10

Анонимен

преди 4 години

"Пликчета" :D обувате ли ги на децата?

9

Анонимен

преди 4 години

Комунистите също опитаха да управляват обществото със забрани и нищо не излезе. Така не става евролиберастите, историята го е доказала много пъти.

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6ИЗГЛЕЖДА не си живял в София през 50-те и началото на 60-те години на ХХ век.Гражданите нямаха мазета за зеле. Тогава мазетата бяха пълни с въглища и дърва. През зимата съм купувал кисело зеле, замразени чушки или домати в хартиен плик. То, друго в плод-зеленчука през зимата нямаше.Модата с бурканите и капачките дойде през 70-те, когато вече имахме парно и свободни мазета.

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Не само ще бъде обявена форумна война, но и ще бъде безапелационно спечелена от привържениците на найлоновите торбички. След което всички кротко ще пазаруват с торбички за многократна употреба

6

Анонимен

преди 4 години

До ЖоЧе кой купува кисело зеле, бе душа???

5

Жо

преди 4 години

ЕДНО ВРЕМЕ, по времето на СОЦА, найлоновите торбички още не бяха разпространени. Стоките се опаковаха в т.н. АМБАЛАЖНА хартия. Тя се разпадаше докато стигнеш до дома си, когато в нея опаковат сирене, кисело зеле, месо и др. мокрещи продукти.Та, въпросът ми е, с какво ще бъдат заменени найлоновите торбички?Биоразградимите торбички са скъпи.Хартията се прави от дървесина. Ще сечем дървета ли?

4

Анонимен

преди 4 години

ето пак, великите българи са против германците да си създават закони, ние най-добре знаем те от какво имат нужда. Но пък, ако нашето правителство реши да направи подобен закон, господи, в анонимния интернет ще си обявим гражданска война.

3

Мъркел

преди 4 години

А кога ще забранят на немците да дишат, за да има достатъчно въздух за мигрантите.

2

българин

преди 4 години

Германия. 1 во да забрани със закон миграцията на мигранти на своя територия! Че в близките години.Може да я няма вече! Торбичките найлонови.Ще са и най малкият проблем в бъдеще!-:)))

1

Пенсионер

преди 4 години

Уж забрана , ама не съвсем.Нищо не разбрах какво са забранили. А вие ?