14

Анонимен

преди 4 години

така ще е, като си нямат "златен пръст"!

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Защото няма тая власт ... Последния път, когато короната имаше абсолютна власт е било през 16 век.

12

Анонимен

преди 4 години

Всизчките тея "против" са или лобисти, или директни собственици на бизнес иснтереси, котио ще се повлияят от това ...

11

бай ганю

преди 4 години

не е като у нас министър председателя да може да си прави каквото поиска и да ръководи всяко случващо се нещо еднолично по подобие на авторитарен режим имитираш фасадна демокрация а при британците този рошлю колкото и да фучи и трещи колкото и да бръщолеви най накрая дори от собственната му партия не гласуват за неговите своеволия под строй както у насможе да са ни странни тези британци но изглежда държат една каша да бъде сготвена качественно накрая

10

АнонимеН

преди 4 години

БРЕКЗИТ...Британия:- Искам еднорог!ЕС:- Единорозите не съществуват, но вместо това можете да имате пони.Британия:- Гласувам против понито ви!ЕС:- Вече обсъдихме това подробно: пони или нищо.Британия:- Гласувам против понито ви!ЕС:- Добре, тогава не получавате нищо.Британия:- Аз гласувам против вашето нищо!ЕС:- Наистина не разбирате, нали?Британия:- Искам повече време да мисля за това!ЕС:- За понито или за нищо?Британия:- Искам еднорог!

9

Анонимен

преди 4 години

Обявили Джонсън за лъжец, а ние какво да кажем?

8

Анонимен

преди 4 години

Да ляга в канавката и да се прави на умрял!

7

АнонимеН

преди 4 години

И НОМЕРА С КРАЛИЦАТА Е БИЛ ИЗМАМА!!! ТЯ УЖ, ЧЕ Е ДОБРАТА ЗАЕДНО С ПРЕМИЕРА УВАЖАВАТ МНЕНИЕТО НА НАСЕЛЕНИЕТО , А ПЪК ЛОШИТЕ СА ДЕПУТАТИ КОИТО НЕ ДАВАТ ИЗЛИЗАНЕ :DАКО НЕ БЪДАТ НАСИЛСТВЕНО ИЗХВЪРЛЕНИ РЕЗУЛТАТИ НЯМА ДА ИМА НИКАКВИ!

6

До 5

преди 4 години

Хахаха...да ама не....главата на Борката,ще се търкулне в прахта...тоя няма да изкара и до Коледа

5

Аз...

преди 4 години

...ако съм на Борис, директно тези ги гоня от партията - на секундата!

4

АнонимеН

преди 4 години

2050 година:- Британия и Еврохалифата почти уточниха условията за брегзит!- Полша и Украйна се обявиха против строежа на северен поток 16!- САЩ са обезпокоени от липсата на демокрация на Марс, и налагат санкции на обратната страна на луната!- Студента, който през 2001 искаше да се увеличат стипендиите, отново протестира пред народното събрание за увеличение на пенсията!

3

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Тез хептен избръмчаха ...Ай, да се махат от ЕС, че вече историята почна да става банална.

2

Иво

преди 4 години

До преди точно 4 дена оня от третия модерен пол лейбераст врещеше за избори... Борката му каза ми па хубуу ай да си ги мерим... Ся ревът нееее нееее демокрациятаа на бабаим онаа

1

Анонимен

преди 4 години

Що кралицата не извади Англия еднолично ?