допълнително потвърждение

17

Валентин Тодоров

преди 4 години

За да издържи натоварване в рамките на час и половина,човек трябва да използва массимум 45-50% от пълния си капацитет.Усилия с над 80% след 10 минути водят до колапс.100% използване на физическия капацитет е научно невъзможно освен във фантазиите на неуки невежи.Но каквито играчите такъв и селекционера.

16

Анонимен

преди 4 години

Няма как от студрнтски град,къдетосе пудриш цяла нощ и си веуик да победиш създателите на тази игра.Нашето 100% започва от треньора, нокато го гледам балъков,има физиономия,като слабо платен човек,вътрешнокисел,неудовлетворен и т. н.Непадатмилиони като при Мауриньо,даже принеустойка и тази незаинтересованостя предава на чалгарите.

15

Анонимен

преди 4 години

СТРУВА МИ СЕ ЧЕ НАШИТЕ МОМЧЕТА ЩЕ ПОВТОРЯТ ПОДВИГА НА ГРИШО КОЛКОТО И ДА ИЗГЛЕЖА ФАНТАСТИЧНО

14

Анонимен

преди 4 години

100% от 0 си е пак 0

13

Анонимен

преди 4 години

ако ни бият с повече от 2 гола, да си заминават без сделка!

12

до ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Човекът е професионалист, нито е смешен, нито е неадекватен. Напротив, ако прочетеш статията и я осмислиш, че осъзнаеш, че е реалист и е наясно какво е положението. Просто ще се опита да мотивира отбора, за да не излизат със свалени *** още преди сигнала за начало на мача.

11

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Изключително смешен и неадекватен Балъков !Ако той наистина вярва в това, което говори, значи е изгубил реална представа за нещата.Ако пък го говори, за да се хареса на някого, то това не е коректно към тези, които го слушат.Нямаме футболисти и такива не се виждат в следващите 10 години поне.Принудени сме да натурализираме треторазредни чужденци, само и само да вдигнем поне малко нивото на националния ни отбор.Нещата са трагични.Балъков беше отличен футболист, но е посредствен като треньор

10

Анонимен

преди 4 години

Всичко имат, от пари милиони евро ако се класират до стадиони и бази, но явно не е причина в раздаването, а просто няма кой да ги научи как да играят и как да бият. Липсва кадърен треньор и хора в БФС, които си вършат работата,

9

Анонимен

преди 4 години

И на 1000 процента да се раздадете пак ще паднете.Но ледайте да е поне с по малко.

8

Анонимен

преди 4 години

18:15 - БНТ

7

ДртПрч

преди 4 години

В колко часа и по коя ТВ?

6

Анонимен

преди 4 години

И Туньо Желений, да се свети името му, беше коментирал ситуацията в националния по същия начин малко преди да напусне тоя свят. Човекът просто не разбираше как можеш да облечеш националния екип и да не положиш тяло срещу противниковия огън в името на България.

5

Анонимен

преди 4 години

Стратегията на Балъков е правилна, все пак самият той беше част от една машина работеща над максимума си. Стоичков навремето излизаше на терена с фиксирана граница от 110% с опция за вдигане на летвата доколкото може. Няма да го обвинявам за нищо ако или след като англичаните съсипят лигаветата. Балъков няма как да ги научи как да бъдат мъже, ако акъла им е зает с неща различни от себераздаването докрай.

4

Анонимен

преди 4 години

Красимир Каръков .

3

Анонимен

преди 4 години

Балъков е *** .