53

х

преди 4 години

С днешните технологии производството на соларни панели е безумно евтино!Не разбирам защо са толкова скъпи!?

52

Експерт към експерта

преди 4 години

Експерт, вярно ли е, че въпреки че е платен, втория реактор въобще не е доставен от Русия? Някой виждал ли го е наживо или това е поредната мегаафера? Говори се че втория реактор вече работи... в Китай?!

51

Анонимен

преди 4 години

На 500 км. Турците строят. Големите играчи няма да разрешат Белене. Българите са прецакани тарикати...

50

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 50На кои избори?Щото вие от БСП това, че щели да си ходят на изборите го казвате от 10 години.То какво ви остава друго - да нагъвате кебапчета на Бузлуджа и да вярвате в победата на светлия комунизъм.Сдухани нещастници.

49

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 45хахахаСега пък висока топка ли стана смешнико?хахахаМухльо.

48

Анонимен

преди 4 години

Готовност имаме.Пари нямаме.Търсим *** да си зарови парите в беленския гьол.

47

Анонимен

преди 4 години

Хора замислете се.Ядрената енергетика остаря и става опасна.Във всеки един момент слънцето огрява някаква част от земята.Земята се върти това е перфектен двигател в който не влагаме енергия.Само трябва да се разположат панели по цялото кълбо и да се свържат всички държави.Ток без пари!

46

Белене=КОРУПЦИЯ

преди 4 години

Белене беше започната да се строи през 70-те години на миналия век още по времето на бай-Тошо. И защо не се построи тогава ако можеше да бъде печеливша? Белене вече повече от 40 години е музей на посткомунистическата КОРУПЦИЯ на червената върхушка !!! Руските под.логи обаче искат нова руска АЕЦ за да могат да крадат отново милиарди от бедния български народ. Ще допуснем ли отново това ?!?

45

Анонимен

преди 4 години

до 43Ти си много ограничен.Точно такива екземпляри като теб трябва никога да не се занимават с енергетика.

44

Анонимен

преди 4 години

Ядрената енергия е чиста докато не зачестят инциденти като Чернобил и Фукошима.Някои държави в Европа осъзнаха тази опасност и започнаха да търсят други начини,защото една централа да гръмне и цяла Европа ще се опразни,икономиката ще спре,живота също.Ще настъпи масова емиграция към съседни незасегнати територии,а от там войни.Отрови ли се водата и земята в населени райони ще е катастрофа.Слънчевата енергия е безплатна и трябва да се разпространи мрежа за ток между всички държави по света.

43

Анонимен

преди 4 години

до 44Сажалявам че ти обръщам такова внимание , много ниска топка си за мен но може и ти някой ден да я напълниш, човек се учи учи учи успех !!!!!

42

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 42Мерси празнодумецо.Много съм щастлив, че тука във форума имаме такива пълни глави като тебе.Какво щяхме да правим без тебе - не знам.А сега *** приготви овцете за пашахахаха

41

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 39Е ти що не произвеждаш евтино оборудване за слънчева енергия?Такива форумни многознайковци като тебе в жалкия си живот една карфица не са произвели, ама са експерти на тема кое, как трябвало да се произведе и колко трябвало да струва.

40

Анонимен

преди 4 години

до 41Успех в клатенето на празната ти глава напред назад и производството на "нещо" па като мине доста време може и шум да чуеш ,знак ще е че започва да се пълни с нещо ха ха ха !!!!

39

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 38Аз поне мога да произведа нещо, а пък ти само сополи и *** можеш да произведеш с пълната си с бръмбари глава.хахаха

38

Анонимен

преди 4 години

до 39Сагласен съм с коментара ти , с изключение на едно изречение и ха нека това да го четат тия с празните глави !!!!

37

Анонимен

преди 4 години

Умишлено се държи скъпо оборудването за слънчева енергия.Само 15% са необходими от слънчевата енергия за да има безплатен ток по целия свят без да е необходима нито една ядрена централа.Монопола върху ядрените горива за създаване на оръжия държи и другите монополи за горивата.От там монопола на някои валути и цялата монетарна политика.Ако всеки може да си произведе безплатен ток,няма да има начин за ръководене на хората освен чрез религиите,но и те са измислени с тази цел,да се ръководят масите.

36

Анонимен

преди 4 години

до 37Ти щом се засягаш от коментара значи твоята глава е най празната и най много "ток " можеш да произведеш мда ха ха ха ха !!!!

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 35Главите на другите празни.Само твоята пълна.

34

Анонимен

преди 4 години

Тоя цъкльо на снимката, последните 15 години всяка седмица по 2 пъти се появява някъде и твърди, че ще строим АЕЦ.Ти пиккам на експерта.