96

джаич

преди 4 години

Бълг. общество е тотално прогнило , лицемерието , подлостта и двойните избирателни стандарти са повсемесни , не е важна истината , а как ще се представят нещата - ГНИЛОЧ ! Преди ме беше срам , че съм българин , а сега ме е ГНУС.

95

Наблюдател

преди 4 години

Ами то и повечето от българите, турците, арменците, руснаците, арабите и китайците в България не вярват на полиция и правосъдие.

94

Хюго Бос

преди 4 години

Ми да си ги вземат в Европата. Нали обичат такива фекално- оцветени..

93

Анонимен

преди 4 години

Вие, да не мислите, Да, но ако влезеш в томошните сайтове, няма да видиш, как си псуват спотиситет, как се молят, да има геноцид и се радват на хитлер, а някой даже, се надяват на светлия комунизъм ...

92

Анонимен

преди 4 години

Аз съм Българин и не вярвам на нито една институция в България!!! В България всичко е зависимости. В днешно време кои вярва на парламент, полиция, правосъдна система и..... Аз примерно вярвам, но във Нормалните Държави и заради това живея там. Фактите говорят. Примери има колкото искаш!!!!

91

А що не попитахте...

преди 4 години

Кой взема за щяло и не щяло помощи, интеграционни, детски и бог знае още какви помощи?!? Кой не плаща данъци, неспазва правила и задължения, а смуче от където се докопа обшаги от на баламите-българи събрани данъци, кой е здрав, неосигурен и без право трудоустроен, пенсиониран??? Кой си мисли, че задълженията са само за българите? Кой краде и си мисли, че всички и всичко му е длъжно??? Бай м'ангал и реве, че е неоправдан!!! Вземете ги и ги възпитайте ако можете! Питайте вече и Дойчланд как е с ***

90

Анонимен

преди 4 години

До ЮпитеровТЕ ИЗБИРАТ ГЕРБ, ТА И НИЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ ВЯРВАМЕ НА ИНСТИТУЦИИТЕ, ЩОТО ОБСЛУЖВАТ ГЕРБ

89

kirasirrav

преди 4 години

естествено, те в масата си често имат вземане-даване с полиции и съдилища и са видяли как се процедира у нас

88

12_5

преди 4 години

Реалните проценти на въпросните граждани са над 20 !!! Но успяват да извършат над 90%от престъпленията и патакламите!! Да се въведе изборен ценз- гласува който плаща данъци и с осн образование! Но като цяло загубихме битката! Страната я чака шведизация..ще останат 4-5 града с преобладаващи хомо сапиенс!! Жалко..всичко при нас се свежда до избори..неграмотни избират себеподобни

87

Анонимен

преди 4 години

До 92Колега ,като изреждаш корените на белите американци си забравил най-голямият етнос ,от който произлизат,днешните бели янки,а именно немския!В първите десетилетия от съществуването на САЩ,/а и преди това,/ в много щати на немски е писала местната администрация,училищата са преподавали на немски,първите вестници излезли в САЩ ,също са на немски!

86

Анонимен

преди 4 години

И с тази статия целим какво? Да ни е жал, да ги съжаляваме и да им съчустваме? Не ви се получава!

85

Юпитеров

преди 4 години

Сатурн е красива планета.

84

Анонимен

преди 4 години

А бе какви са тези "здрави посредници"?. Сигурно има и болни посредници?

83

До Анонимен 61

преди 4 години

"... повечето от ненавършилите пълнолетие са с по няколко присъди" - но това не ги променя; и, както е казал един от тях, надали има и 10% от цялата им общност, които да не са с присъди.Ами ето го изходът - приема се законът за трите присъди и около 90% от проблемния етнос им се оказва в затвора до живот. Тъй като не можем да храним такава тумба, а и децата им също, тогава се гласува и друг закон - принудителен труд, за да хранят и себе си, и децата си!Само управленска воля се иска!

82

Баланс

преди 4 години

За баланс във вселената и полицаите и правосъдието не вярват на ***

81

Анонимен

преди 4 години

Акцентират върху межинейрите, га,чебългарския етнос вярва на гешев игешефти.Тия подлизурковци ни качват на пързалката.Некой да верва на банкинРомите са свободни в дефектната дър-жава и ние заради нея ,подпираме изнасилвачи.А Държава няма.Оттуке нужно да се настройват събитията.

80

Гост

преди 4 години

Като не вярвате на никого от утре спрете да звъните на 112, когато почнете да се трепете или ви трябва линейка.

79

Разумната програма

преди 4 години

* Спиране на всякакви помощи.* Твърдо прилагане на закон срещу безделничеството и на задължението да изхранваш себе си и децата си със своя собствен труд, ако нямаш спестени пари или друг законен източник на доходи.* Принудителен труд за осъществяване на обобщеното в предишното изречение.* Комуто това не харесва, да се възползва от отворените граници.

78

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Както я карат мутро-милиционерите от ГЕРБ скоро в България ще останат само полицаите и ромите.Като за последните не е много сигурно, тъй като и те видяха, че навън се живее по-леко, отколкото в кoчината.И преди не бяхме кой знае колко добре, но днес спокойно можем да кажем, че БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-ЛОШОТО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ В ЦЯЛА ЕВРОПА.

77

Анонимен

преди 4 години

10% били през 2012 год.2019год. са останали 5-6%Емигрираха ро.мите отдавна. Тук останаха само старците.