910

Лалев

преди 5 години

До Rock of ages: Който навлезе в Берлин след обрата на чудовищната Втора световна война при Сталинград ! Казва се Червената армия на Русия ,дала над 25 милиона свидни жертви ,заради сифилистика Хитлер ! Сега стана ли ти ясно това ,за което ти беше пределно ясно ? Стига сте лъгали и демагогствали ,че и децата вече ви се смеят !

909

Тодор

преди 5 години

До Богомил 996 : Лошо , много лошо , ако си мислиш че възрастните англичани са взели погрешно решение за излизане от ЕС ! Ние какво добро сме получили от ЕС ,освен санкции във всяко едно отношение-животни ,зеленчуци ,грозде ,вина , всичко ни отнеха и само плащаме вноски в ЕС. Е,няма да си кривя душата и ще кажа че ни дават много пари ,които управляващите крадат яко, като за последно! Може би това поддържаш ,господине и ако е така ,си прав-още повече и ако лично си се облажил.

908

Solar Power

преди 5 години

994 е прав :) Но някои хора гледат само Русия , Америка и Турция .....В крайна сметка би трябвало България да е на първо място както казва другаря Тръмп нали другари и господа ?

907

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Българи и руснаци може и да се окажат родствени по арийска линия, която обаче не е славянска."Момко, не се хаби в тоя смотан прозападен, протурски и русофобски форум, ами вземи докажи тия свои революционни идеи и следващият Нобел ще е твой! :)))

906

Неблагодарник до 995

преди 5 години

Русия си е Русия. Царска, съветска или путинова. Все си е Русия. Все едно аз да се отрека от България царска или НРБ, да се отрека от прадядо си или от дядо си. Кое от написаното е лъжа? Мислиш ли, че сегашна Русия се дистанцира от царска? Омръзна ми от *** с петолъчки на челата, които два реда не са прочели, но повтарят едни и същи глупости. Сега ми кажи, че трябва да съм им благодарен за православната вяра и за кирилицата.

905

Богомил

преди 5 години

До БогомилГрешка! Вместо написаното "по-малко" да се чете : "много повече".Ужасно е да се пишат коментари върху дисплея на телефона.

904

Богомил

преди 5 години

До Анонимен 995Господине, това, че глупавите хора са много по-малко отколкото умните и мислещите не е новина.Това е така във всички държави и винаги е било така.Вижте какво става в Англия.Как възрастните и нискообразовани англичани от провинцията глъсуваха за Брекзит, а младите, образовани и активни хора от големите градове бяха против.В България русофилите са хора, чието образование, неинформираност и липса на критично мислене позволява да им бъдат промити мозъците?Свестните считат за луди

903

Анонимен

преди 5 години

до Неблагодарник: По голямата част от твоите обвинения са когато Русия е била царска...И Русия не може да си съобразява политиката и дипломацията за онова време с нашата тогавашна парцалива БГ...И повечето обвинения са абсолютни неистини и лъжи. И сигурно и сега Русия ви е виновна че при толкова партии в БГ е такъв хаос и безизходица. А благодарните на Русия са в пъти повече от неблагодарните - Факт!!!

902

Неблагодарник

преди 5 години

Благодарим на Русия за следните действия: беше против Съединението, изтегли своите офицери и изостави младата българска армия, не попречи на Сърбия да не ни нападне, организира преврата срещу Батенберг, организира русофилски метежислед абдикацията на княза, подкрепи подялбата на Македония между Сърбия и Гърция след балканската война, подкрепи с армя Румъния в Добруджа през ПСВ, атентата в света Неделя, диверсиите и партизанските противодържавни действия в България през ВСВ, натиск българите в Пиринско да се пишат македонци и други. Е няма как да не съм благодарен.ПС Русия пише на кирилица бл

901

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 992989 е писал точно по темата. Българи и руснаци може и да се окажат родствени по арийска линия, която обаче не е славянска.Друг е въпросът, че е прав и някой, който някъде тук напомня за волжските българи. Дали руснаците днес популяризират изследванията в тази област и дали обикновеният руски човек е наясно какъв е приблизителният процент на предците му с такъв произход?"Славяни" или нещо, което звучи сходно, е название само на едно племе по времето, за което ти говориш.

900

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"твърдят, че са потомци на клон от викингите /те им казват "варяги"Явно концентрацията ти изневерява. Ставаше дума за това какви са българите.Какви са руснаците е отделен въпрос.

899

Анонимен

преди 5 години

До До ......981"В латинския, а и в гръцкия няма дума "SLAVUS" или подобна, а има "SKLAVUS" - РОБ!"Славяните са имали свой собствен език. Името "СЛАВЯНИ" е формирано на този език. Няма нищо общо с гръцки или латински

898

Анонимен

преди 5 години

До До ......981"Славянството е измислено - в края на 16-ти век се създава "Панславизмът".Името "славяни" се срещат по документите от 5-6 век някъде, не ми се търси сега откога точно. Панславизмът е от нач. на 19 и няма нищо общо с това, за което става дума. Явно изобщо не знаеш какво е панславизъм

897

Анонимен

преди 5 години

До Вечна признателност!А бре шушляк!Прочетох само една част от писанията ти и от смях няма да мога да заспя.Като си такъв страстен почитател на Русия, в което няма нищо лошо, как така не си прочел досега, че те самите правят сериозна ревизия на концепциите за етническия им произход и твърдят, че са потомци на клон от викингите /те им казват "варяги"/.Чети бре, ***!

896

Наблюдател

преди 5 години

Уф как са се активизирали тук троловете! Представям си как даже пяна им излиза от злоба срещу Русия...Жалки и смешни, като пинчери лаещи срещу Сан Бернар, ха-ха...

895

До ......981

преди 5 години

Чети повече драги, а не давай акъл - такъв нямаш! Славянството е измислено - в края на 16-ти век се създава "Панславизмът".В латинския, а и в гръцкия няма дума "SLAVUS" или подобна, а има "SKLAVUS" - РОБ!

894

До ......Rock of age

преди 5 години

Па и си направили 2 или 3 съвместни парада!

893

Rock of ages

преди 5 години

OK, но нима Сталин не беше дръжка с Хитлер в началото?! Кой навлезе в Полша след Германия?!

892

Анонимен

преди 5 години

До Вечна признателност! 978Май не четеш, когато отговарят на щуравите ти коментари.

891

Анонимен

преди 5 години

Браво на българското външно министерство за адекватната реакция на кремълската провокация !С това братушкане в продължение на десетилетия кремълските ченгета са свикнали да жонглират с България, като със Задунайская губерния !Сега боли като им се каже истината и вият от злоба.