11

Анонимен

преди 4 години

Ватиканските богатства и тайни даже и в модерния уж свят са безконечни. Това е благодрение на хилядолетното стригане на овчото стадо. Черната вълна също е ценна и ще се оползотвори за сметка на католическата църква. In principo erat Verbum

10

!

преди 4 години

Католицизма е отживелица в модерния либерален евроатлантически свят които иска да е религиозен трябва да приеме исляма а който иска да не е религиозен става либерал. В новия свят всеки сам избира дали да е религиозен или либерал. Това е стратегията на всяка евроатлантическа държава(основно в ЕС) която е разбрала че всеки сам трябва да избира как да живее а не да му се налага както е било по времето на фашизма и комунизма.

9

Някаф там

преди 4 години

А какво прави БПЦ в нашите малки африки? В ромските махали няма една новопостроена църква, всичко е джамии... Вместо да строят църкви в махалите и да се опитват да приобщят ромите към българските ценности и култура, нашите духовници карат лимузини и носят скъпи украшения.

8

Анонимен

преди 4 години

поредната лоша новина ... пак ли влизаме във средновековието ?Всички храмове и джамии на пепел и да живее блек метъла !

7

Анонимен

преди 4 години

Две световни войни изгониха Христос от западна Европа и отидоха в Африка .

6

преди 4 години

Суртр току що разката фамилията и на петте християнски църкви! Чакайте погром!

5

Деян Куцев

преди 4 години

Ам то от християните кво да очакваш. Неверниците и маймуните ще христинизират. Четете Корана да не станете като тях

4

Наблюдател

преди 4 години

Мюсюлманите по света обаче се увеличават по-бързо от християните, плодят се много повече. Много скоро ще са повече от християните в световен мащаб.

3

Анонимен

преди 4 години

Значи в близко бъдеще със сигурност да очакваме черен папа.

2

Анонимен

преди 4 години

В Африка църквире са необходимост. Членовете им са чисти и спретнати, водят законен и подреден живот, замогват се, не правят проблеми.Когато тези традиции укрепнат, ще минат на следващото ниво на развитие и ще отхвърлят религиозната заблуда. Дотогава обаче има много време и религията по тези места е необходима. Християнската, разбира се. Ислямът има други ценности и ражда главорези.

1

Бягайте далеч

преди 4 години

Явно дечицата по света не са достаъчни за извращенията на католическите свщеници.Бягайте далеч от тези...Няма по кървава църква от католическата