52

Капка в морето

преди 4 години

На турция и трябват 400 реактора с тяхната икономика, ако нашите се събудят може и да видим пари ако вземем най накрая да вдигнем Белене.

51

Между другото

преди 4 години

Касчиев щатски "продукт" ли е? Говори напоследък като такъв, "безкористно", разбира се ;-)

50

And Co ...

преди 4 години

Докато САЩ командват дали българите В БЪЛГАРИЯ да дишат или не, да ги има или не, кого да смятат за ВРАГ, докато МАРШРУТИЗАТОРът в България на техните команди е Борисов and Co и го стартират чрез просто стискане през панталоните, националното безличие ни е в кърпа вързано. И не само заради АЕЦ, ГАЗец и подобни.

49

Анонимен

преди 4 години

Ха, ха ... точно преди два дни на икономическия форум в далечния изток на Русия, Нередндра Моди и Путин подписаха договори за продажби от Русия в размер на 14,5 милиарда долара.В едно от споразуменията пише, че след внимателен анализ на всички възможни оферти по света, считат офертата на Росатом за безалтернативна и ги моялт да им построят 22 ядрени реактора.А бай ви *** изпусна питомното, сега ще гони дивото.Гледат ни сеира и за газовите проекти. Ще ни търпят още малко и ще ни бият шута.

48

До 44

преди 4 години

Бойко, сопри се бе!Ти и Цоцко може да сте много напред, но това че вие двамата сте много напред пред турците не значи че всички останали в България не им дишаме прахта, благодарение на неуморните усилия на вас двамата.Явно четеш тука, но като започнеш да се изказваш, забрави думата НИЕ. Ползвай си я само за комуникация вътре в партия ГРОБ, защото кои сте вие ние знаем, но кои сме ние вие не знаете и не ви интересува.

47

Анонимен

преди 4 години

Путин ни даде най-ниската цена в света, за АЕЦ Белене. но американските мекерета и лакеи обходиха всички телевизии и ореваха орталъка, колко "безбожно съкпа" била офертата. От кумова срама взеха оферта от американците и щяха да припаднат от цената. После - тишина.Сега сороската министърка (от 5-таколона) на външинте работи ката ден намира какви глупости да измисли, за да направи невъзможно сътрудничеството с Русия.И се справя успешно.Скоро не само АЕЦ ще гледаме "пред крив макарон".

46

Анонимен

преди 4 години

А Беленеую кога ще го строим.

45

Анонимен

преди 4 години

До 47 АнонименОтдавна напуснах територията на 80те%дибили

44

Анонимен

преди 4 години

Ако китайците започнат да строят АЕЦ Белене, от ГЕРБ няма да могат да откраднат и една стотинка!Горките те!

43

Анонимен

преди 4 години

Турция е с население 15 пъти по-голямо, а бъгарите са на изчезване, на едните им трябва ток, на другите самолетен билет за напускане на проклетата територия на иддиотите.

42

Анонимен

преди 4 години

Незнам кой си навърте милиарди и по 10 апартамента с лифт във хола и caмоебка в банята? Нали успяваш да следиш?-----------Виж как вие червените сте си живяли, следиш ли. Издаде се, а сега ГЕРБ като не ви дават да крадете и бяса ви хваща.

41

Анонимен

преди 4 години

Ми те турците им е толкова акъла да си строят, затова са отдавна зад нас по заплати и стандарт.

40

САМО ЦСКА!

преди 4 години

България остана само една София другото е пустош нема хора ,а тия дето станахме сме като хамстери в колело бегаме на едно место...

39

Анонимен

преди 4 години

нищо няма да строй нито има работещ блок, всичко са постановки и фотошоп. руснак не може да направи нищо точка

38

Анонимен

преди 4 години

Какви 20 милиарда бълнуваш ве? Измери си температурата! Има го мястото със инфраструктурата, има го реактора.. Най-много милиард макс. А два милиарда (първоначално само) за чертежи на стари самолети?

37

Анонимен

преди 4 години

Вили по хавайте, испания и гърция си строят твоите крадливи пикльoвци от герб. Аз чета и виждам загробващото управление на управляващите. Незнам кой си навърте милиарди и по 10 апартамента с лифт във хола и caмоебка в банята? Нали успяваш да следиш?

36

Анонимен

преди 4 години

Който си е *** ще си остане такъв със или без атом.

35

Анонимен

преди 4 години

Има го само в твоят комунстическа глава, следиш ли. Няма как да ни накарате да дадем 20 млрд от бюджета, а после да си построите с парите вили на Хаваите.Няма да стане, следиш ли!

34

УбавиНовиниДнес

преди 4 години

Новини от "***":Росатом ще строи втори блок на турската АЕЦ "Аккую"Путин иска космодрума "Восточний" да бъде завършен бързоот Европа:Германия ще забранява със закон найлоновите торбичкиВ България повечето от ромите не вярват на полиция, правосъдие

33

Анонимен

преди 4 години

Разликата е че в Турция си взема само Ердоган, а тук всички по веригата до Кака Пена чистачката в Белене, щото е леля на главния инжинер.