62

Бай Мангау

преди 4 години

Не идвайте в София и готово.

61

Анонимен

преди 4 години

Тези които не са кореняци софиянци като отидат в Пловдив постоянно повтарят че са от от София защото ги е срам. Що да правиш,комплекси за малоценност на нискокултурните хора.Но виж,родените в старите софийски квартали,никога няма да ги чуеш да се надуват че са от Стара София.То самото им поведение е някак си по различно,поведение на хора с покритие,без да е нужно да обясняват от къде им е семката.То се чувства.Така е и пловдивчани и варненци дори.

60

Munchen_DE

преди 4 години

Така само загрозявате самия Пловдив. Моля ви, недейте. Предпочитам града без това западно предградие!

59

до 61

преди 4 години

Грешиш брат. Най-хубавото нещо е табелата за Ямбол.

58

Анонимен

преди 4 години

Не знам за Пловдив, на най-хубавото нещо в София е табелата за Варна.

57

Столичани в Повече

преди 4 години

София беше красив и уреден град до средата на 90-те,после след строителният бум, заприлича на безогледно застроено поле.Никаква инфраструктура няма вече там.Да не говорим за ,,новите софиянци'' с бронзов тен,и останалите натрапници от дълбокият прованс,както и за тяхната култура.Асъл кореняците софиянци се изнесоха още в средата на 2000г. към близките планински хълмове,докато новопристигналите търсеха по нещо евтинко в крайните квартали,и се биеха в гърдите че и те вече са ,,граждани столичани''

56

Анонимен

преди 4 години

До 50Пич пиша ти го още един път!Когато е имало Филипуполи (Филип град) баща на Александър Македонски, Велико Търново още не е бил замислен като село... .Учи история и тази преди христа - мно си зле по история...

55

Анонимен

преди 4 години

Аз съм кореняк софиянец, но не се гордея вече с това. Една зима, беше много мрачно и мъгливо когато се прибирах към София, табелата беше задраскана и беше написано Мордор. Това име най много подхожда вече на София.

54

Анонимен

преди 4 години

Римската империя не съществува и кореняци совфиянци както и новите софиянци не са римляни? Не се бий в гърдите с чужда история и постижения. Живей в настоящето на кметицата Фандъкова. С нея се гордейте.

53

Rock of ages

преди 4 години

На мен шегата ми харесва, обичам Пловдив и това, че са се пошегували с нас е супер! София е хубав град и ми е хубаво да живея тук, както и да ходя често да се разхождам по главната е Пловдив. :) Особенно ми харесва Hills of rock!

52

Пловдив

преди 4 години

Кога ли ще трясне едно земетресение да срути това село софия все ще е късно

51

Анонимен

преди 4 години

В пловдив са предимно "резани карабини".Там българи НЯМА !!

50

Анонимен

преди 4 години

България е с много столици през съществуването си Тия какво се правят на интересни.

49

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 46Селянин, това че не познаваш историята не е изненада.В прУвинцията сте диви АБОРИГЕНИ.А за останалата аудитория ще спомена че София (Сердика) е била СТОЛИЦА на римскапровинция преди близо 2000 години.Толкова по темата другарЕ прУвинциалисти!!!И моля не се връщайтИ след празницити !!!Осмърдяхте ни хубавият град и го превърнахтИ в кoчинЪ.

48

ДА

преди 4 години

Първо-кой им разреши да сменят табели-нещо глоби за тях ,няма ли!?Второ-защо на такъв хубав празник,някои си избиват комплексите по този начин!?Не виждам никакъв майтап или нещо за смях!А табелата на изхода на София-ДОВИЖДАНЕ и не се връщайте никога повече!-тя защо беше анатемосана,а на тая да се смеем!Няма логика май!

47

Анонимен

преди 4 години

Каква неграмост старата българска столица Велико Търново не била съществувала преди Пловдив??? От столипиново ли си за справка питам?

46

Анонимен

преди 4 години

Не го взимайте навътре,бе!Хората се майтапят,засмейте се!

45

Самоковец

преди 4 години

Във Филибето не е имало много българи при Освобождението. За разлика от Русе/София и т.н.

44

Циник

преди 4 години

Пловдив - "Бичим айляк майна"Утре си летя за Франкфурт - НО МОЯТ ГРАД - ДОКАТО СЪМ ЖИВ - ЩЕ Е ПЛОВДИВ!ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ПИЧОВЕ!

43

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да си говорим, когато е имало Филибе, нито е имало София, Велико Търново, Русе, Варна и тям подобни кочини.