86

Анонимен

преди 4 години

Стига ни занимавате с глупостите на тая дупка. Писна ми да чета за нея

85

Анонимен

преди 4 години

До 77Може би само в болната ти глава хаха

84

Реалист

преди 4 години

По-добре още 3млн. маймуни, отколкото 20млн. отоманци. Европа ще ги преживее, а пък *** само ще мечтаят за нея... Раята му сами ще се погрижат да му наврат султаната в миризливия дирник и да го пратят по-бързо на среща с алах.

83

999

преди 4 години

До Анонимен 85Пентагона и без да взема парите вече е вземал решение - да основе голяма Израелска държава по тях земи,като компенсира Турция с части от Балканите.И през ум не ти минава- колко е губеща във всяко едно отношение и във всеки един аспект, не зависимо от развитието на събитията! На този етап Ердоган си остава единствения гарант за Вашата сигурност. Ако чакаш и разчиташ на американците - моя съвет е намери си англо-говорящо другарче с български акцент и си българувайте извън форума!

82

Анонимен

преди 4 години

Ако тези пари за които изнудва Ердоган се дадът на САЩ то какво ще реши пентагона за Турция?Само питам

81

Турците

преди 4 години

Защо не си заградят коптора и да си решат проблемите с тези,които не могат да различат от самите тях?

80

муспи

преди 4 години

Дами и Господа, още се чувства дъха на комунизма, - защо не пускат нито един бежанец в изсраел? Имат обща граница, Изсраел е най богатата страна в света, и се нуждае от дебела генна инжекция, тъй като населението му съвсем е деградирало. Отговора е само един - турция провежда расистка (антисемитска де) политика.

79

Анонимен

преди 4 години

До 75:Значи ти така виждал града - кръчми след 19ч. А семейства нещо, деца нещо или такива неща не са важни за един град да просперира и да се развива.Знаеш ли, достигнал си ниво кръчми и там ще си останеш.

78

муспи

преди 4 години

ББ е помолил Ердоган, не може ли без да се вдига врява да се доставят тези пичове, - в България има глад за пичове, и България ще има право да участва в Африканското първенство, вместо да си троши краката с Англия.

77

Анонимен

преди 4 години

До пецатаИ отде ще намерим толкова въже и вериги та да ги вържем в България?

76

пецата

преди 4 години

Турция ще ги пусне а немция ще каже че трябва да останат в българия, бойко ще каже фъш фъш и българия ще стане изведнъж 10млн , обаче шоуто ще е голямо щото ще видите как се живее като в африка, като в джунгла, по силния оцелява

75

Икономист

преди 4 години

Ако пуснат 1 милион и им вземем по 3000евро транзитна такса, ще вдигнем БВП с 5%.Вече сме 21ви век, няма граници, всеки отива където си иска.

74

Анонимен

преди 4 години

Онзи ден с приятели търсихме да седнем на кръчма в Пловдив. Първа - няма места. Втора, трета, четвърта кръчма. Нито едно място. Кръчми за по 200+ човека.

73

Анонимен

преди 4 години

До SalihРе..зняк га...ден!!! Пак ще оцелеем както сме устояли 500 години!

72

Чакай чакай

преди 4 години

Защо ще ги пущат насам аджеба .После да им ги връщаме за новия завод ли.Кой ще бачка във ФАУвЕТу Направо там да ги преструктурират .Докато строят завода ще се окоторят.

71

Анонимен

преди 4 години

да ги пуска, да отиват директно в германия, нали другарката меркел ги покани, тъкмо ше подмладят населението на застаряваща германия.

70

Анонимен

преди 4 години

Либииите са нужни на Турция,иначе са 80 % кюрди.Кюрдистан

69

Salih

преди 4 години

Европа е неблагодарна. Ако не е Турция тези хора безпрепятствено щяха да са на унгарската граница минимум. Турция ги храни, а и не ги пуска насам, но помощ от мизантропска Европа няма. Турция скоро ще има нужда от лебенсраум (повече пространство). Да влизат, Тракия и Македония ги чака. Да слагат край на стогодишните експерименти за други държавности по Балканите!

68

Анонимен

преди 4 години

Европа може да затвори както за организираните емигранти, така и за стоките на изпращача.Да се съгласи с Америка в тази криза или сама да помогне сериозно.Тогава емигрантите само в Русия и Турция.

67

Анонимен

преди 4 години

У БГ-то никой не иска, така че споко ... те искат на хубаво и с парички да капят от дърветата. У нас всичко се изнася ... вървя по главната в Пловдив, къде са хората? Къде са децата? Къде са семействата тръгнали на разходка в този 300000 град? Няма такива ... пусто