23

Анонимен

преди 4 години

ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ПО СЛУЧАЙ 9-ТИ СЕПТЕМВРИ!!!

22

Анонимен

преди 4 години

Китай? Говоря за Англия, когато беше имерия, направила 10 пъти повече золуми от САЩ и русия комбинирани заедно в послдните 70 годидни ...

21

До 28:

преди 4 години

Май не ме четеш правилно. Китай подписва договора за връщането на Хонгконк като се съгласява на пълна автономия и почти никакви средства за контрол над Хонгконк.Китай нямат право да изпратят войски там ако не са официално поискани, а това няма да стане и затова Хонгконк могат да държат Китай в патова ситуация с тези протести.Затова си мисля, че Китай ще подготвят Шанхай за финансов център и лека полека ще пуснат Хонгконк. Естествено губят и двете страни, но това е по-малкото зло за Китай.

20

Анонимен

преди 4 години

До АНГЛОСАКСОНБил ли си там? Познаваш ли хора от там? Аз имам приятели от там и ситуажцията е много по-сложна, отколко малкото ти мозъче, мже да осъзнае.

19

Анонимен

преди 4 години

До ***"От една страна Хонг Конг е златна кокошка, но от друга страна Китай са направили огромна грешка още при подписването на договора за предаването на Хонг Конг от Великобритания."Грешка? Беше или това или много кървава война с голяма вероятност, да загубят не само ами и много други градове...

18

Соросоид

преди 4 години

След като гледах анализите на няколко специалисти по Китай стигнах до извода, че май положението е 50:50.От една страна Хонг Конг е златна кокошка, но от друга страна Китай са направили огромна грешка още при подписването на договора за предаването на Хонг Конг от Великобритания. Китай имат много ограничени правомощия и едва ли ще нарушат договора и да изратят войска на острова.Според мен Китай ще изгубят Хонгконг, но в същото време ще подготвят Шанхай за финансов център...

17

Парите на партията

преди 4 години

Са в ХонкКонг и това ги спира да нахлуят.Ако победят ще фалират , а загубят ли печелят.ЦРУ този път уцели китайския ахилес

16

АНГЛОСАКСОН

преди 4 години

ХОНКОНГ Е КИТАЙСКИ И ЩЕ ОСТАНЕ ТАКЪВ!!!ВИЧКО ДРУГО Е ПЛЮНЧЕНЕ И СОПОЛЯВЕНЕ НА ДЕМОКРАДИ(ФАШИСТИ)С БОЛНИ АМБЦИИ....

15

Анонимен

преди 4 години

Китай е могъща държава и вече няма спиране. Там педерасщини не минават. Нито финансово нито идеологически нито военно може да ги бутне някой. Имат всичко за да е.т маматa на Англия, САЩ и НАТО ако се наложи.

14

А бе

преди 4 години

Ще му намерят цаката и на Хонгконг китайците.Всъщност ако арестуват 100-200 хиляди палавници,най-вероятно всичко ще приключи за голяма мъка на задокеанските интриганти.

13

Анонимен

преди 4 години

Хонги Конги ще реват скоро. В китайската армия *** не допускат...

12

Анонимен

преди 4 години

Аз не знам защо НАТО седи бърка си в носа и гледа китайската агресия и нищо не прави?! Къде са защо мълчат, защо Бойко не предприеме нещо, няма ли Герб да подкрепи борбата на кинг конг?!

11

Анонимен

преди 4 години

Не Китай се нуждае от Хонконг, а краварите и рижавите се нуждаят от него.

10

Анонимен

преди 4 години

Британците като са толкова отворени да ходят да го вземат ама най-много да вземат един жълт ... .

9

Анонимен

преди 4 години

Няма как да върнат нещо на Великобритания което не и принадлежи по право. Това си е китайска територия населена с китайци а не с рижави англисаксонски свне

8

Славюч

преди 4 години

Като не им зависи икономиката призовавам китайците да не бъдат страхливци а ми да върнат ХонКонг на Великобритания.

7

Анонимен

преди 4 години

Дрън-дрън, та пляс! От статията се разбира, че Хонконг има само символично значение за Китай, а почти не допринася с количество. Освен това е здравословно държавата да се намесва от време на време в икономиката и финансите на разни обособени в нея групировки. Това редовно се практикува в демократичните ви САЩ и мн. други държави. У нас за съжаление не, и видяхме кво направи КТБ (най-фрапиращият пример, иначе всичко тука е мижи да те лажим).

6

Славюч

преди 4 години

Много преди да присъединят Хон Конг китайската икономика беше на равнището на руската.

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8Като кажеш село, какво точно имаш предивд? Че не е "столицата", че не е най-големия град или какво? Че там живеят селяни? Какво искаш, да кажеш?

4

Анонимен

преди 4 години

Хотког може да е едно село спрямо Китай. Но е луксозно. И с традиция в световната свободната пазарна система. Живота в това село е мулти национален. И не са свикнали на политически експерименти и диктат. Затова хората в "селото" търсят помощ от ООН , САЩ.