20

Влади

преди 4 години

Мали, само *** са останали тук да пиздят и хвалят дъртия черен диктатор! Какво го хвалите бе, амбриажи? Затова, че съсипа икономиката на страната с най-добър климат и ресурси в Африка? Че прогони и изби 1 милион бяло ,кадърно население, което движеше тази икономика, а фермите и предприятията им раздаде на свои, соцпослушковци. Направи същото, което стана в Източна Европа след 1945-тя година. Черният човек е по-нисш от белия, навсякъде се доказа. А черен и комунист е най-лошата комбинация!

19

Анонимен

преди 4 години

До 16 Мугабе симпатизираше на социалистическите държави,но не е бил комунист!Всички които са против Англо-американското господство ,са приятели на Мугабе!А най-голям приятел на Зимбабве беше...Китай !Общо взето съсипа Зимбабве ,от страна най-голям износител на жито в Африка ,стана най-голям вносител!Обвиняваше англичаните във всички грехове,но без тях населението заживя по-лошо и от колониалният период!

18

До 6

преди 4 години

*** точно ще се засилят южноафриканските бели фермери да дойдат в кратунистан, че да бъдат мамени, лъгани, рекетирани и заплашвани от негово величество ганьовистанеца. Чернокожите са къде-къде по възпитани, културни и работливи от тази напаст паразитираща ганьовистанска.

17

Анонимен

преди 4 години

До 16Думата, Кото търсиш се нарича пропаганда. Идеята на конкретната пропаганда, беле да изкара държавните лидери, като нормални хира с приятели, който подобно на всички останали, просто си вършат работа и си живеят живота. За Тодор Живков беше важно, да е Един от Народа, въпреки че народа нямаше лични готвачи, десетки резиденции със Скъпа мебилировка останал от царски време ...А както си бяха приятели, ако нещо НВ се бяха разбрали, щяха да казва, че са предатели.

16

Ф.С.В.

преди 4 години

--Яжте банани! ---явно там е "разковничето' за дълголетието!

15

Анонимен

преди 4 години

Аз пък си спомням, че този беше 'личен приятел на бай Тошо'. Така го обявяваха по тилавизията:големият незнам си какъв ръководител на еди кво си и 'личен приятел на другаря Тодор Живков'. Такива му бяха и Ким Ир Сен и изобщо където и да отидеше Тато - все му бяха 'лични приятели'. Също така целувката по устата беше много важно. Не си спомням дали с маймуняка са го правили. Такиви ми ти глупости се говореха по тилавизията тгава.

14

Анонимен

преди 4 години

До 6Възможност! Глупави хора, лесни за манипулация, няма конкуренция ...

13

Анонимен

преди 4 години

До 13Защото са добремобхрижвани, топ лекари постоянно им правят проверки, диети и прочие. Аз познавам хира, кокто ми се хвалят че от 14 години не са ходели на лекар и че не ги притеснявали болежките, защото били здрави и им минавали, а после се оказва, че имал тумор, колкото преди 5 години, ако го беше хванал, можеше да се излекува само с хапчета...

12

Анонимен

преди 4 години

За отбелязване е, че диктаторите изглежда са доста дълголетни.

11

Православен патриот

преди 4 години

До 1 "Пффф 37 години... Путин ще го мине тоя с лекота"Не забравяй, че Мугабе е обикновен смъртен. Докато Путин е Бог. Той е създал цялата Вселена, всичко Видимо и Невидимо. Живял е преди Големия взрив и ще живее, след като Вселената се върне в началното си състояние от преди Взрива.

10

Анонимен

преди 4 години

Не е ясно защо, но всички диктатори живеят по 100 години

9

Анонимен

преди 4 години

Ние сме близнаци със Зимбабве!

8

Анонимен

преди 4 години

231 $ мин.заплата , 950 $ средна заплата , Зимбабве е в Африканския Съюз , а България къде е ?

7

Сесил Роудс

преди 4 години

До ПловдивчанинДа, същият е.

6

Анонимен

преди 4 години

Белите фермери и като цяло бялата администрация така или иначе носят ред и стабилност. Родезия е добре развита държава с мащабен износ и сравнително добър стандарт на населението. Сега тези неща ги няма.

5

Въпрос

преди 4 години

До НаблюдателКакво търсят БЕЛИТЕ ФЕРМЕРИ в черна Африка ?

4

Наблюдател

преди 4 години

Права и сигурност за белите зимбабвийци! Спрете насилието и геноцида над белите фермери !

3

Пловдивчанин

преди 4 години

Тоя не беше ли чернилката, дето изгони белите фермери от страната си и им взе земята, а няколко години по-късно ревеше за хуманитарни помощи? Голям управник и мозък, няма що!

2

Сесил Роудс

преди 4 години

Почивай в мир, Родезия.

1

Анонимен

преди 4 години

Пффф 37 години... Путин ще го мине тоя с лекота.