12

Анонимен

преди 4 години

Тая чума добра работа свърши.По времето на ,,птичият грип'' се появи някакъв ,,ники-пилето'' и караше Ферарита след това.Ама сега става въпрос не за пилета,а за прасета.Та сега очакваме да се появи някой с прозвището ,,свинята''.Но това ще е много объркващо,понеже половината червена олигархия приличат на ***,а другата половина са си *** по рождение.

11

Мишо мършата

преди 4 години

Мене никой не може да ме замине по далаверите като вкарах 30 г. замразено свинско месо от Ирландия и вие го излапахте.

10

Анонимен

преди 4 години

Нищо не разбрах. Хем от 22 дни няма нови регистрирани огнища, хем преди седмица са открити две нови огнища в Шуменска област. Да не би тези откритите да не са регистрирани, или има разногласия за броя на дните в седмицата?

9

монетата

преди 4 години

И в Банкя има едно прасе не в заден двор а в къща живее, ама няма кой да го евтаназира.Все грухти и вика че другите 240 прасета му били виновни, а той яко папа и скоро ще мине 300 кг. до като другите гладуват и се чудят как да изкарат месеца,как да вържат 2-та края.

8

Анонимен

преди 4 години

Във Виетнам и Китай до този момент има унищожени над 5 милиона прасета заради чумата, но *** все си смили, че държавата му е в центъра на света и видиш ли целия свят е в заговор срещу него...

7

фейк нюз

преди 4 години

СпреТе се вече герб и ЕС. Прекалявате.

6

Анонимен

преди 4 години

Ква чума кви 5 лв4ета бре ???????????ПРАСЕТО Гошко си го не давам !!!Аааа,.,.....ке ви го туря у.........!

5

****

преди 4 години

Ами няма да има нови огнища я,като няма прасета,каква чума търсите?

4

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Давай, Бойкооо, мачкай българския роб !Този робски народ те обича. Харесват те хората !На българина му е хубаво да го дерат, да го еват и да се гаврят с него.Мачкай, Бойче !

3

Анонимен

преди 4 години

Лъжат на едро, както винаги гербаджии.Става въпрос за пари и изпълняват план за унищожение на всичко българско и родно нез изключение, включително и хората..... Фактите са налице!

2

Стилиян

преди 4 години

миналата година офцете тази свинете догодина кравите и така

1

Анонимен

преди 4 години

Чумата я измислиха ГЕРБ да изколят прасетата и да внасят 20 годишно замразено от складовете на ЕС.Или вече забравихте Миро Мършата?