80

Анонимен

преди 4 години

До ПенсионерТи ли си с акъла ? Боже пази България...Твоят титан е начело на най-корумпираната държава в Е.С и на всички най-срамни международни класации за стандарт на живот ,за детска смъртност и за всички за което можете да се сетите....НА ДЪНОТО Е БЪЛГАРИЯ ГОСПОДИНЕ АКО И ВИЕ ДА ВИ СЕ ПРЪСКАТ БАНКОВИТЕ СМЕТКИ ОТ КРАЖБИ ...

79

Анонимен

преди 4 години

Съединението е един МИРАЖ ! Българинът е разединен, няма го единството и сплотеността ! Този измамник и бандит от снимката е истински комунист в най-точното понятие за КОМУНИСТ ! Той познава само личното местоимение"АЗ"от българският език и го употребява във всяко свое изречение,той е носител на диктатура,манипулация и грабежи - истинските симптоми на комунистите по които се различават от хомосапиенс ! Българинът е роб на своята ПР'ОСТОТИЯ, още не е разбрал, че го управляват комунисти...ЖАЛКО !

78

Ти да видиш..

преди 4 години

До ОСТАВКА!!! 60 Що па така реши ? Аз съм пенсионер и съм за Бойко. Виждам как промени европейска България. А ти от кое забравено сели си ? Че и с компютъра се справяш. А някога и телефон нямаше.

77

Анонимен

преди 4 години

Има една бълг. пророчица Слава Севрюкова починала през 1991 г.която баба Ванга признава.Та тя предрича с такава достоверност и точност всичко което ще се случи с България и всичко до сега е точно така.Тя казва ще се изредят много правителства които ще крадат но народа ще се събуди през 2018-2019 г.и ще има страшно възмездие за всички политици и ще дойде жена ,която ще наследи срината до основи държава ,но мисията и ще е успешна и от там нататък България ще е добре. Прочетете .Аз вярвам искам да

76

Пенсионер

преди 4 години

Браво Бойко . Титан си в сравнение с нещастната Корнелия .Честит празник на българите родолюбци , които оценяват българщината.Русофилите да го д...т. И довечера да стискат палци за Медведев , срещу нашия Григор.Нещастници.И не мислете че всички пенсионери сме перкулясали.Още сме си с акъла.

75

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен77К'во ревеш бе?При комунистите свободен и беше?

74

Анонимен

преди 4 години

Днес българинът не живее в свободна страна, а в страна под диктатурата на този лицемер ! Кое е свободното в България ? Цензурата из медиите ли, се нарича свобода ? Скотският живот на вечно измаменият и манипулиран българин ли ? Мизерните заплати които не стигат дори за погасяване на месечните задължения / ток, вода, парно / или изнемогващите пенсионери умиращи от глад ? България не е СЪЕДИНЕНА, а разделена от червени партии /ГРЕБ,БСП,ДПС,Атака,НФСБ/ не бедни и свръх богати политици и бандити...

73

Анонимен

преди 4 години

Абе, москалите защо не ни поздравяват за празника ? Все още ли ги е яд,че не успяха да предотвратят съединението

72

Анонимен

преди 4 години

Ревере червени хамстерии с мозък за 2 ст. Музика за ушите ми :) Да живее България! Неуспяхте да е разделите мухьовциии :)

71

Boez

преди 4 години

Taka I kriminalnata grupirovka Sik I Vis Dr boriha zaedno za proplakvaneto na Balgaris

70

Shark

преди 4 години

До .Точно така. И аз така мисля да направя в Пловдив. Ако има балотаж ще гласувам против ГЕРБ. Стига са крали вече. Направиха Пловдив на нищо, орязаха дървета, унищожиха градинки, строи се безразборно. Баста!

69

ГЕРБ са гадове

преди 4 години

Ти ли ще ми говориш за съединение бе господин министър председател некадърен ? На кои Българи честитиш на тези 2 милиона които изгони с некадърното си управление, или на Герберския си слугинаж ? На всички истински Българи желая да са здрави и им честитя съединението на България. И вяра че ще се освободим от мафиотската структура наречена ГЕРБ.

68

Борисов Паша

преди 4 години

Благодарение на Съединението- мога да крада от повече човекоединици !

67

Анонимен

преди 4 години

А Президентът на Разединението кога ще прочете своята поредна заупокойна литургия по повод Съединението на българите !?

66

съединението днес

преди 4 години

По-скоро е разединение на русофили и русофоби!

65

Ехаа

преди 4 години

Пропремиерският ПИК поздравява всички българи със съединението и с онези снимки. ДЕВМ

64

Анонимен

преди 4 години

До .62 И аз макар че съм гласувала за Герб ,направо съм отвратена погнусена и от наглостта им и от ненаситната им алчност. За пръв път в живота ми макар че съм на 75 г. може да ми се наложи да гласувам за комунист и то само за да елеминираме още по-гнусният комунист !

63

Су 34

преди 4 години

Честито Съединение и да не забравяме, че в Източна Тракия в Одрин, Лозенград, Чорлу и селата около тях живеят над 3, 5 млн етнически българи!

62

Анонимен

преди 4 години

Ало, простолюдието, слушате ли какво ви говори мутрата за справедливост и победа? С такава алчна мутра на власт никога няма да имате нито справедливост, нито победа.

61

.

преди 4 години

Не знам за Вас, но ако в София се стигне до балотаж ще гласувам за който и да е, но срещу ГЕРБ и Фандъкова.Надявам се че загубят ли София ще изчене и съществото от снимката.