41

Cx

преди 4 години

''Звездата признава, че на 19 вече е бил пристрастен към опиатите и това е оказало въздействие и върху романтичните му взаимоотношения.'' - Демек не му е ставал ***..

40

Анонимен

преди 4 години

От 1Уау ... от един минус, станаха 11 за 5 секунди ... някоя фнка брани.

39

asdf

преди 4 години

Музикално и въобще недоразумение, да беше предрусал, та да ни лишиш от мъките. И това ако е музика...

38

Анонимен

преди 4 години

До АнонименБийбър има по-хубави песни от Кърт.

37

.

преди 4 години

Парата им управлява мозъците, деца звезди като него Бритни и други пофобни ги съдипват от млади и това е законно и публиката ръкопляска.

36

Планета Пайнер

преди 4 години

Коцето има страшен мат'рял...Коце дай му 3 черти бе...После дует с Джамайката и участие на панаира в Бобошево. Ай ши та и звездата...

35

Анонимен

преди 4 години

Не видях никъде да е написал "намразих парите", т.е. няма кой знае какъв прблем.Никога не съм го хресвал като певец/музикант.Aко реши дa последва Avicii, винаги може да го направи.

34

Анонимен

преди 4 години

Една от най-големите трагедии в музикалната история се случва през 1994та: Отива си Кърт Кобейн, ражда се Дж. Бийбър.

33

Анонимен

преди 4 години

Ами да беше подрусал още малко и да ни отърве от присъствието си

32

Анонимен

преди 4 години

И аз друсам сека заран крушата. Преди малко свърших тая работа.

31

Пешо секирата!!!

преди 4 години

Ха ха ха!!!Има "кяш",бре и то мнооого ""кяш"" а ти имаш само ппръдни и то мнооого ппръдни в потурите си,бре!!!пп-Всъщност ВЕЛИКИЯ ДЖЪСТИ нема грам "кяш" щото има мнооого Visa card,American expres card,Master card и ецетера,бре!!!И се са ПЛАТИНЕНИ,бре!!!

30

Светът е джунгла

преди 4 години

Не се правете,че не знаете колко е присъдата в САЩ,ако те хванат да управляваш автомобил дрогиран 3 пъти за една година,плюс инциденти и отказване да изпълни полицейско нареждане!За побоите и нанесена телесна повреда при единия инцидент не говорим!

29

Светът е джунгла

преди 4 години

Това *** има къщи във Флорида и Калифорния и прекара по-повече време в САЩ,отколкото другаде.Според американските закони има престъпления за поне 10 годинки.Факт!Но всички виждаме,че е като Филип Тотю-неуловимия.И причината е една-че има кяш!Ама много кяш!

28

Анонимен

преди 4 години

До Светът е джунглаГлуpeндър, Бибитко е канадец и повечето време си живее на острова, дето го има. Какъв САЩ те гони

27

666

преди 4 години

Боже...вземи си Джъстин Бийбър,върни ни Фреди Меркюри!!!

26

Анонимен

преди 4 години

До mollyLol! Не! човек с IQ от 155 пункта ми каза, че може да си най-глупавото сщество и пак да се депрерираш, но да се депресираш от седене, не е депресия а скука.

25

Светът е джунгла

преди 4 години

Този *** отдавна трябваше да е панделата,но както всички знаем...законът се съобразява често с доходите и славата на подсъдимия.САЩ не правят изключение.Ако хванат някой обикновен човек да шофира и да прави инциденти надрусан през два месеца,да предизвиква сбивания,да се държи арогантно и унизително с околните-няма да се размине само с арестчета и мъмрене.Но законътбскача според пачката и интереса на по-силния.

24

ined

преди 4 години

Първата му и най-голяма любов е с Ъшър

23

molly

преди 4 години

Депресия? От какво? Глезотия, невиждала 1 час труд.----------Депресията, уважаеми ХФ, не е глезотия, както смятат повечето българи с 2 мозъчни клетки, а е "привилегия " на интелигентните и чувствителни индивиди с богата и сложна душевност и вътрешен свят , които доста рано осъзнават някои истини за живота, до които вие, впримчени в 8 часовия си механичен труд и грижата за материалното си оцеляване, никога няма да стигнете, дори на пределна възраст. Нима за вас работата на певците в студиото по един албум, не е труд? Той е работил още от малък за кариерата си!

22

Анонимен

преди 4 години

Никога не съм му била фен.и не съм харесвала песните му, освен Baby, но заради това, което казва сега и трудните периоди през които е преминал, започвам да му симпатизирам и виждам всъщност колко чувствителен човек е. За разлика от много днешни напудрени, гримирани и предвзети тийн идоли ,.повечето с гей имидж, Джъстин е много естествен и не се прави на гей заради славата.... Още един плюс е вярата му в Бог. Виждала съм в ютюб колко мило се държи и общува с децата - ще бъде страхотен баща! Респект.